Şimdi Ara

1 yıllık Budgie türü kuşum hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kuşu alalı 1 yıl oldu cinsiyeti erkek. kuş normalde alışık bize gelip konuyo elimize kafamıza omzumuza fakat kuşun boynunu kaşımak istediğimde izin vermiyo kaçıyo aynı şekilde elime almaya çalışırken de sürekli kaçıyor elime gelmiyor. Bunların dışında kuşu korkutmadan elime aldığim zaman ise ciyak ciyak ötmeye başlıyor. Bunu nasıl çözebiliriz ben de kuşumu elime alıp boynunu sevip öpmek istiyorum.
     1 yıllık Budgie türü kuşum hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Elime almak istiyorumdan kastınız nedir? Kuş elimize konuyor demişsin elinize almaktan kastınız avuç içine almaksa bunu hiç bir kuş sevmez böyle tutuyorsanız sizden korkar. sevmek için tutmaya gerek yok size güveniyorsa sevdirir kendini. Elinize konup konuştuğunuzda sizi dinlemek için yanaşır o zaman sevip öpebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elime alabildigim tek yer aynaya kondugu zaman yuzumu yaklastiriyorum operken elimle tutuyorum o sirada hic hareket etmiyor benim bisey yapicagimi dusunuyo elime alabiliyorum o sekilde. Oyle elime alip gagasinin altindaki tuyleri ve kafasini sevmek istedigimde ise ciyak ciyak otmeye basliyo ve biraktigim anda kacip gidiyor. Onun disinda parmagima geldiginde diger elimin isaret parmagiyla kasimak istedigimde hemen gagaliyor ve kasittirmiyor. Ben istiyorumki elime parmagima konsun ve ben rahatca kasiyabileyim. Cunku kendisi bile tellere surtuyo kafasini belliki kasinmak istiyor. Ayrica bir zili var bu zili esi zannediyor ve ona karsi asiri korumaci surekli ona kusuyor(kusmasinin ne kadar cok oldugunu resimden girebilirsiniz 1 haftada kustugu toplam yem 135 adet) ve elinden almaya calisinca etimi kopariyor kanatiyor isirip. Bu zili kafesten cikarmali miyim yoksa cikarmamali miyim? Cevabiniz icin tesekkurler bu arada. 1 yıllık Budgie türü kuşum hakkında

     1 yıllık Budgie türü kuşum hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Despiado -- 11 Temmuz 2016; 17:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Despiado D kullanıcısına yanıt
    boynunu kaşımayı yavruyken alıştırmak gerekiyor şuan tehdit olarak görüyor olabilir. yavruyken çok ilgilenemediniz galiba size mesafeli gibi. internette bakarsanız alıştığı oyuncağı çıkarmayın yazıyor 1 senedir asılıysa çıkarınca strese girer mi bilmiyorum. benim kuşum da bazı oyuncakları verince beni ısırmaya çalışıyor bi daha vermiyorum. zili alıp yanınıza koyun yanınıza gelsin size de alışır sizinle oynamaya başlar, size alışması için kullanabilirsiniz. zile kusması eş istemesiyle alakalı bi sıkıntı yok gibi.
  • Suan 1 yillik 2 aylikken almistik biz o zamanlarda ben cok zorlamistim elime almak icin ondan bu kadar korkak bence. Ayrica zili yanima getirince bile saldiriyor istiyor ki ben uzaklasiyim zilden sadece o olsun bununkisi oyuncagiyla oynamak degil de daha cok delirmislik gibi geliyo bana cunku isirmasi da normal isirik degil kopariyor eti isirinca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.