Şimdi Ara

110 kilo asosyalden 79kg sosyal biriyim (72 olmuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
44
Favori
10.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • edit2: bu editin sebebi, belki hala gaza ihtiyacı olan arkadaşlar vardır, bunu okuyup gaza gelebilirler belki diye atayım dedim, aylardır bakmıyorum buralara. yaşamım oldukça iyi, alttaki editteki kızla da ayrılalı aylar oldu, başka sevgilim falan oldu. sadece fiziksel değil, yaşamımda evrimleşti. birşeyleri düzeltmek için geç değil arkadaşlar:)
    anlatımdaki basit üslubum için kendimden de utandım biraz fakat, amacına ulaşmış diye düşünüyorum:)

    yeni diye attığım fotoğrafların üzerinden de 1yıla aşkın bir zaman geçti, merak ederseniz şimdiki halim: instagram/buluttasci

    edit: alttaki sosyal hayatımı anlatışımın üstünden sular geçti, kız arkadaşlarım oldu, birçok şey yaşandı. toydum. insanları solladım geçtim, ve en son.döndüm dolaştım ve altta çıkma teklifi ettiğim kızla 4,5 aydır çıkıyoruz. yaşamadığımız şey, yapmadığımız aktivite kalmadı. o zamandan beri de fiziğim bayağı düzeldi. herneyse. on numara giden bi yaşamım var, geçmiş tamamen unutuldu. öne bakılıyor. oldukça sosyal, muhabbeti yerinde, güzel bi lise yaşıyorum. mizah değişti, kafa büyüdü. vsvs. 8 ayda ancak bu kadar büyünür.


    Selamlar. Eskiden buralara özgüven sorunu falan vs. Sebebinden girer konular açardım okurdum hiçbi işe yaramazdı falan neyse.. 110 kiloydum ve olabilecek en asosyal kişilerdendim. hiç kız arkadaşım yoktu / eml de okuyordum. Hayatım çok kötü gidiyordu bende bi adım atmalıyım dedim ve fitnessa yazılmaya karar verdim. Yazıldıktan 1 hafta sonra ise o fizikle ticaret meslek lisesine geçmeye karar verdim ve geçtim. Eski okulumda 1200 erkek varsa 30 kız vardı. Erkek başına bikaç gram kız düşüyordu. Yeni okulumdaki sınıfım ise 17 kız 10 erkek olacaktı benle birlikte.😱 Okulun ilk günü dönemin ortasında okul değiştirince ne olursa olsun o ilk gün heyecanı vardır. Bense 110 kilo bi fizikle girmiştim o sınıfa. Çok kötü hissetmiştim. Neyse aradan zaman geçti, alıştım, kız arkadaşlarım olmaya başladı. Sevgili olmasa da en azından arkadaş. Bi kızdan hoşlanmaya başlamıştım. Yaz geldi, açıldım falan..Çıkma teklifi edemedim sadece söyledim. Neyse, 92 kilo falandım ağustos başlarında. New yorka gittim. Ordaki insanların geçmişimden haberinin olmayışı özgüvenimi ister istemez artırmıştı.. O yaz Türkiye ye döndüğümde alışveriş merkezinin içinde olan, etrafına şerit çekilmiş bir piyano gördüydüm. O kadar insanın arasında girip onda güzel bi parça çalmıştım. Herkes bana bakıyordu ve birisi gelip nasıl öğrendin vs. Soruyordu. Yaz boyu da öyle geçti ve yazın bitişinde 82 falandım. Okullar açıldı, yeni sınıf yeni kişiler falan. Artık normal görünümlü birisiydim. İlk gün heyecanı diye birşey yoktu. Sınıfa alışmaya, bir kızla bakışmaya bile başlamıştım. Kızla yakınlaştık bir türlü, sınıfta okadar kişi varken o efsane olayı yaptım. ( eskiden asla yapamam dediğim) kızın yanına gidip boş derste 30 dakika konuştuk. Hep düşünürüm ne konuşuruz ki diye. Yanına gidince heyecan olmayınca oldu. Bir kez daha aynısını yaptım. Aradan biraz daha zaman geçti ve dün. Dün çıkışta kıza yüzyüze ona çıkma teklifi ettim. Ne kadar sevgilim var dese de bunu yapabilecek özgüvene artık sahip olduğum için kendimle gurur duydum. Nerden nereye gelmişim dedim. Ardından yakındaki avmye gidip birkez daha piano çaldım. Bu sefer güvenlik geldi buyrun buda videosu:http://youtu.be/2_jPTeff4o4
    Eski hayatım/ güncel hayatım 1 yıl içinde bukadar değişti. Eski tipimden de bir parça bırakayım buraya belki gaza ihtiyacı olanlar vardır.

