Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pelerinli_Keltos Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.452
Cevap
120
Favori
549.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözmüş olmanıza sevindim
  • Kurulum sırasında bir modem sattılar bana Zyxel marka. Sürekli WiFi de kopma yaşıyorum. Bu modemle mi alakalı bilmiyorum ama aşırı sinir bozucu. Aynı zamanda 75 mps alacağım söylendi şuan maks 15-20 çıkıyor. Basit bir youtube videosu bile donuyor. Geçtim youtubeu, instagram reels videosu donarak izlenir mi abi 2024 yılında? Müşteri hizmetlerine bağlanamaya çalıştım ancak ulaşamadan telefon kapanıyor. Sanırım direkt iptal ettireceğim.

  • EzoBride kullanıcısına yanıt

    Zyxel ex3625 t50b modelini verdilerse evet hocam bu model sıkıntılı bir model. Yani daha doğrusu, sıkıntısız kullanma durumu şans oranı yüzde 50. Modem değişimi isteyin, başka modem versinler. Bir de hat değerlerini buraya atın marjin değerine bakalım. Belki iç tesisatta problem vardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Hat değerleri dediğin şeyi nerden bulurum bilmiyorum. Satılan modemin modeli VMG1312-T20B. İç tesisat dediğiniz komple bina ise onu düzelttirmek zor olur sanırım?

  • EzoBride kullanıcısına yanıt

    192.168.1.1 e girip, kullanıcı adı ve şifreyi girin. (Eğer degistirmediyseniz modemin arkasında yazıyor) daha sonrasinda, xDsl istatistikleri kısmını bulun, ekran görüntüsü atın bakalım hocam.

    İç tesisat dediğim durum; kablo değişimi hocam. Eğer ankastreden, modeme kablo cat5 veya cat5e geliyor ise belli bir zaman sonra stabilite sorunları yaratabiliyor. Cat6 kabloyla değiştirmek baştan sonra hat sıkıntılarını bile düzeltebilir. Zaten Cat6 kablo parazit gibi etkenlerden de iyi korunur. Ezip buzulse bile sıkıntı çıkarmaz.

    + Olarak size verilen modem wifi 4 2.4ghz desteklemekte hocam. Kayıp çok fazla olacaktır. Testi kablolu yapmayı denediniz mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keevo -- 15 Nisan 2024; 15:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hız profilinizi kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Ben de VMG3625 T50B var ( kendim almıştım ) , wifi kopmalarını engellemenin en güzel yolu 2.4 ghz ve 5 ghz kanallarını ayrı isimlere ayırarak ayrı ayrı kullanmak. Hız öncelikli kullanacağım cihazları 5 ghz kanalında, kapsamanın daha yüksek olmasının istendiği cihazları da 2.4 ile şeklinde.


    Bu şekilde kopma olmuyor, otomatik geçiş gibi ( aynı ağ adında iki kanal yayın ) kalırsa rasgele zamanlarda cihazlar ağdan kopuyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

    Evet hocam. Vdsl kullanırken bende de 3625 t50b vardı. Bir çok kişide 5ghz de wifi kopması yaşanıyordu, bende de aynı şekilde sorunu 5ghz wifi'nin adını sadece "5" şeklinde yazarak bulmuştum. Burdaki olay ise şu idi; 5ghz wifi ismi ne kadar uzun olursa o zaman kopuyordu, ne zaman wifi'nin adını sayı yaptım o zaman düzeldi.

    Bir de dsl bağlantısı çok geç geldiği gibi, lan'da sıkıntı vardı. Lan portuna hangi kablo bağlanırsa bağlansın 1000/1000 göstermesi gerekmekteydi çünkü wan ve lan portu 1gbs destekliyor fakat 90/90 gibi saçma sapan bir değer görüyordum. Cat7 kablo bile almıştım fakat düzelmedi. Ürünü garantiye yolladım. Bişey yok dendi. Altını çizmekte fayda var; Bu benim yaşadığım kişisel sorundur, herkeste aynı veya benzer sorunlar olacak diye bir kaide yoktur.

    Fakat şu durumda var; Şikayetvar, diğer forumlarda da gördüğüm kadarıyla zyxel'in bu ürünün bazıları (özellikle Türkiye'ye getirilen) 1.part üretim olduğunu dusunmekteyim. Ürünü Türkiye de sıkıntısız kullanan pek kişi görmedim. Diğer bir yandan, global olarak reddit ve diğer yabancı forumlarda Zyxel 3625 t50b'nin sıkıntısız olduğunu okumaktayim takdir edersiniz ki Türkiye'ye getirilen her üründe olduğu gibi zyxel'de de 1.part üretim (dandik) ürünler gönderdiğini öngörmekteyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Doğrudur.


    Zyxel modemlerin bizde baya popüler olmasının bence başlıca nedeni düşük SNR ile diğer pek çok başka üreticilerinkine göre daha iyi başa çıkması. İnsanlarda sağlam fiber bağlantısı olsa Zyxel bu kadar meşhur/revaçta olmazdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Nisan Gigafiber bağlantı yapıldı. Aynı gün 12 ay peşin ödeme yaptım. Turknet kafasına göre bu peşin ödemeyi Mayıs ayından başlatarak bana 9 Nisan - 9 Mayıs arasına 399 TL fatura çıkartmış. Bu şekilde beni 13 ay bağlamış oldu. Müşteri hizmetleri bunu sistemimiz böyle yapacak bir şey yok diyor. Siz 1 yıl peşin ödeme yapsanız da bir kere normal fatura ( 399 TL ) ödeyeceksiniz.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! 

  • Bence daha mantıklı; 12 ay sabit fiyatı ötelemiş oldunuz. 399 evet daha yüksek gözükebilir; Nisan'da başlasaydı indirimli fiyatta daha erken bitecekti. 2025 Nisan'ında ki fiyat 399 yerine 599 olabilirdi. Bakış açısına göre değişir ama; bence daha karlı bir durum gibi tespit etmiş bulunmaktayım.

  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlandığında faturalandırmanız başlıyor ve faturası oluşan tüm abonelerimiz mevcut faturasını ödemesi gerekiyor. Peşin satış bir sonraki fatura dönemi başlamış olacak.
  • bulunduğum apartmana 1000mps ne zaman gelir veya bununla ilgili bir başvuru yapılıyor mu?

  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!turknet
    Gigafiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
  • pssmst kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
  • Turk.net VDSL 75 mbps'ye kadar kullanıyorum. Fiber için randevu kaydı oluşturdular. Sizce Fiber'e geçmeli miyim? Modemi ücretsiz mi veriyorlar?

    Bilmem gereken birşey var mıdır?


    Verilen modemin mülküyeti bize mi ait oluyor?


    Fiber'de wifi 2.4 bağlantıda upload hızı kaç mbps?


    @braveheart655

  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber hizmetlerde modem için sizden ücret almıyoruz ancak abonelik iptali durumunda modemi size vereceğimiz adrese iade göndermeniz gerekiyor.
  • Merhaba,


    birbucuk ay önce apartmanimiza Türknet tarafindan Gigafiber kutusu monte edildi (ici henüz bos) suanda sadece siyah bir kablo cekildi kutuya (galiba enerji icin) ama henüz kutuya monte edilmedi... Acaba istanbul beyoglu kadi mehmet efendi mah. Gigafiberin baglanmasi daha ne kadar sürer?

  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.