Şimdi Ara

11000-13000 YTL arası otomatik vites,eşiminde kullanabileceği araç tavsiyesi?(corsa tarzı mesela)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıktada bahsettiğim gibi eşimin de kullanabileceği, acemiliğini atabileceği bir araç arıyoruz. İlk arabamız olacak. Bayrama kadar almayı düşünüyoruz.
    Aslında pegout 206 gönlümüzden geçen araba ama fiyatları 1300 in üzerinde genellikle. Ya da çok kilometre yapılmış araçlar var.
    98-99 corsalar var. Sizce bu arabalar nasıl?
    2000 civarı renault clio hb ler var.
    Tabi bu söylediklerimin hepsinin otomatik viteslilerine baktım. Sizce otomatik viteste sorun yaşayacağım araba var mı yukarıdakiler arasında?
    Bir de fiat brava var. Her ne kadar bunlara göre biraz büyük olsada güzel araba diye düşünüyorum tabi ikinci elini saymazsak.
    Bu araçlar konusundaki fikirlerinizi ve varsa başka tavsiyelerinizi şiddetle bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler



  • Birde 97-98 polo lar var.hala tavsiyelerinizi bekliyorum
  • honda civic olabilir
  • fiat brava otomatikte güzel seçenek olur ama 1az fazla yakar.
  • tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. honda civic büyük bir araç.hatcbak i bile olsa pek küçük sayılmaz.hemde civic almak için 96 yıllara kadar düşmek lazım.
    brava güzel bir araba. ama onda da ikinci el olayı düşündürüyor.ikinci eli zayıf gibi.
    diğer araçlar konusunda ne düşünüyorsunuz.
    tekrar teşekkürler
  • toyota starlet var.piyasalari düsük 2.elde.japondur teknik olarak saglamdir.ama sizin bütceye uyuyormu bakmak lazim
  • Suzuki swift nasıldır .
    Yakın zaman önce bir arkadaşım 2000 model swift otomatik aracını 10.000 liraya sattı .
    KM 150.000 idi vede herhangi bir sorun çıkarmamıştır.

    Tipten biraz yoksun :) Ama ufak , otomatik , sağlam vede ucuz bir araç.
  • Mazda 323

    Özellikle bayanlar için mükemmeldir.Zaten bu modellerin kullanıcıları da çoğunlukla bayan.Şanzımanları dehşet verici derecede uzun ömürlüdür.Zaten uzun olan motor ömrü otomatik şanzımanın üst devirlere doğası gereği müsade etmemesi yüzünden daha da uzar bu modellerde.

    İnternet fiyatları biraz şişmiş bu ara.Pazarlıkla bu veya benzerlerinin kolaylıkla aşağı çekilebileceği düşüncesindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 3 Kasım 2008; 23:56:04 >
  • teşekkürler arkadaşlar.
    verdiğiniz modelleri inceliyorum.
    mazda 323 ün hangi yıllara ait kasaları acaba?99-2000 mi yoksa daha eski kasaları mı?
    opel corsa veya renault clio hb ler konusunda ne düşünüyorsunuz?
    teşekkürler.
  • Hocam boşver mazda 323 ü swifti filan. Japonların içi çok çabuk eskir, sorun olarak 10 yaşına gelmiş her otomatik arıza yapabilir. İkinci elini düşünmek lazım ki alacağınız araç zaten 10 yaşını geçmiş olacak, ya da o civarlarda olacak, 100 bini geçmiş olacak, 2 sene sonra değiştirmek zorunda kalacaksınız, ayrıca artık muayeneden bu araçların geçmesi zorlaştı, dolayısıyla o fiyata tavsiye edebileceğim otomatik araç clio 1.6 rte otomatik veya (o fiyata zor olabilir) 1.4 rxt. Ben aslında clioyu hiç sevmem ama çok mantıklı bi araç. Otomatikleri de güzel. Mazdayı swiftin son sahibi olabilirsiniz.

    http://www.sahibinden.com/53_ooo_orjinal_km_de_clio_hbWQQaXQQ10852339WQQpXQQdisplayitem

    Peugeot yu tavsiye etmem, otomatiğini hiç tavsiye etmem.

