Şimdi Ara

10. Sinifim tyt ye nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10. Sinifim ve yavaştan tyt ye başlamaya başladım ama nerden baslicagimi bilmiyorum sayısalım. Yanı mesela kimya bio gibi derslere çalışmama gerek var mi yoksa onları 11 12 ye mi saklim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • sen 10mat + 9-10fene çalış yeter
    ne tytsi aytsi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12'ye sakla hiç kasma. derslerini en iyi puanlarla geçmeye bak.

    12.sınıfa geçtiğin yaz temmuz 1 deyince 1 yıllık kampa alıyorsun kendini, planlı programlı yardırıyorsun. planlı programlı olması şart.

    iyi konu çalışacaksın(tavsiyem youtube) ve bol soru çözeceksin. paraya kıyıp bir sürü soru bankası ve deneme aldıracaksın ailene. cebide 50 tl varsa 20 tl'sini kitaba vereceksin.
  • Sana önerim şimdiden derslerine iyi çalış o gün biyolojide protein sentezi mi işlendi otur çalış temelini oturt ve ders notlarını yüksek tut. Zaten böylece temeli kendin oturttun mu 12. sınıfa geçerken ki yazda daha rahat bir şekilde konulara çalışırsın çünkü temelin sağlam olacak.
    Eğer ki matematikte eksiklerin varsa geçen yıllarda onları kapat bu yaz.İlla çalışacam diyorsan paragraf çöz en azından türkçede 30 netin garanti olur.
    12. sınıfta mümkünse farklı yayın evlerinin denemelerine gir haftalık olarak. Çünkü bir psikolojik olarak seni az da olsa sınava hazırlar .İkincisi hangi konuların eksik olduğunu anlarsın.
    Bunu yapmak için bir dershaneye kayıtlı olmana gerek yok.Sen bir butik dershaneye git ve orayla konuş denemelere girmek istiyorum de hatta arkadaşlarında varsa onlarla git.
    Niye butik dersen genelde butik dershaneler birden fazla yayın evi kullanıyorken final gibi yerler genelde kendi hazırladıkları denemeleri kullanıyorlar.
    Birde lisende eba kursu açılıyorsa ona katıl derim.Özellikle küçük bir lisede isen aşırı işe yarıyor .Kendimden biliyorum.Ve son olarak sana şunu söyleyeyim ders çalış ama lise hayatını güzel yaşa.Sonra pişman olma.




  • Matematik açısından iyi kasman lazım, her an her soruyu çözebilecek seviyede olman lazım, çok fazla sayıda matematik test kitabı bitirmelisin, piyasada Tyt mat adına bitirilmedik kaynak kalmamalı, 10.sınıftayken ayrıca geo'da biterse oldu bu iş.

    Fen biraz daha garantici derstir, hiçbir şeyi EZBERLEMEDEN çalışman lazım, çalıştıktan sonra sık tekrarlar yaparak zihinde tutman gerekiyor. YouTube'dan yardım alabilirsin.
    Benim önerilerim olacak:

    Fizik: Ertan Sinan Şahin
    Kimya: kimya Özel
    Biyoloji: senin biyolojin, HG Salih reis

    Bunlar sağlam bulduğum kaynaklar, ardından test de çözmelisin. Bunlar yapılırken paragraf çözmeyi de ihmal etme, günde 20 tane çöz. (Hızlı okumaya vs bak derim).

    Bu arada yukarıda yazdıklarım o seneye ait şeyler, asla ama asla 10'dayken 11'e ait bir şey kasma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasonn Bourne -- 6 Temmuz 2020; 19:6:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 e bakma kesinlikle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.