Şimdi Ara

10.sınıf ygs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iyi bi anadolu lisesine gidiyorum fakat bu 2 senemi biraz boş geçirdim 10.sınıf pek sağlam değil sizce bu yaz ygs ye mi başlasam yoksa 10.sınıfı bi tekrar mı etsem ?



  • 11 in ilk döneminden önce ygs ye başlama bence. yapacağın en iyi şey senin bol bol matematik soru bankası bitirmek ,bak çok yararını göreceksin 2 sene sonra.
  • Ygs mat'ı ve fen'i bitir. Lys'yi son senede halledersin.
  • bende aynı durumdayım. mesajım bulunsun
  • şimdi çok erken bıktırma kendini bence seneye başla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brefendi

    şimdi çok erken bıktırma kendini bence seneye başla.

    aynen bende ondan korkuyorum fakat konu eksigim fazla o yüzden karar veremiyorum
  • Şimdiden başlarsan pilin biter. Ygs'yi bırak, 10. sınıftan hiç anlamadığın bir konu varsa ona bak. Mesela benim trigonometri hiç yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tilkii19

    arkadaşlar iyi bi anadolu lisesine gidiyorum fakat bu 2 senemi biraz boş geçirdim 10.sınıf pek sağlam değil sizce bu yaz ygs ye mi başlasam yoksa 10.sınıfı bi tekrar mı etsem ?

    Hocam bende 10.sınıfım düz lisedeyim ama temelim gayet iyi, okul birincisiyim hedef tıp. (Bunları anlatmamın sebebi 'amaan düz lisede boşver' dememen için :) (düz liseye özel bir sebepten dolayı gittim)

    Mat, biyoloji, fizik kimya ve dil anlatımı yalayıp yut :D

    Ben hafta içerisinde 10. sınıf fizik kimya biyoloji çalışıyorum matematiği hem9 hem 10 dil anlatımı da ygs şeklinde çalışıyorum

    bence sen de öyle yap, geometri tarih coğrafyayı çalışma, onlar kolay 11de okul dersleriyle bitirirsin zaten geometri 9'u 11de tekrar ediyorsun (hemen hemen)

    Hemen bir program yap ve günde 5 saat çalışma yap. 10.sınıf biyoloji ve matematiği 2 haftada bitirdim gelecek hafta bütün dersleri(fizik ve kimya hariç) ygs bazında çalışacağım sana da öyle öneririm :) 10.sınıfı bitirmeden sakın ola ki ygsye geçme :)

    Bu arada fizik ve kimya için de ilk önce 10.sınıfı bitir 3-4 haftada 10.sınıf fizik kimya biyoloji ve mat bitmiş olur 1 ay sonrada ygsye başlar okul açılana kadar bitirirsin böylelikle 11.sınıfta şunlar cepte olur;

    9-10 Mat fizik kimya biyoloji
    ayrıca ygs dil anlatım da elinde olur

    fakat programa geometri falan koyarsan yukarıdaki dersleri elde edemezsin bütün dersleri %30 bitiredceğine, yukarıdaki 5 dersi %100 bitirirsin
    Uzun yazdım umarım yardımcı olur :D
    Ha bu arada acaaaaayip sıkılacaksın söyleyim :D ben deliye dönüyorum bazen. Sıkılırsan 1 gün ara ver ama en fazla 1 gün olsun yoksa çok çabuk boşlarsın dersleri :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutlugahve -- 27 Haziran 2013; 14:52:39 >




  • yukarı yukarı
  • şimdi çalışma bence 11.sınıfın 2.dönemi başlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.