Şimdi Ara

1000 TL'ye kadar telefon önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    2 hafta önce Motorola Atrix telefonumu parmak izi okuyucu problemi,kulaklık giriş problemi ve dokunmatik ekran arızası sebebiyle Teleservice gönderdim.Ürünün onarımı yapılamadığı için bana para iadesi yapılacağı bildirimi yapıldı.Atrix cihaz kullanan bir kaç arkadaşta da aynı problemler baş gösterdiği için telefonu çok sevmeme rağmen başka bir cihaz almaya karar verdim.Distribütör garantili 1000 TL'ye kadar bir cihaz bakıyorum.Bir kaç adet cihaz buldum tercih sırama göre yazıyorum.Bana fiyat/performans ölçüsüne göre tavsiyelerinizi iletebilirseniz sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.

    Ek olarak benim için öncelikli olan çok ağır olmaması,pil ömrünün 2G de uzun gitmesi,ekranın sağlam ve büyük olması (çocuk var,sürekli atıyor sağa sola ayrıca ekranın yukseklikten çok genişliği önemli mesaj yazarken zor oluyor.Sonyleri alıp incelemedim ama onların ekranı dar galiba o yüzden bu zorluk çıkarabilir) dahili hafıza ve ramin yüksek olması.Çok fazla oyun oynamıyorum çok önemli değil oyun performansı.Çok fazla zorlamadığım için çok aşırı olmamakla beraber (yumurta pişirecek kadarda olmasın )ısınma oranıda çok önemli değil.

    1-LG Optimus 4X HD P880
    2-Sony Xperia SP
    3-LG E960 NEXUS 4
    4-Sony Xperia S Nozomi LT26i
    5-Sony Xperia P LT22i
    6-Samsung Galaxy Nexus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeshara -- 11 Temmuz 2013; 17:42:39 >







  • Gm dicovery al paran cebinde kalsın yok begenmezsen nexus 4 derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam Xperia SP için ne düşünüyorsun.1000 Tlnin biraz daha üstüne çıkıp almam mantıklı olur mu?İnternette bayağı araştırdım çok iyi diyorlar.Bir de Nexus 4 için çok ısınıyor diyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeshara

    Peki hocam Xperia SP için ne düşünüyorsun.1000 Tlnin biraz daha üstüne çıkıp almam mantıklı olur mu?İnternette bayağı araştırdım çok iyi diyorlar.Bir de Nexus 4 için çok ısınıyor diyorlar.

    SP hem göze hitab eder, hem de performans olarak üstündür. SP tavsiye ederim. SP alamazsan, 800 Civarina Xperia L'ye bak. Bu iki telefonda orta seviye olarak görünmesine rağmen performans olarak üst seviyeye yakındır.
  • Xperia go ya da bakabilirsin
  • Nexus 4 al bende 305k serisinden Nexus 4 var bahsedilen sorunların hiçbirisi yok. Ne sensör sorunu, ne aramayı kapatırken donma ne de abartıldığı kadar ısınma
  • Seçeneklerin arasında en iyi SP gider diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki benim belirttiğim seçenekler haricinde önerebilecekleriniz var mıdır acaba? Xperia Go ve L önerileri yapıldı zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.