Şimdi Ara

10. sınıf için ders çalışma kavramını öğrenme ve ygs altyapısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba aklımdaki birkaç çelişkiyi ve soruyu deneyimli kişilerden cevap bulmak umuduyla buraya yazmaya karar verdim. Öncelikle söze şurdan başlıyım ben şu anda 10. sınıf öğrencisiyim. Fakat ilk dönemin geçmesiyle matematik ve geometrimin zayıf olmasıyla biraz aklım başıma geldi desen doğru olur sanırsam. Geçtiğimiz senelerdede 1 gelen bi kaç dersim olmuştu fakat hepsini 2. dönem düzelttim yanı şu ana kadar hiç sorumlulukta kalmadım. Aynı zamanda 9. sınıfta kalka duşe geçtik diyelim fakat matematiği de halletmem gerektiğini düşünüyorum mf okuyorum ve işletme istemediğime göre biraz çalışma kavramını öğrenmem gerek sanırım. 9. ve 10. sınıfın ilk döneminde ders çalışma alışkanlıgın pek yoktu benım çok çalıştım anlayışım (Örneğin matematik için) 1-1.5 ay hiç defter yuzunu açmamak ama sınava 3-4 gun kala çalışmaktı bununlada tabiki pek parlak sonuclar alamadım nerdeyse cogu derslerden bu sekilde oldu. Artık 2. dönemin başlamasıyla ders çalışıyorum gunluk 2 saat ders çalışıyorum son 1 haftadır yaklaşık fakat benım sorum şu ne kadar çalışsam 2. dönem bitene kadar hangi tempoyla çalışsam hem bıkmadan hemde uygun bir verim alırım.
    birde bir sorum daha var ygsyle ilgili soruları maddeliyim...

    1. donem bitene kadar hergun ne akdar ders çalışmalıyım 2 saat arada 10 dakika ara olsa bu yetermi bıkarmıyım belli bir sure sonra ben hergun 2 dersi tekrar etmeyi ve paraleleinde kaynak kitaptan soru çözmeyi düşündüm...
    2. sorumsa ygs için ben dershaneye gitmiyorum ve ygs 9 matematik için kısa konu anlatımlı bi kitap alıp yavaş yavaş başlamak istiyorum ama bu kitabı haftada kaç saat çözmeliyim bi fikrim yok henuz 10. sınıfım haftanın 1 günü 1-1.5 saat yeter mi acaba yoksa bbunu 2 gune çıkarmalımıyım yoksa başka onerileriniz varmmı ilk başta bir mat alıp sonra tum dersleri almayı planlıyorum ...

    Her türlü önerileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk2b -- 22 Şubat 2013; 21:34:05 >







  • Güncel.
  • bence ygs mat + fen yaza sakla arada konoular zorlanırsın gibime geliyor
    bu senenin konuları adam akıllı bitirme
  • Haklısınız ama ben mesela haftada sadece 1-2 saat civarı mat alt yapısı için çalışmayı düşünüyorum en azından şimdilik çünkü iyi bir konu anlatımlı ygs mat almalıyım biracık temelim güçlensin sonra yazında artık fiziktir fln yaparım diyodum ama kaç saat olmalı ben burada emin değilim kısacası yukarıdaki maddelerle ilgili sorunlarım.
  • Herhangi bir önerisi olan yokmu arkadaşlar gunde ne kadar çalışsam bıkmam onumuzdeki 4 ay birde ygs matematik için yavaştan başlamalımıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.