Şimdi Ara

1050ti alıp geçmeli mi? yoksa beklenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar su anda yeni ekran kartlari ertelencek hibi duruyor bunun üstüne benim almak istedigim modeller (gtx 2050-2060) daha geç çıkacak diye biliyorum gtx 2070-2080'e göre. Sizce 1050ti alıp 2 sene onla idare etmek mi daha mantıklı olur yoksa daha hic birseyi belli olmayan kartlari beklmek mi cunku fiyatlarda artacak gibi duruyor daha da artmadan almak mantilli olureger alcaksam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dedikodu 2070-2080 için, 2050 ve 2060 için yakın tarih verilmedi. Sadece alacağın ekran kartı ise 1050 ti al geç derim,o kadar beklemeye sabır yetmez.

    Fakat komple baştan toplayacak isen ryzen 2600 ı bekleyip ekran kartını öyle almakta fayda var.Performans artışı için beklemeye değecek değerler çıktı testlerde
  • abddgr kullanıcısına yanıt
    Sade ekran karti alcam hocam. Zamaninda 1400 e falan gtx 1070 alirim diyodum o zamanlar para yoktu o kadar. Keske alsaymisim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye üzerinde çift fanlı gtx 1070 1400 tl ye satıldı mı 🤔

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gtx 1050 Al geç tüm oyunları 1080p de yüksek ayarlarda oynatıyor daha ne olsun.

    Ben aldım daha 2-3 yıl degiştirmem
  • Hocam 2 aydir toplamak için arastiriyorum fakat cok sacma performanslarda olan bilesenler acaip fiyatlara satılıyor. Ben de keşke 1 sene önce ertelemeseymişim diyorum ama yapcak pek bisi yok gibi.



    Bundan sonra oyle tavan sistem aliyim yoluma bakayim devride bitmiş gibi duruyor. O yüzden işlemci anakart v.b bilesenleri 1 2 seneyi kurtaracak derecede alıp, yolumuza bakacaz.



    İnan ryzen 2000 serisinin duyurusu yapilmasa ryzen 1600 + 1050 ti sistemi çoktan almıştım.



    Ha bu durumu kabullenmis gibi konuşuyorum, bazilari kizabilirler bana ama bilesen fiyatlarini indirmeye gücü yeten varsa buyursun liderlik etsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmüştüm bir yerde mağza indirimiydi galiba hem 1080 1800 e satildi o niye satilmasin adamalar i7 li kasaya 1050 ti taktircaklar Allah miningcileri bildiği gibi yapsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 1050 al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni seri çıkana kadar idareten GTX 1050 Ti almayı ben de düşündüm de, sonradan buna 1000 küsür lira vermenin mantıksız olduğuna karar verdim. Bugün evdeki eskileri araştırırken kıyıda köşede unutulmuş bir HD 3650'ye rastladım ve "Hiç olmazsa yeni kasamdan görüntü verir." diyerek bir kenara ayırdım. Artık gönül rahatlığıyla yeni seriyi bekleyebilirim.

    Özetle: Varsa eskilerinizden, yoksa en çok 100 liraya ikinci el eski bir kart alıp kullanın ve yeni seriyi beklemeye koyulun. Şu dönemde sıfır ekran kartına para verilmez. Zaten fiyatların akıbetinin ve stokların durumunun belirsizliği insanı kara kara düşündürüyor. İnanıyorum, bunlar da geçecek.
  • Ben de ileride GTX 1060 alırım diye idarelik RX560 almıştım, aldığımla kaldım. En sonunda RX560'ı satıp 1050Ti'a geçicem sanırım. Yeni nesil ekran kartlarından güzel haberler gelse beklenir aslında ama...
  • en azından 1060 3gb almaya çalışın.
  • 1050ti bile manasız fiyatlara satılıyor. ayrıca almanızı önermem güçsüz kalacaktır. Bendeki 1060 6gb bile TW Warhammer 2, kingdom come gibi oyunlarda sorun yaşıyor
  • Hiç unutmam 1700e 1080 vardı msi armor oc olan vatanpc de .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    Dediğin oyunlarda bendeki 1080Ti de sıkıntı ya özellikle kingdom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın ve tavsiye etmeyin üreticilerin ekmeğine yağ sürmeyin. yeni has evlatları madenciler enayilik edip kazık fiyata kart almayın belki üreticilerin aklı başına gelir de kazık fiyata kart satnazlar
  • Son olarak 1050Ti alma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu geriye doğru tararsaniz 2017 nin 7. Ayindan beri "alma bekle" v.b yorumu atan kullanıcılarla dolu. Bu aylardan beri ne kadar zamlandigini herkes biliyor.



