Şimdi Ara

1.Sınıf Kalite Replika Saatler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
10
Favori
73.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Orjinal saat paylaşalım adını değiştirince orjinal oluyor.

  • walla bende bir tane replika otomatik saat alma arefesindeyim , orjinal alayım diyorum ama seiko bile alsam en az 5 bin gözden çıkarmam lazım. millet tarafından fazla bilinmeyen bir marka almayı planlıyorum. yani rolex alırsam kolumda gülünç duracaktır bu nedenle başka markalara yöneldim. hatta marka yazmasa benim için daha iyi olur, ben sadece saatin görselliği nedeniyle tercih ediyorum, birde para tabii

  • bigbooss kullanıcısına yanıt

    Merhaba ; replika saat almaya kadar verdiyseniz bilmeniz gerekir ki, replika saatler genelde dünya markası saatlerin kopyalarıdır. Rolexte verdiğiniz örnek gibi olur hepsi. Kişisel tavsiyem basit markalara yönelmenizdir.

  • Tissot PRX, QTimex Fulcon green, Porsche Desing Titanyum modelleri elinizde mevcut mu? Ve Rolex Sub, Batman, Wimbledon tasarımlarına benzeyen farklı markalı saatleriniz var mı?

  • orisas O kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba, paylastığınz resimlerin arasında; en üst sırada ortada duran bir Rolex var (mekanizma görünen) eğer satıcıysanız fiyatı nedir acaba bu modelin: tesekkruler

  • selamlar,


    Armani, burrberry gibi 1. sınıf replika saat almak istiyorum güvenilir bi yer ya da site var mı ? 100-200 dolar arasına satılan kaliteli replikalardan bahsediyorum.

  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    6 ay geçmiş ama yazayım dedim. Pahalı markaların meşhur modellerinin çok benzerlerini kendi markalarıyla satan üreticiler var.

    AliExpress'den pagani design, phylida veya heimdallr gibi markalara bakabilirsin. Beğendiğin model olursa almadan önce youtube'dan inceleme videosu izlemeni öneririm. Ordaki çoğu saatin fotoğrafı gerçektekinden çok daha güzel görünüyor. Yazdığım markalar daha risksiz olur. Youtube'dan izlersen daha da risksiz olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z-yback kullanıcısına yanıt

    Satıcı değilim.Pagani desıng skeleton ali express üzerinden alabilirsin.

  • paganidesignwatch.com

     1.Sınıf Kalite Replika Saatlerpagani design watch official store
    Mens Watches
    https://www.paganidesignwatch.com/all-mens-watches/
  • Replika saat almaya karar verdim. Kaliteli mekanizmalı istedigim modeli bulabilecegim bir site veya instagram sayfasi var mi?
    Forumda satis yapan varsa dm atabiir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinden 2 adet Audemars Piguet marka saat aldım otomatik mekanizmalı hala çok iyi çalışıyor. Sormak isteyen varsa instagram 11ahmt üzerinden ulaşabilir. Forum pek kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seikonun da sahtesi çıkmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim alacaklara tavsiyem, 2004’den bu yana rolex kullanicisi olarak soyluyorum ve ozellikle 1 saatimi 2009’ da havaalanin da bavulumun’dan caldirmis biri olarak konusuyorum, 10 metre’den her turlu ayirt ederim, alacaksaniz da kesinlikle ve kesinlikle date-just modeli almayin ve tabiki altin rengi almayin.
    Replika bu ozelliklere saat almaktansa, 2. el alin ve mutlaka eksper yapan bir yerden alin, uzerine 10-20 bin daha koyarsiniz ama orjinal saat takmis olursunuz. Zaten A.piguet, patek philippe, audemars piguet, tag heuer gibi 3 5 milyon $ uzerlerindeki saatleri kolunuza takip, ogrenci kartinizi okutup belediye otobusune binerseniz, disari’dan bakildigin da, vay be adam ne kadar mutevazi demez kimse bilginiz olsun.
    Gidin mesela tommy, armani gibi bir saat alip takin, orjinalin’den kimse ayirt edemesin, kolunuzda replika bir altin rengi rolex ile dolasmaktan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaca136 K kullanıcısına yanıt
    Link atar mısınız ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye de saatcilere gidip cin mali modellere 1500 TL vermektense aliexpressten pagani almayı düşünüyorum. Ayrıca panspre gibi bir marka gördüm onun modelleri daha uygun ancak kalitesini bilmiyorum belki o modelide denerim. Saatçiye gidiyoruz bize ferucciyi 1000 TL den veriyor aynısı internette 500 TL, esnafı kötülemek istemiyorum kira vs derken anlıyorum ancak içimden almakta gelmiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye' de gerçekten eta, superclone saatleri bulabileceğiniz tek adres www.pashasaat.net alışveriş yapın kesinlikle pişman olmayacaksınız.

  • hocam replika saat alınmaz bence. Aslında hiç birimizin o kadar da saate ihtiyacı yok kolunda:) benim de kolumdan çıkartmadığım Seiko 5'im var. Arada, sporcu saatleri ve akıllı saatler kullandım sonra yine Seiko 5'i tekrar koluma taktım.


    Replika saat demek, o saat gibi görünen ama aslında o saat olmayan sahte bir şey.


    yani, Porsch görünümlü, bir Tofaş motoru taşıyan, adı sanı duyulmamış bir markası olan otomobil almak gibi bişey aslında.


    Sonra satsan satılmaz, bozulsa tamirci bulamazsın. Tuhaf bir şey aslında.


    Benim önerim,


    2.el de olsa Otomatik olmak şartı ile Seiko, Citizen, Orient'lere bakılabilir.


    yada replika yerine Homage saatlere de bakılabilir ama onlar da replika tek farkla kendi markaları var. Ama 2.elde satacak adam bulamazsınız. Yada ölü parasına anca.

  • Bazı modellerin muadili olmaması replikaya itiyor aslında. Mesela Cartier Santos un benzeri yok piyasada. Çakmasını soruyorum 150$ diyorlar. O parayı da veresi gelmiyor insanın.

  • Zendo kullanıcısına yanıt

    Replika değil de, homage saatleri ben de beğeniyorum. Tabi neden, orjinallerinin aynısı görünüyorlar da ondan:))


    Dün bu konuda bir video izledim, Rolex Submariner'in, homage olan 5 farklı çin markasını analiz ediyordu adamın biri. 5 saatin 5'i de, işçilik olarak birbirinden farklıydı. Yani, vida delikleri, saat pim detayları, kordon detayları ve işçilikleri vs.

  • iota,seiko mekanizmalı saatler üretiyorlar evet. fiyatı da uygun. ancak her modeli yapmıyorlar o kötü yollara teşvik ediyor bizi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.