Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
19
Favori
118.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlerleyen dönemde hepsi kota koyarak extra ücretlendirmeye gidecektir. Türksat kablonun bu işe tek başına kalkıştığını zannetmiyorum. Diğer ISS lerin yeni tarifelerini bekleyelim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gderebasi

    İlerleyen dönemde hepsi kota koyarak extra ücretlendirmeye gidecektir. Türksat kablonun bu işe tek başına kalkıştığını zannetmiyorum. Diğer ISS lerin yeni tarifelerini bekleyelim...

    beklemeyelim hocam tepki gösterelim ki geçmesinler
    turkcell hemen açıklama yaptı böyle bir şey söz konusu değil diye tepkimizi ortaya koyarsa her yerden şikayete devam edersek emin olun ki bu saçma sisteme son vereceklerdir
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Zaten tepkimizi gösteriyoruz. Yazmadığımız yer kalmadı. Ama çoğunluk taahhüdüm var diyerek ses çıkarmıyor. Bizde diğer ISS lerin tarifelerini bekliyoruz belki o zaman ses çıkarırlar.
  • atheet kullanıcısına yanıt
    bundan önce babasının hayrına mı çalışıyodu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazif21 -- 2 Mayıs 2017; 12:3:43 >
  • Kablonet yakinda iptal eder akk tarifelerini . Sosyal medyanin gücüne karsi gelemezler .



    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/turkcell-geri-adim-mi-atti-1826579/



    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/btkdan-internet-tarifesi-aciklamasi-1826295/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gderebasi

    İlerleyen dönemde hepsi kota koyarak extra ücretlendirmeye gidecektir. Türksat kablonun bu işe tek başına kalkıştığını zannetmiyorum. Diğer ISS lerin yeni tarifelerini bekleyelim...

    Aral İthalat ve diğer oyun satan bayilerine açılan rekabet kurumu soruşturmasına uğramaları gerekir kendi aralarında şeffaf şekilde iletişime geçmeden fiyat ve rekabet ile ilgili adımlar attıkları takdirde.
  • geçen bir haber vardı ucuz ekmek satan fırıncıyı diğerleri şikayet etmiş, fırıncılar birliği de ucuz ekmek satan adamı ihtar etmiş, satmaya devam edersen kapatırız fırını diye falan detayını tam hatırlayamadım şimdi.

    buradaki bazı mesajlarda o hesap. beğenmiyorsan alma falan. bu zihniyet ucuz ekmek satan fırıncıyı şikayet eden zihniyet.

    bu kadar bencil olmayın. tamam siz kullanıyorsunuz uzun süredir ama bize daha yeni gelmişken, ttnet absürt taahhüt bozma bedelleri isterken, sığınacak bir liman ararken turksat gibi güçlü bir kurumu şu hareketinden dolayı bırakın da eleştirelim 2 dakika.

    yarın bir gün diğer ISS'lerde bu tip hareket yaparsa onları da eleştiririz.
  • Bu rezil tarifeleri savunan varsa bilin ki türksatta çalışıyordur o kadar net yani. Ayıptır hangi devirde yaşıyoruz? Sen adama 100 mbit internet ver, sonra 1 gb başına 2 tl al olur mu yav böyle şey? Artık en dandik telefonların updateleri bile 1 gb, eve gelen biri wifi'a bağlandığında otomatik güncelleme yüklerse gitti 2 lira. PS4 oyunlarını, youtube videolarını saymıyorum bile
  • 1 Mayısdan Beri Kablonet Canlı Desteğine Ulaşılmıyor Mail Atıyorum Hemen Cevap Verirlerdi Cevapta Yok 2 Gündür Kablonet Dükkanı Kapattı Herhal
  • Taahhüt bitince yine bizlere yeni servis sağlayıcı aramak düşecek.
  • Ne kadar etkili olur bilmem ama bende BTK ya kabloneti şikayet ettim. BTK kararlarına uymadığını söyledim umarım dikkate alırlar.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Aynen bende yazdım btk ya.ayrıca facebook sayfasına da protesto ettiğimi bildirdim.hikayedeki gibi sarı öküze sahip çıkmazsak yanarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universty3 -- 2 Mayıs 2017; 12:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce uydunet müşteri hizmetleri aradı kotanızı çok fazla geçiyorsunuz şuan 75 gb kotanız var ve hızınız geçince 3 e düşecek.150 gb kota yaparsanız 16 ya düşecek dediler.Böyle saçmalık olamaz dedim.Siz devletin kurumusunuz ve devletin aldığı karara karşı çıkıyorsunuz dedim.Sözleşmenizde yazıyor diyip geçiştirdiler.Böyle saçma iş olmaz ya!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkcnra09 B kullanıcısına yanıt
    Eski müşteri mi yeni tarife mi ? Böyle salak şey mi olur ya. 3'e düşmesi ne alaka iyice boka sardı bunlar ha. Benim tarifem 150GB AKN 150 'den sonra 16 ya düşmesi lazım.

