Şimdi Ara

1 kostüm atana lig yükseltilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mainim irelia ama oyuna para yatırmak istemediğim için kostümüm yok.İstediğim irelia kostümünü atmanız karsılıgında 3 4 küme atlatabilirim sizi keyifle.Aslında ben para almadan da oynarım fakat çok istediğim için böyle bir konu açmak istedim.Yasak mı bilmiyorum yasaksa affola.Özel mesajdan ulaşabilirsiniz.Güncel lig : Elmas 4. Boostlayacagım hesaplar : bronz ve gümüş öncelikli hızlı ve rahat bi sekilde 1-2 günde halledebilirim.



  • Dia dan master e kaça atarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euwestteki hesapta lotus irelia skini var istiyoraan pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik olduğunu düşünüyorsan değil dostum. risk almayı ve insanları kötü duruma düşürme ihtimalini bile sevmediğim için platin de demedim farkındaysan.Çok iyi oyuncu olduğumu da iddia etmiyorum. Fakat gereğinden düşük bi ligde olduğunu, elosu düştüğü için de toparlayamadığını düşünenler ve ya zaman kaybetmek istemeyen varsa yapıyorum işin ameleliğini karşılığı ile. Seni rahatsız eden nedir merak ettim gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensoyeralp S kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğin liglerde gönüllü boost yapacak birçok insan var zaten. Hatta mesela ben bana plat hesabını vermesi ve biraz kafa dağıtmak için arkadaşıma rica ettiğim oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 30 Nisan 2018; 17:26:38 >
  • Elbet vardır zaten ben de oynarken keyif almasam saatlerimi sadece 3 5 kuruş için harcamazdım.Yani win-win anlayacağın.Zaten gönüllü yardımcı olmamı isteyen arkadaslarım var fakat onları suan 2. plana attım.Kimseye zaten çok karlı kesinlikle benimle iletişim kurun da demiyorum.Ha eğer sen gönüllü boost yaparım diyorsan onun için bi konu açabilirsin fakat benim yapmak istediğim iş bu.Teklif eden olur olmaz orasını bilemiyorum.Teşekkürler cevabın için yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.