Şimdi Ara

10TL (KONTÖR) ÖDÜLLÜ FIFA11 TURNUVASI PC GameRanger (FİNAL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forever&Young

    karşı taraf gelmezse her turnuvada olduğu gibi gereği yapılır:) ama buraya bildirmeniz gerekiyor , bildirmeden grde bekleyipte rakip gelmezse bi anlamı yok.. en sağlıklısı rakiple irtibata geçmek yada buraya yazmak şu saatte müsaitim gibisinden. sonuçta herkesin saati birbirine uymayabilir..

    rakip gelmezseden kastın ilk maçı oynadık maçın ardından habersiz çıktı vs gibi durum olursa buraya bildiriniz , melihinde dediği gibi en sağlıklısı ard arda oynamak. ama maç öncesinden anlaşırsanız mesela; sonuç ne olursa olsun ikinci maçı hemen yaparız yada şu saate yaparız gibisinden bi problem olmaz kanısındayım..


    Tamam hocam diğer turnuvadan bıraz bıldgım var konuya fraps olayını eklememıssınız ben eklıyım konunun sonuna eklersınız belkı cünki gerekli bişey kimin napcagı belli olmuyo.

    --------------------------------------------

    Legends League'de "Fraps" adlı hızlı ss alma programını kullanmak zorunludur. SS alacağımız yerler; ilk 11'imiz, yedek futbolcularımız, golü atan futbolcumuz ve maç skorumuz olacaktır. Böylelikle Legends League'de "kart cezalısı" ve "gol krallığı" sistemi uygulanacak, skor sahtekârlıklarına son verilecektir. Kart Cezalısı sisteminde kırmızı kart ss'si almama zorunluluğu takım sahiplerinin söylemesiyle zorunlu değildir.

    FRAPS PRGORAMI KULLANIMI

    1. ADIM: Programımızı bilgisayarımıza indiriyoruz.

    />



    2. ADIM: Setup'a çift tıklayarak programımızı bilgisayarımıza kuruyoruz.


    3. ADIM: Masaüstümüze gelen "Fraps" simgesini çift tıklayarak açıyoruz.


    3. ADIM: Bir önceki adımda açmış olduğumuz programımızda "Screenshots" sekmemize tılıyoruz.(ilk açılıştaki 5 seçenekten ilk 2'sine tik koyunuz.)

     10TL (KONTÖR) ÖDÜLLÜ FIFA11 TURNUVASI PC GameRanger (FİNAL)




    4. ADIM: Karşımıza ss'lerimizin kaydedileceği hedef, ss almak için belirleyeceğimiz tuş ve ss'lerimizin hangi formatta olmasını belirleyeceğimiz bir ekran çıkacak. (Resim formatını değiştieblmerniz için programı satın almanız gerekmektedir.)
     10TL (KONTÖR) ÖDÜLLÜ FIFA11 TURNUVASI PC GameRanger (FİNAL)


    Böylelikle programımızın ayarını yapmış bulunmaktayız. Unutmayınız ki programı açarak oyuna giriniz. Belirlediğimiz tuş ile istediğimiz kadar ss alabiriz aldığımız ss'ler ise belirttiğimiz hedefe kaydedilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 19 Aralık 2010; 13:03:50 >




  • valla bi oyun için yada 10tl için kimsenin dalavere yapacagına ihtimal vermedigim için ss şartı falan koymadık açıkcası , ama isteyen tabiki ss alabilir bi sorun çıkarsada kanıt olarak ortaya koyar. tabi umarım çıkmaz bi sorun..
  • Ortega23: 1-2 :guti.haz14
    guti.haz14: 2-1 :Ortega23

    Güzel ve centilmen oyunundan dolayı arkadaşa teşekkür ediyorum.

    2 maçı da United'in sahasında oynadık, örnek teşkil etmesi açısından belirteyim.
  • eline saglık kardeş çok güzel bir maçtı hakkettin galibiyeti
  • Nick : crazy_durdu

    id : 751707
  • Crazy_durdu hocamla maçı yapıyorduk ama 30.dakikada çıktı ve lag vardı dedi foruma da istediğin skoru yaz deyip masadan çıktı . Çıkarken maç 4-1 benim lehimdeydi . Sanırım eledim ama gene de siz bi karar verin .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cris..

    Crazy_durdu hocamla maçı yapıyorduk ama 30.dakikada çıktı ve lag vardı dedi foruma da istediğin skoru yaz deyip masadan çıktı . Çıkarken maç 4-1 benim lehimdeydi . Sanırım eledim ama gene de siz bi karar verin .

