Şimdi Ara

1.nci ve 2.nci viteste tekleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 15 gün önce hundai getz vgt dizel araç aldım. araç 104 000 km'de. alırken fark etmediğim bir sorun yaşıyorum. 1. viteste kalkıştan sonra ve 2.viteste hızlanmaya çalışırken araç gaz pedalına basıp çekiyormuş gibi öne doğru atlama yapıp,durmaya başladı. komple durmuyor ama araç. bu şekilde giderek şiddetlenerek atlayarak gitmeye çalışıyor. yüksek viteslere mesela hemen 3.ncü vitese geçersen ya da sürekli debriyaja basıp yeniden kalkış yaparsan düzelmeye başlıyor. özellikle yokuş çıkarken yapıyor bunu.önce tamircime gösterdim. bana motor soğukken yapabilir dedi. ama motor sıcakken de aynı şeyi yapıyor. sorunun ne olduğu hakkında bir fikri ve bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bilgi aktarabilirse sevinirim. iyi günler.



  • debriyaj sivici bozulmuş. işcilik dahil yaklaşık 70 tl. tutar.başka bir parcaya baktırmana gerek yok kesin debriyaj sivici.benimde olmuştu degiştirdim düzeldi.
  • free57 F kullanıcısına yanıt
    1. vitesten sonra 2'ye takınca ayağını debriyajdan kaldırmadan önce gaza bas sonra debriyajı kaldır. debriyaj sivicinin ne olduğunu bilseydim bende değiştirirdim ama ben böyle hallediyorum sorunu :)
  • AYNI SORUN BENDEDE VAR BENDE HAFIF GAZA BASIP BU SORUNU BOYLE COZUYORUM.AMA BAZEN YAPIYOR BU SORUNU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.