    Ne yaptılarını anlamadım vallahi.
  • Geri vites yapmazlarsa taahhüt bittiği gün iptal ederim. 1 ayım kaldı.
  • 1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesenel -- 2 Mayıs 2017; 13:17:2 >
  • aesenel kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Kablonet hizmetimizde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) Kurul Kararı* kapsamında Adil Kullanım Noktası (AKN) sonrası hızlarda artışlar yapılmış olup tarifelerde çeşitlendirmeler yapılmıştır. 1 Mayıs’tan itibaren aşağıdaki değişiklikler uygulanacaktır.

    *07.12.2016 tarih ve 2016/DK-THD/518 sayılı Adil Kullanım Noktası (AKN) konulu BTK Kurul Kararı

    1 Belirli saatler arası AKN’den sayılmıyor…
    AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki ve eski ismiyle Ekosınırsız tarifesindeki müşterilerimizin, 02:00 - 08:00 saatleri arasındaki internet kullanımları AKN’ ye dahil edilmeyecektir ayrıca AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtları uygulanmayacaktır.

    2 AKN sonrası indirme hızları artıyor…
    AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki ve eski ismiyle Ekosınırsız tarifesindeki müşterilerimizin ay içerisinde AKN’leri dolduktan sonra indirme hızları aşağıdaki tabloya göre düzenlenecektir. Örneğin 25 Mbps’ye kadar AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki bir müşterimiz AKN’yi aştıktan sonra indirme hızı 16 Mbps’ye kadar hızına düşecektir.
    Hız AKN Sonrası
    10 -- 5
    20 -- 8
    24 -- 8
    25 -- 16
    50 -- 16
    100 -- 24


    3 Tarife değişimi zorunluluğu yok…
    Taahhütlü abonelerimiz, taahhüt bitimlerinde dilerlerse kampanyasız tarife ücreti ile tarifelerini kullanmaya devam edebilirler. Kampanyasız tarife ücretleri ile ilgili Süresi Biten Tarifeler sayfasından bilgi alınabilir.

    4 Kota aşım ücretleri düşüyor…
    Kotalı tarifelerdeki müşterilerimiz kota aşımında GB başına alınan 3 TL ücrette indirime gidilmiştir. Söz konusu fiyat 2TL olarak ücretlendirilecektir. Bu kota aşımı ücretlendirmesinden AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki ve eski ismiyle Ekosınırsız tarifesindeki müşterilerimiz etkilenmeyecektir.

    5 Servislerde değişiklik yok…
    Uyku Yok ve Uyku Yok Plus gibi Kablonet servislerinde bir değişiklik bulunmayıp, satışlarına devam edilecektir.

    6 Gündüz 2 kat hız sağlayan yeni tarifemiz…
    Akıllı Sınırsız tarifeler ile 19:00-24:00 arası kullanımdaki hızlar, günün geri kalanında 2 katına çıkarılmaktadır.

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gderebasi -- 2 Mayıs 2017; 13:26:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkcnra09

    Biraz önce uydunet müşteri hizmetleri aradı kotanızı çok fazla geçiyorsunuz şuan 75 gb kotanız var ve hızınız geçince 3 e düşecek.150 gb kota yaparsanız 16 ya düşecek dediler.Böyle saçmalık olamaz dedim.Siz devletin kurumusunuz ve devletin aldığı karara karşı çıkıyorsunuz dedim.Sözleşmenizde yazıyor diyip geçiştirdiler.Böyle saçma iş olmaz ya!!!

    Ben de bundan çekindiğim için aboneligi 1 mayıs sonrasına bırakayım dedim, malum sözleşmede 3mbite duser yazıyor bunu kullanarak yeni akk sistemine geçiş yaptırmazlar diye endişe ettim, 1 mayıs tarifesi kesinlesir gibi olunca da 30 nisan pazar sitesinen abonelik basvurusu yaptım ama arayan donen olmadı.
  • Geri adım atılmış galiba.. Arkadaşlar paylaşmış ama olsun :)
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: puraxays

    Geri adım atılmış galiba.. Arkadaşlar paylaşmış ama olsun :)https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

    su DH nin otomatik ref olayina son vermesi gerek. artik baydi, bazi siteler hata veriyor.. niye dogru linkleri yanlis linkler ile degistiriyorsunuz arkadas.

    ayrica tarife fiyatlari aynen burada yazildigi gibi, bir degisiklik yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 2 Mayıs 2017; 14:6:1 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.