Şimdi Ara

1050ti ve g4560 pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler sizce nasıl depolama alanına ihtiyacım yok ssdye sistemi ve 3-4 adet oyunu kuracağım 1tb harddiskim var

    1050ti ve g4560 pc toplama



  • Ekran kartı hariç aynı sistem bendede var. Ama ramleri 2133 mhz alma. Anakartımız 2400 destekliyor, almışken temizinden 2400 mhz al derim ben.

    Ram olarakda bende bu var sana ikilisini atıyorum 16 istiyorsun diye:http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-16gb-2x8gb-vengeance-kirmizi-ddr4-2400mhz-cl16-dual-kit-ram.html
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    aynen o ramları yanlış aldım daha doğrusu aradığım ramı o sitede bulamadım o yüzden 2133 koydum zaten 2400 ile arasında 20-30tl fark eder en fazla bende attığın linkteki ramları almayı düşünüyordum :) peki sizin ekran kartınız nedir ?
  • blors B kullanıcısına yanıt
    Bende şuan R7-260x var. Şuanlık sıkıntım yok.Örnek olarak Witcher 3 highda 40-45fps; ultrada v synch açık sabit 29-30 fps alıyorum. 1440x900 bir monitörde oynuyorum.Çoğu oyunu highda yada ultrada kasmadan oynuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

    Bende şuan R7-260x var. Şuanlık sıkıntım yok.Örnek olarak Witcher 3 highda 40-45fps; ultrada v synch açık sabit 29-30 fps alıyorum. 1440x900 bir monitörde oynuyorum.Çoğu oyunu highda yada ultrada kasmadan oynuyorum.

    benimde oynadığım oyunlar cs,rust,battlefield 1 bu sistemin bana yeteceğinden eminim fazla masrafa gerek yok hiçbir şekilde single player oyun oynamıyorum o yüzden kasmama gerek yok diye düşünüyorum + olarak 1000tlye amazondan 144hz monitor alacağım ve kulaklık olsun fare olsun bu ekipmanlarımı toplayacağım hepsi toplam 4.000tl yapıyor bu beni rahat 3 sene götürür diye düşünüyorum
  • Kasa kalitesiz, madem o tarz kasa alacaksanız daha ucuz kasalar bakabilirsiniz. Anakarta o kadar para veriyorsanuz kesinlikle pasif soğutucusu olan B250 chipsetli olanlardan alın. PSU seçimi ise kesinlikle facia. 120GB SSD için verdiğiniz para çok fazla. Bu değişiklikleri yapıp tekrar koyun bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Kasa kalitesiz, madem o tarz kasa alacaksanız daha ucuz kasalar bakabilirsiniz. Anakarta o kadar para veriyorsanuz kesinlikle pasif soğutucusu olan B250 chipsetli olanlardan alın. PSU seçimi ise kesinlikle facia. 120GB SSD için verdiğiniz para çok fazla. Bu değişiklikleri yapıp tekrar koyun bakalım.

    hocam iyi OKUMUYORSUNUZ ! Alacağım kasa o değil tekrar bakarsanız resme yazıyor orda sadece fiyatını belirtmek için yazdım,anakart için b250 chipsetli olan derken bunu anlamadım biraz açarsanız sevinirim,120 gb lık ssd için verdiğim para neden fazla ? 560mb okuma 530mb yazma var gidip sandisk mi alayım ? ya bunu alacağım yada samsung
  • Biz bütçenizi en mantıklı şekilde kullanmanız için öneriler yaparız, buna uymak yada uymamak sizin elinizde, ister paranızı dengesiz kullanırsınız isterseniz önerileri dikkate alırsınız. Bu konuyu netleştirirseniz bilgi verebiliriz, yoksa şu tutumunuza karşı uzun uzadıya bilgi vermek için çabalamak bizler için zaman kaybı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Biz bütçenizi en mantıklı şekilde kullanmanız için öneriler yaparız, buna uymak yada uymamak sizin elinizde, ister paranızı dengesiz kullanırsınız isterseniz önerileri dikkate alırsınız. Bu konuyu netleştirirseniz bilgi verebiliriz, yoksa şu tutumunuza karşı uzun uzadıya bilgi vermek için çabalamak bizler için zaman kaybı.

    Hocam yanlış anlıyorsun eğer bir şeyi şunu alma diye yazıyorsanız altına bunun yerine şunu alabilirsin diye yazmalısınız madem bir bildiğiniz var paylaşın bizde öğrenelim bana tek dediğiniz bunu alma ee peki ben ne alacam ? bunu siz söylemesseniz ben nerden bulabilirim ?
  • ekrna kartini niçin yurtdişi almiyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.