Şimdi Ara

10x Sanal Makine Kaldırabilecek PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler Donanın Haber ailesi;
    Öncelikle nasılsınız, iyisinizdir, afiyetdesinizdir umarım.


    • Konuya gelecek olursak:

    10x Sanal Makine Kaldırabilecek PC

    Yukarıda resimde ki Sanal Makine yani VMware Workstation üzerine bilgisayarıma kurduğum 2 adet sanal makine özellikleri.

    Ben bu özelliklerde ilk etapta 10x daha sonra 20x bir sanal makine kurmayı düşünüyorum hatta düşünmekten öte yapmam gerekiyor.

    Verdiğim özelliklerde 10x sanal makineyi kaldırabilecek bir PC toplamak istiyorum ama çok kararsız kalıyorum daha doğrusu bu konuda pek bilgim olduğu söylenemez o yüzden siz değerli ve bilgili arkadaşlarıma başvurmak istedim bu konuda ilk etapta 10x daha sonra ki etaplarda 20x olarak arttıracağım ama önceliğim 10x bu yüzden bu 10x sanal makineyi kaldırabilecek bir bilgisayar toplamak istiyorum sizlerle birlikte dediğim gibi benim bu konuda hiç bir bilgim yok o yüzden siz değerli ve bilgili arkadaşlarıma başvurmak istedim.







  • Sanal makineyi ne için kuracaksın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bütçe?
  • Sanal makine ile uğraşma, ASTER ile daha temiz bir çözüm elde edebilirsin. Link:https://www.ibik.ru

    Bu ne diyecek olursan, bir bilgisayarı aynı anda birden fazla kişinin iş istasyonu olarak da kullanmasını sağlıyor, bu sayede her biri 2 GB RAM isteyen sanal makinalardan kurtarıyor. Her bir sanal makina 2 GB isterse 10 tanesi 20, 20 tanesi 40 GB RAM isteyecektir. Bunu yapan çözümler var ama onların fiyatı da özel donanım gerektiğinden en az 5.000 doları bulur. Her sanal makinaya da bir işlemci ayırman lazım, yoksa tüm makinalar aynı anda ağır iş yaparsa sistem yamulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.