Şimdi Ara

11- HUNGARORING Macaristan Grand Prix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  11- HUNGARORING Macaristan Grand Prix

    Yarış yarın Macaristan saatiyle 13:00'da yukarıdaki sıralama ile başlayacak.

    Alonso'nun son turda yaptığı kaza Hamilton, Ricciardo ve Verstappen de dahil olmak üzere bir çok şoförün attığı son turunun çöp olmasına sebep oldu.



  • Yarışın başında Button'a saçma sapan bir kararla pitten geçme cezası veren yarış yönetimi, Verstappen'in Kimi'ye karşı adeta dans edercesine savunma yapmasına inceleme bile getirmedi. Önce 2.viraj öncesi düzlükte birden fazla yön değiştirdi ve Kimi'nin ön kanadının kırılmasına yol açtı, ardından frenleme esnasında bile yön değiştirdi ki, Kimi olası bir çarpışmayı önlemek pist dışına çıkmak zorunda kaldı. Birileri bu çocuğun kulağını çekip, böyle savunma yapılamayacağını söylemeli. Bu onun ilk vukuatı da değil, düzlükte birden fazla yön değiştirme işini Silverstone'da Rosberg'e karşı da yapmıştı. Ama gel gelelim yarış yönetimi Verstappen'e bir türlü ceza vermiyor. Gerçekten şaka gibi.

    Yarışa gelince heyecansız ve zevksiz geçti. Yarışı kazanan Hamilton, şampiyona liderliği de ele geçirdi. Ferrariler ise Mercedes'e yaklaşma niyetindeyken, Red Bull'lara yakalandılar ve aradaki puan farkı her geçen yarış eriyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.