Şimdi Ara

1000-1500 TL civarı cam filmi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    İzmir'de kullandığım aracıma cam filmi taktırmak istiyorum. Bütçem 1000-1500 lira civarı.


    Birkaç kişi Llumar önerdi ama Llumar için 4 cama 2000 TL istedi sorduğum bir yer. Dolayısıyla kalite olarak Llumar'a yakın, fiyat olarak daha uygun bi alternatif bakıyorum. Öneriniz var mıdır?


    Llumar dışında aldığım fiyatlar şöyle ama kaliteleri hakkında pek bilgim yok:

    3M: 1500 TL

    Winplus: 1250 TL

    Solarmax: 800 TL

    Elgard: 750 TL


    Bunların dışında Ziebart, Sonax, Solargard markalarının da önerildiğini gördüm internette fakat fiyat bilgim yok bu markalar için.



    Kullanıp memnun kaldığınız marka varsa yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?



    Teşekkürler




  • Cam filmi fiyatları o kadar oldu mu ya ?
    Vay vay vay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef olmuş hocam. Her şeye zam geldiği gibi bunlara da 2-3 kat zam gelmiş kısa sürede.

  • 3m dışındakileri duymadım bile, bu benim ayıbım olabilir yorum yok ancak fiyatı bütçe dahilinde ise (muhtemelen değildir, llumar ile denk diye biliyorum) benim tercihim solargard olur en azından arkasında saint gobain var.

  • araç ile yıllık kaç km yapıyorsunuz.


    ben aracıma 2 yıl önce Llumar yaptırdım keşke daha uygun fiyatlı film yaptırsam diyorum şimdi. yıllık 5 bin km anca yapıyorum.


    diğer çok bindiğim 2. araca bilmem ne guard markalı film taktırmıştım 350 liraya geçen yıl bu tarihlerde.


    Şimdi şöyle boyalı cam filmleri var onları taktırmadıkça sorun yok. orta düzeyde bir cam filmi işinizi görür. cam filmi sonuçta çok memnun kalınmayacak bir yönü yok. bütçenizi zorlamayacak cam filmi taktırabilirsiniz. (benim görüşüm.)


    cam filminde daha çok işçilik önemli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 6 Haziran 2022; 8:5:30 >
  • hahahah 4 cama 250 lira ya taktırdıgım Llumar markasına bak 2000 tl olmuş. hatta fiyatlara şaşırdım 3m daha pahalı değilmiydi Llumar dan ya. zar gibi film e 2000 tl. millet tutturdugunu yakaladığını  fiyat cok yuksek hocam

  • yazık günah ya rayban gözlük hesabı uv filtre 100 tl ye de var raybanda 5 binede var gözünüzü sevim gidin bostancı tuning istanbul ataşehir bostancı sanayi girişi dört cam 300 tl idi geçen yıl ,9 sene önce babamın aracına taktırdık hala taş gibi filmler ne solma ne başka bir sorun.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Solar Gard'ı biraz araştırdım, o da Llumar kalitesinde hatta Llumar'dan iyiymiş kimilerine göre. Fiyat olarak model bazlı 1500-2500 TL arası değişiyor. 3M de yaygın sanırım ama çok bilgim yok, onu da araştıracağım. Sizin bilginiz varsa paylaşabilirsiniz hocam.

  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

    Aracı geçen yıl Temmuz ayında almıştım, o zamandan bu zamana 20.000 km civarı yapmışız. Üç aşağı beş yukarı böyle gider önümüzdeki dönemlerde de. Boyalı cam filmi taktırmayacağım zaten ama ismi pek duyulmamış, görece daha ucuz ürünlere güven olur mu emin değilim. Fiyatlar da almış başını gitmiş, iki arada bir derede kaldım.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Evet maalesef çok yüksek ama mecburen taktıracağım. İzmir'de yaşıyorum, yılda birkaç defa İzmir-Antalya arası git gel yapıyorum o yüzden özellikle yaz mevsiminde cam filmi olmazsa olmaz hale geliyor.

  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    İlk mesajda İzmir'de olduğumu belirtmiştim hocam Bostancı ters kalıyor :)

    Şu an 300 liraya en dandik kalite bile takan yer yok. Sorduğum yerlerde fiyatlar minimum 600'den başlıyor. Kötü bir şey taktırıp zehir solumak istemiyorum açıkçası.

  • Bana bu enflasyonda 2 bin tl pahalı gelmedi lumar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Solargard ve Llumar arasında gidip geliyordum.Bu hususta işçiliğin çok önemli olduğunu düşündüğümden,işçiliğiyle alakalı övgüyle bahsedilen bir Llumar uygulayıcısı firmadan randevu aldım.Aradığımda Mayıs ayının son günüydü ve Haziran ayında fiyatların değişeceğini söylediler.1500 tl. fiyat aldım.Siz 2000 fiyat alırken fiyatların yeni değiştiği ile alakalı bir yorum yaptılar mı? Ankaradayım ve uygulama yarın yapılacak.Film ile ilgili düşüncelerimi size fikir olması açısından burada paylaşabilirim unutmazsam.

  • Ruhumun kullanıcısına yanıt

    Llumar'ın hangi serisi için fiyat aldınız hocam? Ben ATR serisi için 10 gün kadar önce fiyat aldığımda 2000 TL demişlerdi, dün farklı yerlere de sordum hala 2000 TL. Fiyat değişimiyle alakalı bir yorum yapmadılar.

  • Atr Serisi.

  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Neresi orasi hocam ben de düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarın uygulamadan sonra tavsiyede bulunsam hocam.İşçiliğini vs. beğenmem,olumsuz bir durum olur vs. yanlış bir tavsiye bırakmış olmayayım.Birde Haziran ayı itibariyle dedikleri gibi fiyat değişikliği oldu mu onu da öğrenmiş olurum.

  • Ruhumun kullanıcısına yanıt

    Ben farklı şehirdeki Llumar bayisine sordum orada da 2000 TL dediler. Senin yaptıracağın yerde hala 1500 ise firmanın Llumar bayisi olup olmadığına ve filmin orijinal Llumar olup olmadığına dikkat et hocam.

  • Llumar ın en eski bayiilerinden biriymiş.Llumar ana sayfasında bayii listesinde görünüyor.Dediğim gibi Mayıs ayının son günü aldım randevuyu ve Haziran da fiyatın değişeceğini beyan ettiler.Şu an güncel fiyatları 2000 olmuştur belki.Yarın netleşsin her şey yazarım buraya.Yine de dikkat ederim tabii ki teşekkürler.

  • cam filmi çok ucuz birşey. çekmesi cok dikkat zahmet ve bilgi gerektiriyor. ama aslında 3-5 tane zıyan ederek cam gibi film çekebiliyorsunuz.

    aşağıdaki linkten bakın 40-50 tllik bir tane alın. 1-2 videeo izleyin.. camda uygulamaya çalışın, sökün tekrar takın . 1-2 saat sonunda uzman olacaksınız. toplamda 300 tl ye halledersiniz cam filmini.


    https://www.hepsiburada.com/ara?q=cam%20filmi

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.