Şimdi Ara

11 SINIFTAN AÇIK OKULA GEÇMEK İSTİYORUM FAKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 11 sınıf meslek lisesi bilişim öğrencisiyim. Açık lise geçme kararı aldım ancak kendi okulum açık lisesi değil ama başka okulun açığına geçmek istiyorum. Acaba bu mümkünmüdür. Öğrenmek istiyorum acil gerek bilgi teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • istediğin bir okuldaki mesleki açık liseye geçebilirsin. bu konuda bir kısıtlama yok. gireceğin okulu iyi araştırmalısın. çünkü bazı meslek liselerinde, maol öğrencileri işletmelerde beceri eğitimi dersi yerine, yaz aylarında staj yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 28 Ağustos 2016; 17:20:41 >
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Peki okuldan kaydımı alırsam dışardan okumaya başlarsam yine 11 sınıftan mı başlıcam yoksa 9dan mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11. sınıfı bitirdiysen, 12. sınıftan, yarım bıraktıysan, bıraktığın dönemden 11. sınıfı okursun. başarılı olduğun derslerden muaf tutulurken, başarısız veya sorumlu olduğun derslerden geçmen ve gerekli krediyi toplaman gerekiyor. kültür derslerini uzaktan göreceksin.

    kültür sınavları her dönem 2 defa, teog yada sbs gibi yapılır.(haftaiçi 19:00'dan sonra, hafta sonu 8 saat) meslek dersleri yüz yüze yapılır. devamsızlık her ders için ayrı ayrı tutulur. 1 veya birden fazla dersten devamsızlıktan kalsan bile sınıf geçersin. sadece o derslere bir sonraki senelerde tekrar girmen gerekiyor. her dönem için toplam ders saatini 3'te 1'i kadar devamsızlık hakkın var. rapor veya mazeret izni geçerli değildir.(bazı okullar devamsızlığa bakmıyor deseler de bu yasal değil.) öğrenciler genelde alan dışı işlerde çalıştıkları için, işletmelere yaz stajı için gidebilirler. o yüzden, işletmelerde beceri eğitimi dersi yüz yüze verilebilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.