Şimdi Ara

1100 Tl Masrafff yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar daha garantisi bitmemiş laptopum fiziksel bir darbe almadığı halde klavye üzerinden bir çok tuşu çalışmamaya aşırı ısınmaya (vantilatör ile soğutuluyor) başladı ve garantiye yolladım. 1400 tl ye aldığım laptopa acer markası 1100 tl masraf çıkarttılar ve kullanıcı hatası diyorlar tüketici hakları mahkemesine başvursam faydası olurmu.



  • Bence mahkemeye başvur. Ayrıca basına'da haber ver. Hatta video çekip bunu heryerde paylaş. Bak bakalım o zaman nasıl yapıyorlar.
  • Acer pişmanlıktır. Bir daha uzak durmanız dileğiyle.
  • Bir başkasının bilgisi olması hususunda yazıyorum
    Arkadaşlar sorunu hallettik öncelikle aldığımız mağazaya gidip durumun saçmalığından bahsettik fakat bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyerek geçiştirdiler ardından görüşme yaptıkları yerin telefon numarasını aldım ve onlara haklarımı bildiğimi adalet bölümü okuduğumu bu tür konuları ders kitaplarında işlediğimizi tüketici hakları mahkemesine başvuracağımı %98 davayı kaybedeceklerini paramı geri almakla kalmayıp dava masrafları + avukat ücretini de ödeyeceklerini söylemem ile birlikte 1400 tl (yani aldığım fiyatı) geri iade ettiler. Yardımcı olan arkadaşlarada ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.