Şimdi Ara

1000-1500 TL Arası Fiyat/Performans Buzdolabı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 1000-1500 TL arası uzun yıllar kullanabileceğim fiyat/performansı yüksek bir buzdolabı arıyorum. Kampanyalı olan ürünlerde olur. Bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.



  • Profilo BD3058W3VV hakkında yorum yapabilecek var mıdır peki. Bunu almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tegir

    Profilo BD3058W3VV hakkında yorum yapabilecek var mıdır peki. Bunu almayı düşünüyorum.

    Hocam ben de yeni arayisa basladim. Low frost bosch siemens profilodan birini alicam. Yazdiginiz model bosch kge58aw30n modelinin muadili olan urun ki bu model candogan ustanin yorumlari sayesinde cok tutulan guzel bir modelmis. Boschta su an 1895lira olan kge58dw30n saniri bu tutulan aw30n in makyajlanmis guncel hali(yaniliyor olabilirim). Candogan hoca defalarca soylemis. Profilo bosch siemensin bu modelleri kalite bakimindan ayniymis sadece bikac aksesuar ve ufak tefek ayrintilari varmis 3 urunun. Profilo 1505liralik fiyatiyla cidden iyi secenek gibi duruyor. 3 marka da yetkili servisleri ortak kullaniyormus bu yonden de fark yok sanirim. Ben de buyuk ihtimal bu urunu alicam(bosch alirsam belki A+++ olan olabilir tabi) amma velakin markaya karar verebilmis degilim(bosch-profilo). Boschun fiyat 400 fazla olmasina ragmen daha cok tutuluyor. Bu kadar insan aldigina gore ve boschun kalitesini bildigimden boschmu alsam diyorum. Urun guzel low frost dusunuyorsaniz cok iyi tercihmis.

    Bu modelde bosch mu profilomu alsak acaba arkadaslar?

    Bir de kge58aw30n 40n 41n icin ya da bu profilo modeline yakin zamanda bayiden fiyat isteyen paylasirsa cok makbule gecer. Ozgurceyiz de 1170 lira aklimi celdi site resmen:))




  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de profilo hakkında çok olumlu yorumlar gördüm. O yüzden bunu tercih etmek istedim. Tabi bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar daha doğru bilgi verecektir.
  • siemens2in ürünlerine bakabilirisiniz gerçekten çok başarılı bir marka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.