    Renonun şanzımanları iyidir, kolay kolay sorun çıkarmaz. Görüntü, kasa güncelliği olarak diğer verdiğiniz örneklerden çok daha iyidir.




  • navy 35
    aslında ben de clioyu hiç sevmem ama dediğin gibi seçenekler arasında en mantıklı olanlarından.ikinci elinin de olduğunu düşünüyorum.corsa konusunda iyi veya kötü bir şey diyen olmadı.
    teşekkür ederim.
    araştırıyorum...
  • Ben araç alımında hep şuna bakarım. Güncel kasa olmasına.

    Bahsettiğiniz corsa 94 yılında yollara çıkmış bi kasa, clio ise 98 yılında.

    Mesela focus alacaksam 15 verip 2000 modelinin temizini bulmaya çalışırım aynı kasaya aynı donanıma modelli diye 20 vermem. Benim mantığım budur.
  • ben 98 model otomatik corsa kullanıyorum gücünden konforundan kasasından memnunum.memnun olmadığın yeri var mı diye sorsanız yol tutuşu derim ama zaten normalin çok üstünde hızla gitmedikten sonra sorun olmaz..ayrıca bunların bir yeni kasasına da sahip olabilirsiniz pazarlıkla veya da biraz da bekleyerek mesela bu iyi gibime geldi hem yeni kasa hem 81 binhttp://www.sahibinden.com/opel_corsa_comfort_otomatik_vites_gs_plakali_WQQaXQQ9659019WQQpXQQdisplayitem
  • baktım da 2001 2002 düşük km li(70-90) corsalar belirlediğiniz paraya alınabilir.
  • 2000 mod 1,2 16V corsamız war cok memnunuz bayan için oldukca kullanıslıdır.Düşük kilometrede de bulunabilir.
    Eğer temizini bulursanız kusursuz bi araçtır.Az yakar...
  • CLİO HB öneririm 2.el çok iyi hem donanımlı hem servis ve bakımı iyi yakıt ideal fiyat olarakta beklentilerinize cevap veriyo 11.500e 2000 model alınabilir
  • tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.clio hb kafama yattı gibi.corsa da alternatifler arasında. clio hb lerin fransa üretimi olması ilgimi çekti açıkçası. araştırıyorum. tavsiyeleriniz olursa yine yazın lütfen.
  • 96 97 opel corsa derim ben.madem eşiniz kullanıcak acemiliği atması için bence en iyi seçimlerden.hondadan daha cok yanayım ama onunda pek içinize yatmamış sanırım

    opel neden dedım ben kendım oto mekanık ve kaporta boyacıyım.opel corsa fakat alacagınız model 1.4 swing olmalı.çünkü diğer modeller 1.6 ve acemi bayanlar için biraz süratli.fakat 1.4 mekanik açısından sağlam arabdır.honda olsaymış daha güzel olurmuş.çocuklugumdan beri bu işi yaparım.bir defa hararet yapan hondaya ya da otomatık şanzımanda hata veren honda görmedım ama corsa içinize sindiye tavsiye ederim 1.4 swing

    şimdiden Allah kaza bela vermesin




  • çok teşekkür ederim.kadirtngl
    aslında honda içime sinmedi diye bir şey yok. bende çok duydum ve okudum hondanın ününü.ama kafama yatmayan bazı noktalar var.mesela honda civic opel corsaya göre büyük bir araç değil mi? yani biri b segmentinde (opel corsa),biri c segmentinde(civic) diye biliyorum.
    birde hondaların piyasası pahalı geliyor. yani bu fiyatlara honda almak için model yılını düşürmek gerekiyor. o da bana mantıklı gelmiyor açıkçası.
    yine de honda konusundaki tavsiyelerinizi dinlemek isterim. hangi modelini tavsiye edersiniz.kaç yıllık olmalı veya kaç km de olmalı sizce.
    tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.