Şimdi Ara

11. SINIF'IM YGS YE ÇALIŞMAYA NERDEN VE NASIL ÇALIŞMAYA BAŞLAMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba Ben Forum'a Daha Yeni Üye Oldum Yanlışlarımı Ve hatalarımı Lütfen Maruz Görün!

    Öncelikle Ben ygs ye çalışmak istiyorum 11.sınıf'ım hedefim gazi üniversitesine gidip Muhasebe Veya Maliye ,Finans Okumak ( Aslında Hedefimi çokta Belirleyemedim Üniversite Sınavına Köpek Gibi Çalışıp Şöyle Güzel Bir Bölüme Gitmek İstiyorum ) Ama Nerden Başlıyacağımı Bilmiyorum Bi Başlasam Ortalığın Anasını Ağlatırım Ama Nerden Başlıyacağım Veya Neye Çalışmalıyım Türkçeye mi? MaT'A mı? Yada Fen?







  • Deneme yap hangisinde diğerlerine göre kotuysen başla eksiklerini sen daha iyi bilirsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam köpek gibi çalışacaksan biraz geç kalmışsın ama ilk matematiği bitir tm'sin sen de benim gibi matematiği bitir limit türev falan bakmaya başla yazın 12.ye başlarken sıkıntı çekmezsin hem kolay konulardır kendileri. Ama dediğim gibi matematiğe başla ygs matematiği bitir ilk , başla işte bu tamsayılardır zarttır zurttur al bir de yanına karekök ygs soru bankası bitir onu yazın sonra başka soru bankası çözmene gerek yok otur bölüm denemeleri çözmeye başla ben salaklık edip 2 soru bankası bitirdim şimdiki aklım olsa karekökün ygs mat s.b bittikten sonra direk denemelere geçerdim , vakit kaybetmeden başla ve karekökün o soru bankasını bitirip denemelere geç , denemelerin katkısı o kadar fazla ki özellikle matematik için . Ama illa ben 2 soru bankası çözeceğim diyorsan bence deme , vakit kaybı olur zaten 12ye geçtiğinde ygs konularının tamamına hakim olman gerekecek , sadece matematik için değil sosyal olsun fen olsun ( fizik bakmak zorunda değilsin vaktin bol değilse ) türkçe olsun işte hepsini bitirmen gerekeceği için tek bir soru bankası + full deneme aban , vakit kaybetme . Ha bu arada unutmadan söyleyeyim Türkçe kolay diye sakın boşlayayım deme sakın ama sakın her gün en az bi 30 soru türkçe çöz ve mümkünse gece saat 4 gibi çözme onları , kafan dinçken bilincin yerindeyken çöz ki ufkun genişlesin




  • yav ne alaka arkadaşım köpek gibi çalışmak falan? Yok öyle bir şey adam gibi başlar yazın temmuzda, ilk başlarda günde 100-150 soruyla başlaman ideal ekim gibi 300 lerde olsan kasım gibi LYS nin en az %30 u bitmiş olsa ve günde 400 sabitsen ne güzel. 15 tatilin sonuna kadar da LYS %70 bitse ve günde 500-550 bandında olsan yeter. Farkındaysan günde 500 soruya sınava çok az bir süre kala çıktın ama o kadar birikmiş oluyor ki emin ol sıkıntı yaşamıyorsun. Sınava kaldı 3.5 hafta kapatıyorsun LYS yi bölüm denemesi + normal deneme abanıyorsun. Bu şekilde 3.5 hafta tebrikler ilk 10k dasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RyuRex

    yav ne alaka arkadaşım köpek gibi çalışmak falan? Yok öyle bir şey adam gibi başlar yazın temmuzda, ilk başlarda günde 100-150 soruyla başlaman ideal ekim gibi 300 lerde olsan kasım gibi LYS nin en az %30 u bitmiş olsa ve günde 400 sabitsen ne güzel. 15 tatilin sonuna kadar da LYS %70 bitse ve günde 500-550 bandında olsan yeter. Farkındaysan günde 500 soruya sınava çok az bir süre kala çıktın ama o kadar birikmiş oluyor ki emin ol sıkıntı yaşamıyorsun. Sınava kaldı 3.5 hafta kapatıyorsun LYS yi bölüm denemesi + normal deneme abanıyorsun. Bu şekilde 3.5 hafta tebrikler ilk 10k dasın.

    İlkin kendisi yazmış köpek gibi çalışacağım diye , ikincisi sen heralde ilk 5 binde falansın da 10 bine girmenin garanti yöntemini bulmuş gibi konuşuyorsun :D Bu iş yazın başlamakla da olur , olmaz demiyorum ama yazın daha çok çalışması gerekecek bu bir gerçek , yetişmesi gereken çok konu olacak + yaz sıcağı gevşetir adamı . Öyle yazın şunu yapacam bunu yapacam hayalleri her zaman tutmaz anlatabiliyor muyum kardeşim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Communism -- 25 Nisan 2016; 2:07:09 >




  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.