Şimdi Ara

1/X, 2/X, 1/2 ve 2/1 Maçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben istatistiklere dayalı sistemler yapıyorum hep. Geçen hafta 1/X ve 2/X'dan 13 maç çıkardım 2'si geldi. Bu haftanın maçlarını yazıyorum. Belki sürpriz kupon yapmak isteyen olursa işe yarar. Dediğim gibi ben istatistiğin gücüne inanıyorum. Peki maçları nasıl seçiyorum kısaca ondan bahsedeyim.

    1/2 ve 2/1 maç seçimi: Öncelikle statistics.bilyoner.com 'a giriyorum. Takımların hangi dakikalar aralığında gol yediğine bakıyorum. İlk yarı ağırlıklı olarak çok gol yeyip ikinci yarı çok gol atan takımların listesini çıkarıyorum. Bu şekilde 8 takım çıkardım. Tabi burada bir de evinde ve deplasmanda mı bu şekilde gol yiyor onu da dikkate alıyorum.

    1/X ve 2/X maç seçimi: Burada ise yine dediğim siteden takımların evinde veya deplasmanda Galibiyet/Beraberlik ve Mağlubiyet/Beraberlik şeklinde biten maçların yüzdelerine bakıyorum. Anlamlı bir yüzdeye sahipse o haftaki maçını listeye dahil ediyorum.

    Bu şekilde yaptığım iki kupon aşağıda. Her bültende mesajı güncellemeye çalışcam. Sürpriz oynayanlara tavsiyemdir.

     1/X, 2/X, 1/2 ve 2/1 Maçları


     1/X, 2/X, 1/2 ve 2/1 Maçları







  • sistemde 2 tanesinin tutması lazım bir kere deneedim 10 maçtan biri tuttu
    3 tane tutarsa allah dersin
    takipteyim
    up up up
  • Hepsini tek bir seçenek oynasan tutma ihtimali daha yuksek olmaz mı? mesela 10 maçın hepside 2/0 veya 1/0. içlerinden 2si gelse çok temiz bir meblağ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.