    Sadece bekle yazilio ama mantıklı yönlendiren yok.



    1050 ti 1080p de yeteri derecede basarili şuan. Çöp ekran kartlarıyla bekleyip işlemcinin ömrünün bitmesinimi beklesin?



    Hocam sana tavsiyem 26 marti bekle yeni seri duyurulmaz ise 1050 ti, indirim de yakalayabilirsen 1060 3gb alip yoluna bakarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050ti bütün oyunları yüksek ayarlarda rahatça oynatır. Şuan ac origins gibi en son nesil bir oyunu oynuyorum ve bütün ayarlar very high-high da yağ gibi akıyor oyun.

    Ayrıca o alınmaz diyenleride sakın dinleme bunlar zamanında gtx1060 a 1300 lira verilmez diyenler ile aynı mantık ama şimdi kartın fiyatı 2000 lira oldu. Ayrıca bu kart fiyatları daha uzun süre böyle devam eder en iyi ihtimal yıl sonu belki düzelir.

    Sonuç olarak mis gibi 1050ti al kullan hiçbir şekilde üzmez yarı yolda bırakmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 4 Mart 2018; 1:46:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050 ti var medium ayarlarda Pubg o.c.yapmaz isem 60 fps stabil alamıyorum. Onu belirtiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzun fiyat ve fırsat takibinin ardından 2016 yılı sonunda black friday indirimiyle HB 'dan en ucuz(gösterişsiz-kötü soğutmalı) 1070 lerden olan "Gtx1070 msi aero oc"yi -1520 TL- na almıştım, yakında bir buçuk sene olacak, şimdi en az iki katı fiyatına satılıyor.

    Lakin şu dönemler fiyat-fırsat kollamanın anlamı da yok, bu madencilik işi kolay kolay dizginlenemez, diyelim şartlar değişti yavaş yavaş dizginlendi, bu tadı(para) alan üretici ve satıcılardan fiyatları dramatik şekilde aşağı çekmesi beklenemez. Ekran kartıyla madenciliğin azalması bile fiyatları aşağı çekmez, zira ASIC madencilik cihazlarına olan talep tüm yarı iletken piyasasında fiyat artırıyor. Bellek üreticilerinin fiyat artışları da ayrı mesele, yani tüm yarı iletken pazarını etkileyen bir çok faktör var iken fiyatların normalleşmesi kısa ve orta vadede pek mümkün değil gibi.

    Geçenlerde pazarla ilgili bir veri vardı, satış adedi azalmış lakin üreticilerin karlılığı artmış ekran kartı yönünde. Rekabet açısından ise herkesin(NVIDIA-AMD) keyfi yerinde olduğundan diğerine köstek olmak için fazla çaba sarf etmeyeceğini öngörebiliriz.

    2000 serisi için çelişkili söylemler var belki yıl sonunda görebileceğiz, ilk gelen üst seri olacak fiyatı çok çok yüksek olacaktır. 2050-2060'ı ise 2019 sonlarında ancak görebiliriz diye düşünmekteyim.

    Sonuç olarak demek istediğim, zaman hızla akıp gidiyor ve fiyatlar asla aşağı yönde hareket etmiyorken, oyun oynamak önemli bir keyifse sizin için alın-bulun birşeyler bakın keyfinize.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.