    eski vücut/tipten fotoğraflar:

    http://i.hizliresim.com/3RO1y4.jpg
    http://i.hizliresim.com/R6gbdj.jpg
    http://i.hizliresim.com/pY5mrL.jpg
    http://i.hizliresim.com/kYM1Vm.jpg

    yeniler:

    http://i.hizliresim.com/aBny45.jpg
    http://i.hizliresim.com/Y5dj1l.jpg
    http://i.hizliresim.com/8E69GQ.jpg
    http://i.hizliresim.com/DkO8L6.jpg




    Eklemek istediğim bikaç şey daha var, internette özgüven nasıl kazanılır diye falan vs. Yazılan yazıların hepsini unutun. Bunu başaran birisi olarak söylüyorum, herkesin kendi yaşam biçimi, arkadaş edinme yöntemleri vardır ve özgüveni olan biri kendi yaşam stilini anlatıp sizde böyle yapın der. O kişi bunları kaldıramaz belki. Kendi bildiğinizi yapın, kimi beklemeyi tercih eder kimiyse yanına gidip konuşmayı bir kızın. Kendinizi aşmanız gereken konuları, kaldırmayacağınız ve sizi zor durumda bırakacak şeyleri yapmayın. Ben yapmaya çalıştım, fiziğim düzeldi falan ama 15 yıllık bir asosyal olarak son 2 yılım sosyal geçti ve kaldırabilsem de kendi mutluluğumu bozdum. No woman no cry. Ben kendi hikayemi anlattım, hala özgüveni olmayan arkadaşlar internette araştırma yapıyorsa ne yapabilirim diye bıraksın sadece bu yazıyı okusun. Kendiniz düzelteceksiniz başkalarının şunu yap demesiyle değil. Yaş 17/11. Sınıfa gidiyorum.

    DİYET PROGRAMIM
    Edit: kiloyu nasıl verdiğim çok soruluyor, yazma gereği duymamıştım aslında azçok tahmin edersiniz diye ama yazıyorum

    Öncelikle birinci kural kendimi asla üzmedim, kasmadım ve zorda bırakmadım. Yani canım ne isterse yedim. Tabi çok sık olmadan haftada en fazla 2( o da çikolata, BK menü olarak ayda 2 kere yemişimdir.)

    Yağ-tuz-şeker-ekmek( Her türlüsünü kepek,tambuğday falan ) hepsini kestim- hamurişi yemedim. Genel olarak herşeye dikkat ettim ama dediğim gibi kendimi kasmadım. Kasmak istemedim ve böyle daha iyi olduğunu düşündüm.
    Genel olarak protein yedim. Köfte, haşlanmış tavuk en çok yediğim şeylerdi. Sabah kahvaltısında ise 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık yiyorduö sadece. Öğlene kadar sadece su geçerdi boğazımdan. Hala da öyle. Öğlen ise protein yerim. Köfte, tavuk ( et balık pek yemedim) mümkünse öğlen sebze yemeği tercih edin. Akşama kadar ise ( ortalama 22:30 - 23:00 civarı yatmaya dikkat edin uyku çok önemlidir ) akşama kadar ise sadece yeşil elma yiyip 20:00 ve çevresinde akşam yemeğini yarım tabak herhangi bir proteinle kapatırdım. Sebze oranı program boyunca çok düşüktü. Nerdeyse hiç. Arada çikolata krizine girip günde 6 çokonat, 2 büyük damak yediğimi de bilirim bu arada. Ama 4 aydır da sofrada ekmek yemem. Ortalama programım bu şekildeydi. Ha bide, akşam yemeğini ne kadar az yerseniz sabaha göbeğiniz o kadar az olur. Moralinizi arttırır. İşte programım bu şekildeydi. Beklenenin dışında vesayre.

