Şimdi Ara

1047 Puana Kredi Alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir konuda yardıma fikir önerilerine ihtiyacım var. Kamu çalışanı memurum. Malesef Bir kaç aydır harcamalarım bütçemi aştı ve kredi ve kredikartlarımı ödeyemeyecek duruma geldiğim için yapılandırmak istiyorum bütün borçlarımı. Son iki ay kredimin 1tanesini 5er gün geç ödedim. toplamda 3 adet kredim ve bir adet kredikartım mevcut. Bankacı kadına 15ine ödemeyi al dediğim halde almadığı için 9 unda ödeyemedim VE geçikti borcum burda sorumlusu benim tabiki kimseye suç atmaya çalışmıyorum..

    Maaş bankamolan Akbanka başvuruda bulundum ve olumsuz geldi ziraat bankasıda kredimi onaylamadı en son memur olan kardeşimin kefil olmasıyla başvuruda bulundum fakat sonuç nedir bilmiyorum kardeşiminde hali hazırda ödediği kredisi olduğundan başvurumunda olumsuz olabileceğini söylediler.

    Herneyse toplamda 30-31.000tl kadar borcum var 25.000 kredi 5.000 kusurda kredikartı ve eksi hesaplarım mevcut fakat onları daha sonra halledeceğim. masraf vesaire 32.000 tl başvurumu onaylayabilecek kolay kredi onaylayan banka hangisidir. 1047 kredi kayıt bürosundan aldıgım kredi notum. :'( bu konuda güncel bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerinizi sunarmısınız. Teşekkürler.







  • not düşük, maaş bankanız vermediyse diğerleri zor verir gibi. n kolay, denizbank ve ing bankalarına internetten başvuru yapın ya da yeni bir kredi çekmek yerine eldekileri yapılandırıp ödemeyi düşürün, vadeyi uzatın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

    not düşük, maaş bankanız vermediyse diğerleri zor verir gibi. n kolay, denizbank ve ing bankalarına internetten başvuru yapın ya da yeni bir kredi çekmek yerine eldekileri yapılandırıp ödemeyi düşürün, vadeyi uzatın.

    Bazzzingaaa teşekkürler hemen cevapladığın için. Zaten amacım hepsini bir kredi olarak ödemek şuanda öyle yapmayı düşünüyorum.Nkolay Deniz bank ve İng Bankın avantajı nedir?
  • +1 güncel fikirleri olan arkadaşlar düşük puana kredi alma ile ilgili tavisiyesi olanlar?
  • Kredi zor....Care bu kredilerle aldığınız,gereksiz malzemeleri satıp borcu ufaltmak...

    Ayağını yorganına göre uzat demiş atalarımız...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: expertadvisor

    Kredi zor....Care bu kredilerle aldığınız,gereksiz malzemeleri satıp borcu ufaltmak...

    Ayağını yorganına göre uzat demiş atalarımız...





    + sağol
  • o saydığım bankalar daha kolay kredi veriyorlar ondan önerdim. diğer türlü yakın zamanda gecikmeye düştüğünüz için 5 6 ay puanı yükseltmek oldukça zor olacaktır, evvela günü geçmeden ödemek ve kartların limiti doldurmamak ileriki aylarda yükseltir puanınızı.
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum sağol hafta içi bu söylediğin banklara bir bakıp gerekirse başvuru yapacağım. Denizbank çok fazla fakat faizi şuanda onu eledim gibi birşey. diğer seçeneklerle farklı yollar deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

    not düşük, maaş bankanız vermediyse diğerleri zor verir gibi. n kolay, denizbank ve ing bankalarına internetten başvuru yapın ya da yeni bir kredi çekmek yerine eldekileri yapılandırıp ödemeyi düşürün, vadeyi uzatın.

