Şimdi Ara

10 Numara Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her şeyden önce Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan 10 numara ne tarzda oynuyor olmalı?
    Bana kalırsa pas oyunu oynayan değil (Diego Ribas) , dikine hızlı oynayabilen oyun görüşü yüksek bir 10 numara gerekli(Manuel Lanzini)
    Fenerbahçe inanılmaz güçlü bir defans hattına sahip fakat dürüst olmak gerekirse Volkan Demirel artık eskisi kadar verimli değil onun yerine genç kendini ispatlama kaygısı olan bir kaleci çok daha yararlı olur.
    Forvette sorun var gibi görünse de bunun temel kaynağı 10 numara eksikliği.
    Doğru 10 numara ile 4-4-1-1 oynarsa Fenerbahçe inanılmaz etkili bir futbol oynayabilir bence.4-5-1 demememin sebebi bu defans varken defansif orta sahaya pek gerek olmaması.
    Bu kadar kötü oyunun ve kötü sonuçların tek sebebi 10 numara mı diyorsanız evet 10 numara.Bir türlü defanstan forvete hızlı geçemeyen bir Fenerbahçe var.Bu yüzden de toplar eziliyor ve goller gelemiyor.







  • Hocam her ne kadar maliyetli de olsa Ben Arfa tam aranılan nitelikte bir 10 numaraydı. Bence top taşımayla birlikte fiziği olan ve şut çekebilen de olmalı. Şut tehtidimiz yok genel olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam basın toplantısında diyor ki biz 10 numara istemiyoruz,forvetin arkasında oynayan adam aramıyoruz göbeğe transfer istiyorum topal,josef ikilisi ile hücum oynayamıyoruz transfer yaparsanız josef-topal ikilisini değiştirip yeni sisteme geçeceğiz diyor,yönetim de ulan biz oraya josef ile ozana 16 milyon euro verdik daha oraya transfer mi yapacaz gerek yok diyor.
  • Sen 10 numara alıp heyecan katmazsan , kendin çalar kendin oynarsın. A aaa seyirci yok der ağlarsın..Geçen yılda aynı numarayı yaptılar..Belhanda vs..Kendin çal kendin oyna o zaman..Tüm Fenerbahçelilerin iyice nefret etmesini bekliyor basiresizler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.