Şimdi Ara

10.evlilik yıldönümünü yurt dışında kutlama isteği(ilk çıkış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    Eşimle bu sene 10.evlilik yıldönümümüz.Biz hiç uçağa binmedik ve yurt dışına çıkmadık.Eşim uçağa binmeyi çok istiyor ve ben de ona bu ilk uçak seyahatinde büyük(bize göre maddi manevi büyük) süpriz yaparak yurt dışına çıkarmayı düşünüyorum.Tabiki ilk defa yurt dışına çıkacağımız için fikirler ve deneyimler benim için çok çok önemli.Tahmini en fazla 15 20 bin liraya mal olacak şekilde karı koca (çocuklar anneanneye :) ) birkaç günlük güzel vakit geçireceğimiz bir yer fikriniz var mı?Yani şuraya gidersen hem evliliğinizin bu gününe anlam katarsın hem de güzel yerler görmüş olursun dediğiniz bir yer varmı?Tek yere mi gitmeliyim yoksa tatili 6 7 gün yapıp birkaç yer mi gezmeliyim?Niyetim Avrupa ülkeleri olsa da sizin fikrinizle belki orta avrupa ülkeleri ya da iskandinav ülkelerine de tercih yapabilirim.Şimdiden hepinize fikir ve öneriliriniz için teşekkür ederim.








  • Salgın daha ne kadar sürecek çok belli değil. Plan yaparken her zaman buna göre düşünmelisiniz. Gideceğiniz yerde restoranlar, cafeler, dükkanlar, müzeler hangi şartlarda müşteri kabul ediyor incelemelisiniz.


    Bahsettiğiniz planınızı eşinizle beraber yapsanız daha uygun olabilir. Eşinizin hayali neresiyse oraya gidin derim. Balayında gitmek isteyip gidemediğiniz bir yer varsa mesela orası en uygun yer olabilir.


    10.yıl dönümünüzü kutlamak için bir plan yapıyorsanız romantik bir şehir seçmelisiniz.


    Paris, Florensa, Viyana bu amaçla gidilebilecek şehirler arasındadır. 3 gece 4 günlük bir seyahat de bütçe olarak uygun olur.

  • prag ve budapesteyi öneririm ama buralar vizeli schengen almak lazım.vizesiz alternatif ise kesinlikle belgrad

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.