Şimdi Ara

1 sene içinde 180 gün Hizmet Dondurma hizmeti veren İnternet Sağlayıcı firmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 sene içinde 180 gün Hizmet Dondurma hizmeti veren İnternet Sağlayıcı firmalar hangileridir?


    - Bu hizmeti nasıl kullandırıyorlar?

    - Parçalı veya bütün olarak izin verilen hizmet dondurma süreleri nedir? (senede maksimum 3 kere ve her seferde 30-60 veya 90 gün gibi)

    - Hizmet dondurma ücreti nedir?


    Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.TR -- 12 Haziran 2023; 23:48:6 >



  • 180 gun tek sefer de bile kullanırsın müşteri hizmetlerini ara sor zam geliyor hat dondurma üçretlerine

  • smart0201 kullanıcısına yanıt

    Söylediğiniz şey her internet servis sağlayıcısı için geçerli değil. Konu sahibi ise 180 gün hat dondurabileceği şirketlerin hangileri olduğunu ve bu şirketlerin hat dondurma politikalarını sormuş. Kimi internet servis sağlayıcıları hiç hat dondurma imkanı sağlamıyor(örnek Poyraznet). Kimisi en fazla 90 gün diyor(örnek Millenicom). Kimisi hat dondurmak için hiç ücret almıyor(örnek Türknet). Kimisi hat dondurma işlemini en erken gelecek ay başından itibaren başlatırken kimisi ertesi gün başlatabiliyor. Yani şirketten şirkete uygulama değişiyor.

  • merhaba50 kullanıcısına yanıt

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan: 3. Hat Dondurma Hizmeti Kampanyası A) ADSL/ADSL2+/VDSL2 Hat Dondurma Hizmeti Kampanyası Uygulama Esasları 180 güne kadar yapılan hat dondurma işlemlerinde her bir İSS’nin sahip olduğu DSL aboneliklerinin maksimum %2,2’si için, 180 gün ile 300 gün arasında yapılan hat dondurma işlemlerinde her bir İSS’in sahip olduğu DSL aboneliklerinin maksimum %0,5’i için 01.07.2019 - 31.12.2019 tarihleri arasında İSS’lerden hat dondurma işlemi ücreti (21,80 TL) alınmayacaktır. Bu kampanya, ADSL/ADSL2+/VDSL2 Hat Dondurma Hizmeti Tarifesinin ve/veya Kampanyasının Uygulama Esaslarının değiştirilmesi halinde sona erecektir. B) YAPA Devrelerinde Hat Dondurma Hizmeti Kampanyası Uygulama Esasları İşletmeciler, gerekli otomasyon/web servis geliştirme çalışmalarını tamamlamasını müteakip, 31.12.2019 tarihine kadar hat dondurma hizmeti kampanyasından faydalanabilecektir. 


    deprem bölgesi 4 defa hat dondurma yapabilirsiniz 270 gun geçmeyecek şekilde





  • Türk Telekom, Vodafone ve TürkNet dışında bir sene içinde 180 gün hizmet dondurma hizmeti veren başka bir internet servis sağlayıcı yok mu?

  • Doruk.TR kullanıcısına yanıt

    E-planet, tıklanet, oris, göknet,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.