Şimdi Ara

10. Sınıfım Geometrim Sıfır Yardım Eder Misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,10. Sınıf ögrencisiyim. 2. Dönem Başlayacak ve Geometride Cok Kötüyüm. Trigonometri falan hic bilmiyorum. Çokgenler katı cisimlere kadar üçgen geometrisini halletmeliyim.
    Hangi kaynağı kullanayım sizce? Yardım Eder Misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • trigonometri ne alaka ucgenlerden başla dörtgen devam et işte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatırla geometri kanalına bakabilirsiniz hocam. Onun haricinde kenan kara ile eyüpb de bakabileceğiniz kanallardan yine. Kaynak olarak çok temelden alacaksanız antrenmanlarla geometri olabilir iki tane kitabı vardı diye hatırlıyorum. Onun biraz daha üst seviyesi olarak geometrinin ilacı kitabına bakabilirsiniz bir tık üstüdür ilkine göre. Bunun dışında birey b, acil, bilgi sarmal gibi kaynaklar da var orta seviye civarındalardı bildiğim kadarıyla. Okul sınavlarına yönelik bakacaksanız tonguç veya hocalara geldik gibi kanallara da bakabilirsiniz biz 10. sınıf iken 2020 baharında okullar kapanmıştı sınavlara girmemiştik ama tonguçtan bakıyordum fena değil gibiydi o da okul adına

  • Eyüp b. geo oynatma listesinden başla üçgenleri bitir. Bilgi sarmal gibi orta bi yayınla da destekleyebilirsin sonrasında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,karekök aldım. Kazanım testleri vs. varmış konuyu kavratıyor yani. Tek derdim şuanlık ikinci dönemdeki çokgenlere kadar ücgenleri halletmek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.