Şimdi Ara

1 receiver 2 tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkadaşlar
    Bir receiever'a 2 tv bağlanabiliyormu? paralel bağlantı yapılırsa 2 tv aynı anda kulanılabiliyor mu?
    Teşekkürler



  • Bir receiver iki tv de kullanılır fakat benim bildiğim her iki tv ayrı kanalları izleyemez receiverin bağlı olduğu tv hangi kanalı izlerse diğer tv de aynı yayımı izlemek zorunda kalıyor. şuda var receiver iki tv ye bağlı olsun örnek salondaki tv diğeri oturma odasında olsun her iki odadan receivere komut verebilirsin tabi receiver ufak bir eklenti ve birzcıkta kablo ile..
  • bir receiver iki tv ye kumanda eder ama her iki tv aynı kanalı izler..bu basit olan yöntem..eğer iki televizyonda farklı kanal izlemek istiyorsan bir receiver daha alacaksın ayrıca çift çıkışlı lnb almak gerekiyor.böylece tek çanakla iki receiveri kontrol edersin..
  • tek cihazdan iki odada iki kumanda ile farklı yayınlar seyredilebilir.
    goldmaster ın bir modelinde var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PAVİ

    bir receiver iki tv ye kumanda eder ama her iki tv aynı kanalı izler..bu basit olan yöntem..eğer iki televizyonda farklı kanal izlemek istiyorsan bir receiver daha alacaksın ayrıca çift çıkışlı lnb almak gerekiyor.böylece tek çanakla iki receiveri kontrol edersin..

    Peki tek çıkışlı LNB olsa olmaz mı?
    Aslında şöyle, merkezi sistemdeyim ve eve tek kablo geliyor. Şu an kullandığım receiver'da ( Next 7500CI) bir anten girişi bir de çıkışı var. onun çıkışından başka bir cihaza giriş yapsam ne kadar efektif olur? Sinyal kalitesi düşer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.