    Sanırım oyunu sen kurmuşsun.
    Ara sıra olur böyle lag, bir de crazy_durdu kurar öyle denersiniz. skor 4-1'den devam eder, 60 dakika oynarsınız.
    Ha yok çekilen olursa diğer taraf üst tura çıkar.
  • Manchester United(yekialem) 0 - 3 (Dragon[FirstTR])Chelsea
    Manchester United(Dragon[FirstTR]) 6 - 3 (yekialem)Chelsea
  • (manu) c.7onaldo 4 - 2 kaptan tsubasa (celsi)
    (manu) kaptan tsubasa 6 - 1 c.7onaldo (celsi) dk70

    arkadaşlar şayet maç esnasında lag var ise 4-5 gol yemeyi beklemeden çıkınız , kimseyi suçlamak için söylemiyorum ama 4-5 gol yedikten sonra çıkınca insanın aklına ister istemez "madem kasıyor önceden niye çıkmadın" sorusu geliyor.. tekrar söylüyorum kimseyi suçlamak için söylemiyorum , kasıyor deniliyor ise doğrudur mutlaka ama maden kasıyor çıkın hemen devam etmenin anlamı yok..
  • (manu) YSN 6 - 3 bedri (celsi)
    (manu) bedri 2 - 1 YSN (celsi)

    Valla bedri arkadaşımızı gerçekten ayıpladım adam resmen kaleciyi orta sahada oynatıyo bütün toplara kaleci müdahele ediyo gole giderken bile kaleci direk müdahele ediyo felan ayıp böle şeyler
  • crazy_durdu - Hasan
    Leaderim - cemil'S
    Bonito - Juvixted35
    NaViGaToR - Joga

    arkadaşlar maçları tamamlayalım , 21 aralık dedik ama bugün bitse fena olmaz..
  • (manu)Leaderim 4-2 Cemil's(chealsea)
    (manu)Cemil's 2-4 Leaderim(chealsea)
  • güzel zamanlama:) sonuç ilk mesaja eklendi.. hasanla durdu ilk maçı yapmışlardı zaten oda bugüne hallolur , diğer arkadaşlarda yapar ise bugün güzel olur yarına kalmasın..
  • evet mesajlarımız uyumlu olmuş
  • Joga hala bekenıyor dun format cekcekmiş zaman verdım ama hala gelmedi :/
  • sabır sabır , sabrın sonu selamet.
  • Dün Bonito ile konuştuk maçımızı bugün veya yarın yapacaktık fakat benim internetim bugün çok kötü.Google bile zor açılıyor.İlerleyen saatlerde düzelirse yapmaya çalışırım ama olmazsa yarına kalacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juvixted

    Dün Bonito ile konuştuk maçımızı bugün veya yarın yapacaktık fakat benim internetim bugün çok kötü.Google bile zor açılıyor.İlerleyen saatlerde düzelirse yapmaya çalışırım ama olmazsa yarına kalacak.

    Tamam hocam sorun değil. Siz bana uygun olduğunuzda pm atın

    Joga'yı soran arkadaş da, daha yeni format attı driverları yükledi.. Msn'den ulaşın yapın maçınızı isterseniz ama demin çıktı. Her gün online oluyor sabahtan akşama kadar yaparsınız maçı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazze


    quote:

    Orijinalden alıntı: Juvixted

    Dün Bonito ile konuştuk maçımızı bugün veya yarın yapacaktık fakat benim internetim bugün çok kötü.Google bile zor açılıyor.İlerleyen saatlerde düzelirse yapmaya çalışırım ama olmazsa yarına kalacak.

    Tamam hocam sorun değil. Siz bana uygun olduğunuzda pm atın

    Joga'yı soran arkadaş da, daha yeni format attı driverları yükledi.. Msn'den ulaşın yapın maçınızı isterseniz ama demin çıktı. Her gün online oluyor sabahtan akşama kadar yaparsınız maçı.


    Arkadaş adam peşindemi koşcam yapcaksa konuyu takip etsin gr girsin yarın 3 den sonra hem sıtede hem gr da olurum ulaşmassa kusra bakmasın.




  • crazy_durdu'nun kuzeniyle konuştum şimdi . Crazy_durdu taşınmış ve interneti bağlı değilmiş ve bi süre daha interneti olmayacakmış . Nasıl yapacağız ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.