Şimdi Ara

11. Sınıfım Ne Yapmam Lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 9-10 um boş geçti. 11 de aklım başıma geldi edebiyat dil anlatım tarihle aram iyi. Tm ciyim. Matematikden çok ama çok korkuyorum. Okul denemelerinde 3 tane var yada yoktur yapacağım. Yazın ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Sadece şenol hocanın ygs konularına bakmak aklıma geliyor. Matematiği halletsem diğerleri tüy gibi gelecek bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlk olarak o PS4 u kaldır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hemen bir program yap ve başla. Sonra pişman oluyorsun. Konular yetişmiyor mezuna kalırsın sıkıntı olur. Kendimden biliyorum.

    Matematiğin kötüyse antrenmanlarla matematik al onları bitir. Ondan sonra hocalara geldik vs. gibi yerlerden konuyu ozumsemeye çalış son olarak Behzat la nirvanaya ulaş. Şuan limit türev integralden soru kaçırmıyorum sayesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga şuan özelde okuyorum. Memur babamın parasıyla mezuna falan kalamam ben şuan bile bana koyuyor matematik yapamadığım için. Okul bitince her gun ygs kursumuz var oradan birşeyler kapmaya çalışacam. Defterdeki sorularin aynisini degistirip kendim yapabiliyorum. Matematiği halledip direk denemelere başlıyacam. Ps4 gibi gereksiz ıvır zıvır kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.