Şimdi Ara

%1 Komisyon ile Webmoney WMZ Bozdurmak Ve Almak İsteyenler İçin Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EDİT: Rusya Ukrayna savaşından ötürü konu geçerliliğini yitirmiştir. Düşük komisyonlarla Webmoney cüzdanınızdaki bakiyeyi çevirmek şuanda mümkün değil. Siteler bile %10 - %15 daha ucuza wmz satıyor yani siz 100 dolar verirseniz size ortalama 110 - 115 dolarlık wmz satıyorlar. Bu durumdan ötürü sitelerde ortalama %20 komisyon talep ediyorlar. İşlem yapacağınız zaman siz yine de güncel komisyon oranlarını kontrol edin ama uzun bir süre Webmoney kullanmamanız sizler için daha kârlı olur.


    Bu konuyu açmamda ki neden forumda fahiş komisyonlar ödeyerek wmz bozmak zorunda olan kişilere güvenilir düşük komisyonlu bir alternatif sunmak. WMZ bakiyenizi nakite çevirmek için exwallets sitesini kullanabilirsiniz. Aslında exwallets bir takas sitesi hem güvenilir hemde düşük komisyonlu olduğu için buradan webmoney bakiyenizi istediğiniz zaman nakite çevirebilirsiniz. Aşağıda en basit ve en düşük komisyonlu iki ödeme seçeneğini anlatıcam siz site üzerinden farklı ödeme seçenekleri ile de wmz bakiyenizi bozdurabilirsiniz.


    Birinci yöntem wmz bakiyenizi site üzerinden direk tether'e çevirmek. wmz bakiyenizi tether'e çevirirseniz exwallets %1 komisyon alıyor yani sadece %1 komisyon ödeyerek wmz bakiyenizi tether'e çevirebilirsiniz. Tether'in ne olduğunu bilmeyenler için usdt (kısaltması usdt) dijital dolar olarak geçiyor yani her zaman 1 usdt 1 dolara eşdeğerdir. Siteden çektiğiniz usdt direk TL'ye çevirip banka hesabınıza çekmek isterseniz btcturk borsasını kullanabilirsiniz. Btcturk borsasında TL'ye çevirdiğiniz usdt banka hesabınıza çekerken ekstra bir komisyon ödemezsiniz. usdt/TL kuruna pro.btcturk.com/basit/al-sat/USDT_TRY adresinden bakabilirsiniz. şu anda 1 usdt btcturk'te 7.85 TL 1 dolarda piyasada 7.85 TL zaten.


    %1 Komisyon ile Webmoney WMZ Bozdurmak Ve Almak İsteyenler İçin Öneri



    İkinci yöntem ise daha basit ama komisyon oranı daha yüksek. exwallets üzerinden wmz bakiyenizi direk vissa/mastercard destekli herhangi bir karta TL olarak çekebilirsiniz. tabi bu işlemde exwallets %5 komisyon alıyor bunun nedeni de karta para transfer etmenin daha maliyetli olması. Karta para çekmenin iyi tarafı site direk TL olarak parayı gönderdiği için için parayı çektiğiniz banka veya cüzdan ekstra bir komisyon almıyor yani exwallets dolar olarak ödemeyi kartınıza gönderseydi birde bankanız veya kullandığınız cüzdan onu TL'ye çevirirken komisyon tahsil edecekti bu şekilde ekstra bir kesinti olmadan wmz bakiyenizi sadece %5 komisyon ödeyerek kartınıza TL olarak paranızı çekebilirsiniz.


    %1 Komisyon ile Webmoney WMZ Bozdurmak Ve Almak İsteyenler İçin Öneri


    Bu iki yöntem dışında elden nakit dolar, banka transferi, farklı e cüzdanlar ve diğer kripto para yöntemleri ilede WMZ bakiyenizi nakite çevirebilirsiniz. Konunun çok fazla uzamaması için hepsini tek tek buraya yazmadım siz kendinize en uygun ödeme yöntemi kullanabilirsiniz.


    Yukarıda yazdığım gibi bu konuyu açmamda ki neden yüksek komisyon ödemeden wmz bakiyenizi bozdurabilmeniz için alternatif bir yöntem sunmak. Bu konu işinize yaradıysa bana destek olmak için https://www.exwallets.com/?rf=34014 referans linkimi kullanarak siteye kayıt olabilirsiniz. Hesap açmanın bir diğer avantajı da site üzerinden yaptığınız işlemler için komisyonlardan %30'a kadar indirim alabiliyorsunuz.

    Konu hakkında sorularınız varsa buraya veya bana mesaj yazabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 22 Ağustos 2022; 16:58:52 >







  • Yararlı bir konu. Ben forumdan birine çevirmesi için wmz göndermiştim iki hafta önce, 15inde atıcam dedi ama bugün cevap vermedi
  • theshowstopper kullanıcısına yanıt

    Bireysel olarak bu tarz yapılan alışverişlerde 2 tane büyük sıkıntı var. Birincisi alışverişi yaptığınız kişi ödemenizi göndermeyebilir bu tarz bir durumda paranızı geri kurtarmanız çok olası değildir. İkinci sıkıntı ise karşı taraftan banka hesabınıza veya papara cüzdanınıza gelen paranın güvenilir bir kaynaktan gelip gelmediğini bilmemeniz yani hesabınıza gelen para yasa dışı işlemlerden elde edilmiş gelir olabilir. Bu tarz bir durumda yasal olarak başınız derde girebilir. Bu tarz takaslarda tanımadığın bireysel kişilerden ziyade güvenilir sitelerden ve aracı kurumlardan işlem yapmanı öneririm.

    Umarım paranı kısa sürede geri alabilirsin.

  • Bu çekilen para vergi konusunda sıkıntı yaratır mı? Bilginiz var mı ?

  • Şu WebMoney'i kullanmayı bir türlü öğrenemediniz arkadaş ya. Hala aracı site cart curt komisyon falan uğraşan var.

  • Webmoney VİSA kartınıza zaten parayı TL olarak gönderiyor.. 2016 dan beri bu şekidle para çekiyorum. mastercasrt da işe yarıyordu ama 3 aydır o çalışmıyor. Visa kartınıza paranın gelmesi 4 iş günü. kuvveytturk kartını öneririm. VİSA olanı.

  • webmoney hesabı onaylamak için kimlik fotosunu istiyor anlamadım ne saçma iş sanki binanceye üye oluyoruzs

  • Hem Webmoney de hem de Exwallets de komisyon oranları 5'e çıkmış ama her halükarda aracı vasıtasıyla bozdurmaktan çok çok daha karlı, teşekkürler bu konuda açtığınız faydalı başlık için

  • özel mesaj attım bakabilirmisiniz

  • webmoney hesabınızdan banka kartına artık çekim yapılamıyor, exwallet de webmoney seçeneğini kaldırmış, bilginize

  • Webmoney işlemlerinizi Webmoney Türkiye tek yetkili işlemcisi TurkMoney üzerinden güvenle yapabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.