Şimdi Ara

%100 Yerli %100 Organik Türkiyenin İlk Yerli Kedi Kumu ChanceMaya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli DH üyeleri öncelikle herkese merhabalar,

    Başlıktan da anlayacağınız üzere artık resmi olarak Türkiyenin ilk ve tek %100 organik kedi kumu üretimlerimize başlamış bulunmaktayız. Şuan da makinalarımız çalışıyor ve numune ürünlerimiz paketlenmeye başladı bile.

    Türkiyenin içerisinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemlerde yatırımlarımızı farklı yerlere götürmektense kendi ülkemiz de bir iş yapmayı seçerek Türkiyenin ilk ve tek kendi kedi kumunu üretmeye başladık!

    Ürünümüz içerisinde hiçbir zararlı madde barındırmamaktadır. Tamamı organik ve zararsızdır. Kötü koku salgılamaz, wc kolaylıkla atılabilir.

    Kedileriniz ihtiyaçlarını gördükten kısa bir süre sonra hızlı bir şekilde topaklanma yaptığını sizlerde gözlemleyebilirsiniz.

    Türkiyedeki alım gücünü de göz önünde bulundurarak faaliyetlerine başladığımız kedi kumumuzun resmi satış fiyatları şuan tam net olarak belli olmasa da genel ağırlıkta Türkiyede satılan diğer kedi kumlarından daha uygun olacağının garantisini verebiliriz.

    Şuan web sitemiz üzerinden gelen siparişlere numune ürünlerimizden "FAZLA" göndererek hem bizleri hemde ürünümüzü tanımalarına olanak sağlıyoruz.

    Şunu eklemeden geçmek istemiyorum. Türkiyede başlattığımız bu ayaklanma ve yerli üretimimiz Almanya'da yaptığımız toplantılar ve pazar araştırmaları sonucunda ülkemize 100.000 paket sipariş ile döndük! Şunu söyleyebilirim ki Dünya üzerinde bizim ürünümüz kadar sağlıklı sonuç veren başka bir marka veya ürün yok!

    Bu yönü ile hem ülkemiz adına, hem kendimiz adına fazlaca mutluluk ve gurur duyuyoruz! Türk halkına en iyi hizmeti verebilmek adına faaliyetlerimiz devam etmektedir.

    Sizler de ön sipariş vermek ve ürünümüzü resmi satışa sunmadan önce denemek isterseniz alt tarafta sizlere sunacağım araçlar üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    - Şuan için Facebook mağazamız ve web sitemiz üzerinden sipariş verebiliyorsunuz.

    Ülkemize böylesine kaliteli ve albenisi yüksek olan bir ürünü kazandırdığımız için mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik! Bizlere destek olmak ve sesimizi daha fazla duyurmamıza yardımcı olmak için sosyal hesaplarımız üzerinden takip edebilir son gelişmeleri, promosyon, çekiliş ve haberleri anında öğrenebilirsiniz!

    Sevgili DH üyelerine özel olarak oluşturduğumuz kuponumuz ile anında %10 İndirim kazanmak için sipariş aşamasında kupon kısmına : DH2018 yazmanız yeterli olacaktır anında %10 indirim kazanacaksınız. ( Her kullanıcı 1 kerelik indirim kodu uygulayabilir.)

    NOT: Numune ürünlerimize karşı aşırı yüklenme ve talep olduğundan dolayı kargolar bölgelere ayrılarak siparişler olabildiğince erken sürede teslim edilecektir. Ürünün kargoya verileceği ön görülen tarih sizlere SMS ile iletilecektir.

    Sipariş vermek isteyenlerin dikkatine :

    Sipariş bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak yazmaya özen gösterin. Telefon numaranız kesinlikle doğru olması gerekmektedir aksi halde gelişmeleri Sms alamaz, kargonuzun ve ürününüzün son durumunu öğrenemezsiniz.

    Aklınıza takılan herhangi bir konuda bizlere web sitemiz üzerinde ki canlı destekten bağlanabilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz.

    Hepinize keyifli günler diliyoruz. :)

    ChanceMaya
    "Şanslı Kediler İçin %100 Doğal %100 Yerli"


    Firma Bilgileri :

    OKBUR Kedi Kumu ve Pet Ürünleri San. ve Tic. LTD. ŞTİ.
    0850 840 57 13 (WhatsApp Destek Hattı)www.chancemaya.com

    Sosyal Hesaplarımız :
    https://www.facebook.com/chancemayatrhttps://www.instagram.com/chancemayatrhttps://www.twitter.com/chancemayatr%100 Yerli %100 Organik Türkiyenin İlk Yerli Kedi Kumu ChanceMaya







  • Hayırlı uğurlu olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su an kullaniyoruz ama pek de memnun oldugumuz soylenemez malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozguracar

    Su an kullaniyoruz ama pek de memnun oldugumuz soylenemez malesef.
    Sebebini söyler misiniz, çünkü ben de tam çocuğumun referansı ile hiç olmazsa 1 paket deneme için almayı düşünüyordum.

    Ha, bu arada site ilgili problemler:

    1- Telefonla sipariş hattı denilen telefonu açmıyorlar, günün hangi saati olursa olsun, mesai saatinde denedim, açmadılar.

    Gerisi kalsın, çünkü ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ürüne ve ayrıca gerisi kalsın dediğim konu ürün değil sitenin dandikliği, mesela, düzeltmediler ise site adresi her ne kadar Kocaeli neyim diye yazsa da haritada Londra'da görünüyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 25 Ağustos 2019; 3:16:39 >




  • En güzeli deneyip karar verin bence. Herkesin beklentisi farklı. Kokusu çam kokusu gibi. Birkaç gün temizlemezseniz daha kötü kokuyor ayrıca etrafa çok dağılıyor gibi.
    Deneyin belki de seveceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Okbur'un kendi sitesinden Woow plus kedi kumu sipariş ettim. 2 tane poşette kum göndermişler Poopy marka. Resim çekip whatsapp tan attım kendilerine. Aynı kum olduğunu ama marka değiştirdiklerini yazdılar. Ben de açtım birini döktüm tuvaletine ama tam bir hayal kırıklığı. Yapış yağış, sırılsıklam bir kum. Kedinin ayağına yapıştı her taraf kum. Topaklanma sıfır. Darmadağan oluyor. Kumun kendi kokusu berbat. 2 gün bekledim belki kurur da düzelir diye ama daha da kötü oldu. Kısacası hiç dürüst değiller. Kandırarak çok başka ve kalitesiz bir ürün sattılar. Okbur Kedi Kumu adlı üreticiden asla herhangşi bir şey almam. Alacak olanlarıda uyarıyorum....

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.