Şimdi Ara

106 gti hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 11000 tl ye kadar bütçem var 106 gti almak istiyorum. Ancak çevremdekilerden bazıları o aracın temizini bulamazsın sürekli masraf çıkarır gibisinden konuşuyolar.106 gti kullananlardan ve bu arada hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi. Sizce o fiyata almalı mıyım.



  • Guncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.000 liraya alacağın 106 dan çok güzel olmasını beklemek biraz hayalcilik olur.

    Araç her apaçinin rüyasını süslediği için alıp araçların ırzına geçiyorlar yada bir yere patlayıp arabayı haşat ettikleri için.

    Temiz düzgün toparlanmış araçlar bulmak zor oluyor çünkü ucuza mal etmek için saçma fiyatlarda işçilik verip macun kralına dönüyor araç hadi onu geçtik

    birde aracın elektrik tesisaı var o zaten en hassası, PSA ailesinde en büyük kronik elektrik elektroniktir ellemezseniz sıkıntı çıkarmaz bir yerini bilmeyen mıncıklarsa çok masraf çıkarır.

    Motor konusuna gelince dert değil kasası sağlam motoru turşu olsa da alabilirsin motor toplamak en dertsizidir 4.000 liraya OEM parçalarla toparlayabilirsin.

    Tabi yine motor ustasıda önemli gidip normal bir araçmış gibi her hangi bir ustada toplatmamak lazım.

    Şimdi bu yazıyı okuyupta 106 yı yücelttiğimi sananlar olabilir fakat araç yüksek devir çevirdiği için triger kayışını bir diş atlatması bile sana yeni sipob ve pistona mal olabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErkanÇ

    İlk aracım, tanıdıktan almıştım, albenisi çok güzel bir araçtır her genç binip hevesini almak ister ben aldım bindim hevesimi aldım gençler arasında çok tutulan bir model oldu fakat artık apaçi takımında el ayak oldu araç, ayrıca Kronik sorunları var aracın dostum, hastalıklı ve mimli bir araç, kullanımı, red-line'ı keyifli bir araç fakat o paralarada düzgün bir gt bulamazsın gelir durumun nedir bilmiyorum fakat aracı aldıktan sonra yakıtıda üzer.Sana tavsiyem o paralara git birtane 2000-2002 model tek kapı 1.6 clio al derim. Yinede karar senin.

    Benzin konusunda en üzmeyen modeldir TU motorlar yaktığını verir yanlış bilgilendirme olmasın sağlıklı bi TU5JP4 motoru şehir içinde az yakar, vergi oranlamasında ciddi anlamda düşüktür.

    Tabi sizin kıyas aldığınız benzinli araçlar nelerdir. 1600cc benzinli motorlar arasında atmosferik teknolojide tüketim oranı cidden azdır. FSi, ECOtec vb




  • Teşekkürler hepinizden verdiğiniz bilgilerden dolayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.