    n kolay falan hikaye!! hiç oraya başvurup ret yemesin kkb notu düşer.
    ing 1047 nota imkansız zaten denizbank, vakıfbank'a başvurun bu bankalarda vermezse hiç bir banka vermez.
  • Teşekkürler yorumun için dikkate alacağım uyarını.
  • Arkadaşlar sizleride bilgilerindireyim benim gibi zor duruma düşenler olmuş olabilir. Kredi Kayıt Bürosu bankacılık sektöründe önde gelen 9-10 bankanın birleşmesiyle kurulmuş kredi derecelendirme ve bilgilendirme kuruluşudur. Bu bankalar sizin ödemelerini ortak sistemde paylaşarak kredi ödeme formunuzu borçluluk durumlarınızı hesap bilglerinizi vesaire görüyor buna göre size 0 ile 1900 arasında puan veriyor. Yeni daha önce hiç kredi almamış bir müşterilere bankalar 1200 puan veriyorlar. ve bu sizin bankadaki performansıza göre zamanla değişiyor. Herneyse yani bir banka size kredi vermiyorsa diğer bankalarında vermeme ihtimali %90 gibi birşeydir. En kolay kredi veren banka olarak yukarda arkadaşlarımın söylediği bankalarda Kredi Kayıt Bürosu üyesi olduklarından (Deniz Bank Akbank ve Ziraat Bankası ) başvurduklarım ve olumsuz yanıt aldığım bankalar. Deniz banktan müşteri temsilcisiyle görüştüm ve bizim bankamızda öyle bir kolaylık yok her banka gibi aynı sonuç çıkar dedi. Neyse yani uzun lafın kısası bir iki ay daha düzenli ödeme yapıp o şekilde kredi başvurusunda bulunmam gerekmekte benim yapabileceğim bu sizede tavsiyem 500TL veya 250 Tl minimum Limitte bir kredi kartı size kredi puanınızı yükseltmenize yardımcı olacak ve kredilerinizi gününde ödeyin. Ödeme tarhini ödeyebileceğiniz tarihi seçerek kredilerinizi ayarlamanız sizin için faydalı olacaktır. Herkese borçsuz ve sağlıklı günler dilerim.




  • kredi ödemelerini hiç geciktirmeyiniz
    ayın 15 inde maaş alıyor olsanız bile ödeme 9 unda demişsin
    ayın 9 unda gerekirse kredi kartı ile taksitli altın vs . alıp bozarak
    veya kısa vadeli borç bulup o borcu hemen kapatacaksın

    ayın 15 inde maaşı alınca da duruma göre ödemelerini ayarlayacaksın
    alışverişlerde günlük ıvır zıvır şeyler yerine haftalık almaya özen gösterilebilir.
    gereksiz masraflardan uzak durulacak sadece alınması gereken şeyler alınacak

    haftada en az 1-2 gün makarna gibi ucuz ama doyurucu ürünler tercih edilebilir.
  • Hocam durumu biraz toparladım. herkese çok teşekkür ediyorum öneri tavsiyelerinizden dolayı geçen yaptığım ödemelerimle puanım fena olmayan kısma yükseldi. Umarım kimsenin bankalara işi düşmez. Herkese saygılar başarılar.
  • Kardeşim o puana kız vermiyorlar ne kredisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

    not düşük, maaş bankanız vermediyse diğerleri zor verir gibi. n kolay, denizbank ve ing bankalarına internetten başvuru yapın ya da yeni bir kredi çekmek yerine eldekileri yapılandırıp ödemeyi düşürün, vadeyi uzatın.

    DenizBank ile N kolay kimseye beş kuruş vermiyor.
  • O değilde 30-31 bin memur adama çok değil ki? benim babamın 70-80.000 Bin borcu var emekli adam 2850 maaş
  • puanım 860, ing bank 2800 tl kredi verdi.
  • Çok zor ya ben işimi hallettim birdaha bir şey sahibi olcaksam ancak ozaman kredi kullanırım. tavsiyem ödeme gücünüzden çok borç almayın. kredi kartı limitiniz maaşınızın limitini geçmesin... Herkese borçlarını ödemede kolaylıklar diliyorum.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    güle güle harcayın :)) dikkat edin. puanınızı düşürmeyin daha fazla. bankalardan uzak durun :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.