    Benim size önerim, bakın benim bünyem, şuana kadar yediğim yemekler( kilo vermeden önceki zamana kadarkilere göre) bu programa uygun olduğu için bunu yaptım. Yani diyorum ki. Kimse bu programı yapmasın. Herkesin kendi bünyesi vardır, bu programı örnek alarak kendilerine buna benzer, neleri yiyip neleri kaldırabileceklerini göz önünde bulundurup ona göre kendinize diyetisyen olun ve kendinize UYGUN Programlar yazın. Diyetisyenler de size soruyor ne yersin diye size uygun programlar yazıyorlar. Kendi diyetisyeniniz olun. Kendinizi ödüllendirin.
    Umarım vermek istediğim mesajı iletebilmişimdir. Çözüm kendinizde.

    Edit2 : Spor programım

    Öğlen okuldan geldikten sonra yemekten 1,5 2 saat sonra spor salonuna gidip ortalama 30 dakika koşu bandı üstünde kalıp, max 10 dakikasını koşmuşumdur. Bunu yaparsanız faydası olacaktır, devam edeyim,
    Koşu bandından sonra eliptiğe geçerdim. 15 dakikada 200 ( zorlayınca ) kalori yakardım. 150 iyidir ama zorlamaya gerek yok. Ardından bisiklete geçerdim. Genelde bisiklet dinlenme amaçlıydı benim için. Hiç bir işe yaradıiını düşünmüyorum ama 15 dk onu da yapardım. Daha doğrusu 15 dk dinlenirdim :D. Ardından ağırlık çalışmaları başlardı. Ağırlık çalışmalarını hiç düzenli yapmadım. Hiç bi faydasını da göremedim düzenli yapmadığım için. Ardından karın çalışmasına geçerdim. Karın çalışmalarını anlatamam, hoca eşliğinde yapardık bir sürü hareket olurdu. İnternetten bulabilirsiniz ortalama 5 tane hareket yeterli olur bence.ama hocanın izinden çıkmayın. Karın çalışmasından sonra ise eve dönerdim. Spor programı da bu kadar.

    Fitnessa yazılamayanlar için önerim, sadece yanınıza 2 su parası, telefon, kulaklık ve anahtarı alıp evden kendinizi atın ve 2 saat dolaşın gelin. Biraz hızlı dolaşırsanız sizin için gerçekten faydası olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutlwl -- 31 Ocak 2016; 2:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scritous

    Gj wp

    easy:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun ne diyim bayada yakışıklı olmuşsun hayatında basarilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş iyi
  • Helal olsun baya değişmişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEsajım bulunsun. Eve geçince bakarım.
  • Bravo hocam. Umarım böyle devam edersin. Saçın şekil.
  • hâlâ sevgilin yok elizabethe devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Don Quilote

    hâlâ sevgilin yok elizabethe devam

    mutluluk budur :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihhilal

    Bravo hocam. Umarım böyle devam edersin. Saçın şekil.

    Sağol hocam, umarım böyle devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulutlwl


    quote:

    Orijinalden alıntı: Don Quilote

    hâlâ sevgilin yok elizabethe devam

    mutluluk budur :D

    kızı dert etme bro bi geliyor sonra önünü sen bile alamıyorsun artık yeter dediğin hâlde geliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll qnq işte fitnessın gücü xd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrik ederim kardesim buyuk basari
  • Tebrik ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese tşk. sorusu olan varsa yazabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutar, buralar da degerlenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı sen evrim geçirmişsin.
  • Helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • new york a değişim programıyla mı gittiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.