Şimdi Ara

10 YILLIK SEO DENEYİMİMİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Kendi web sitemi yaptım 10 yıllık bir seo deneyimim var. Hiç bir çıkarım olmadan bunları size açıklayacağım hazır olun bu bilgiler çok önemlidir. Benim web sitem www.mersinuyduservis.com dur.

    Mersinde uyducu yada uydu tamircisi ne benzer kelimeler yazınca en üst sıralarda organik olarak çıkar. Sitemi inceleyin kendime özgün bir dille yazdım. İçerdeki bütün yazılar ben yazdım. Siteyi ben kurdum.

    Öncelikle web siteniz kendine özgün olmalı. Kesinlikle başkasını taklit etmemeli. Her şey açık seçik ve net olmalı. web siteniz 3 sayfadan bile oluşsa sorun değil yeter ki açıklamalı ve içeriği bol olsun. Ana sayfa başlığı ve diğer sayfaların başlığı farklı olmalı. Örneğin Evden eve taşımacılık işi yaptığınızı varsayalım . Her kez ne yazar evden eve taşımacılık gibi klasik cümleler siz farklı olmalısınız. Rakipleri analız edip çok iyi düşünmelisiniz. taşımanın eş anlamlısı nedir nakil ve transferdir bunlar ile bir site başlığı oluşturmak zordur taşımacılık geriye kalan tek çare. Bizde taşımacılıkla ilgili güzel bir slogan bulacağız basit ve anlaşılır. Örneğin anakarada olduğumuzu düşünelim. Google tekeli hiç sevmez .siz de aç gözlü olmayacaksınız tüm Ankara'nın işini Google ye dünyanın en iyi sitesini yasanızda Google size bütün işleri vermez bunu bilin. Size en yakın semti seçmelisiniz mesela Ankara dikmen Yağız taşımacılık - Ankara dikmende evinizi garantili ve özenle taşınır. Yada Yağız taşımacılık - evden eve taşımacılık bizim işimiz. Yağız taşımacılık - Ankara dikmenin en profesyonel evden eve taşımacılığı.Yağız taşımacılık - Ankara dikmende eviniz taşınacaksa hemen arayın. Web sitesi işi hallolduysa artık haritalardaki konumunuza geçebiliriz web sitedeki başlığın aynısı kesinlikle olmamalı. Benzeri olmalı. Sarı site gibi sitelere de aynı optimizasyonu yapmalısın.

    Devamı gelecek.....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 15 Ocak 2024; 19:0:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.