Şimdi Ara

1100 TL Civarında Alınabilecek Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Şimdi ben üniversite öğrencisiyim, hukuk okuyorum. Yani bilgisayar kullanmamı gerektirecek bir bölümde değilim. Bilgisayar oyunu çok oynamam, internette takılırım ve film-dizi izlerim. Mükemmel performanslı bir ürün peşinde değilim. Bütçem 1100 lira. Ancak bununla sınırlı kalmayabilir de. Kendim alacağım için aileme ekstra çok masraf yapmak istemiyorum. Bana film-dizi izlerken kasma yapmayacak, internette rahatça dolaşabileceğim ve bunu yaparken de kasmayan bir bilgisayar önerebilir misiniz ? Ben teknosada biraz baktım ve bir kaç bilgisayar buldum. Şunu almayı düşünüyorum fiyat olarak uygun geldi, acaba aradığım özelliklerde bir bilgisayar mıdır ?

    http://www.teknosa.com/urunler/125032870/hp-15-g002nt-k0x30ea-notebook#product-features

    http://www.teknosa.com/urunler/125032789/hp-15-g010st-g7x19ea-notebook#product-features

    Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi forumlar.







  • Dostum laptoplardan çok anlamam ama, madem dizi film izleyeceksin, yeni nesil 600 700 liralık celeronlar işini görür diye tahmin ediyorum sonucta 720 p yi rahatlıkla verirler. Vaktin varsa teknosalarda kendin de kontrol edersin.
    Ama yine de diğer bilenlerin yorumunu almanda fayda var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazadan alacaksan git rica et aç bi dizi 720p sesine ekran kalitesine her şeyine bak. surf,dizi ve film için alper arkadaşımızın dediği gibi 700-1000 liralık makineler yeterli olacaktır bulabilirsen ultrabook al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.