Şimdi Ara

1080P ve 720P PROJEKSİYON KARŞILAŞTIRMA VİDEOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ]

    1080P ve 720P PROJEKSİYON KARŞILAŞTIRMA (BW-VP2 vs T6)

    Elimde bulunan Blitzwolf BW-VP3 ile T6 projeksiyon cihazlarını karanlık sayılabilecek ortamda , 2,40 lık cam tozlu perde de karşılaştırdım, her iki cihaz da , fabrikasyon ayarları ile perdeye yansıttılar , ayarlara herhangi bir müdahalede bulunmadım.. Çıplak göz ile daha net bir görüntü var ,ancak karanlık ortam şartları için profesyonel bir kameram olmadığından , elimde bulunan(sony full hd video kamera, düşük ışık ayarı) orta seviye kamera ile çekim yaptım. Düşük ışık ile çekim yaptığımdan , kuvvetli beyazlar kamerada parlamakta ancak çıplak göz ile bakıldığında bu parlama olmamaktadır.
    Blitzwolf ile çekim yaparken salon da ekstra bir ışık açmama gerek kalmazken , T6 ile çalışırken aradığımı bulabilmek(kumanda vs) için telefonumun fenerini kullanmak durumunda kaldım.. Eğer T6 projeksiyonu ayrı olarak izlerseniz parasının hakkını verdiğini , bu fiyata alınabilecek iyi bir projeksiyon aldığınıza sevinirsiniz, ancak bw-vp3/vp2 ile yan yana olunca , zayıf bir görüntü vermektedir, ancak 3 kata yakın bir meblağ verilirmi??? keyif ve bütçe ye göre siz karar vereceksiniz.
    İzlediğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 2 Mayıs 2020; 21:0:52 >







  • Her iki cihazın lümen değerleri farklı sanırım? Nedense 720p olan gözüme daha iyi gözüktü. Burada, kayıt alan kameranın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Böyle bir karşılaştırmayı bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantarın Başı -- 6 Mayıs 2020; 21:2:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

    Her iki cihazın lümen değerleri farklı sanırım? Nedense 720p olan gözüme daha iyi gözüktü. Burada, kayıt alan kameranın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Böyle bir karşılaştırmayı bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim.
    Çıplak göz ile çok farklı, Blitzwolf çok parlak ve net, aslında kayalara dalga vuran sahnede belli oluyor.. Karanlıkta iyi çekim yapan makineler ve objektifleri servet değerinde, youtube da projeksiyon karşılaştırması yapan bir kanala (çıplak gözle baktığım görüntüye yakın bir çekim vardı) ne ile çekiyorsunuz? diye sordum, '' sinema filmi çeken makine''Blackmagic Design ve özel objektifini kullanıyorlarmış İlginiz için be teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.