Şimdi Ara

12,9 inç ekrana sahip yeni nesil iPad Air'ın tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12,9 inç ekrana sahip yeni nesil iPad Air'ın tasarımı ortaya çıktı
    Teknoloji devlerinden Apple'ın geçtiğimiz aylarda 12,9 inç ekrana sahip daha büyük bir iPad Air üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Ortaya çıkan yeni bir rapor ise bu söylentiyi doğrulamakla kalmadı ve cihazın render görüntülerini de paylaştı.



    Ayrıca Bkz.Google, Pixel Watch 3 için iki farklı boyut seçeneği tasarlıyor



    İşte yenilenen kamerasıyla yeni nesil iPad Air'in muhtemel tasarımı:



    12,9 inç ekrana sahip yeni nesil iPad Air'ın tasarımı ortaya çıktı
    91mobiles tarafından hazırlanan rapora göre Apple'ın M2 ​​çipinden güç alması beklenen bu yeni nesil iPad Air'ın Mart veya Nisan aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve bu cihaz, ilk 12,9 inç iPad Air olarak serinin en büyüğü olacak.



    12,9 inç ekrana sahip yeni nesil iPad Air'ın tasarımı ortaya çıktı
    6. nesil iPad Air'ın, daha büyük ekranı dışında endüstriyel tasarımı pek değişmeyecek. Ancak arka kamera düzeni yeniden tasarlanmış gibi görünüyor. Zira yayınlanan renderlara göre hem kamera hem de flaş artık çıkıntılı dikdörtgen bir modül içine yerleştirilecek.




    Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/exclusive-12-9-inch-ipad-air-design-revealed-fresh-renders/







  • bunu görünce aklıma vestel geliyor, keşke ipad muadili bir tablet yapsalar da ikisi arasında kalsak işte o zaman yerli diye tercih etsek. biz aslında neden parçaları yerli değil demekten ziyade, neden vestel marka olamadı aşamasındayız, acaba vestel argeye ne kadar kaynak ayırıyor, aslında ilk başlayan üretimler zamanla bir ivme kazanınca parçalarda da yerlileştirmeye de gidiyor, bakalım vestel cep telefonu olsun tablet olsun bu işi kotarabilecek mi

  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim patronlar hep kısa vadede para kazanma derdinde o yüzden bu dediğiniz mümkün değil bunun için AR GE yapmak gerekli uzun vadeli çalışma gerekli vs vs mesela Togg bile devlet zorlaması ile oldu bunca zaman zengin yokmuydu ülkede? Koç bile Ford dan almış lisansı etliye sütlüye karışmadan üretim yapıyor

  • Kalite bir kamera niye koymuyorlar tabletlere. Tam çekim yapmalık araç. Telefondan bile daha iyi çünkü ekran da büyük ne çektiğini biraz daha detaylı ve iyi görüyorsun

  • Eskiden ipad haberlerini takip ederdim de artık etmiyorum çünkü fiyatları öyle bi seviyeye çıktı ki alınacak hali kalmadı. O kadar bekledim geçen sene çıksın alayım diye 10 senedir ilk defa 1 yılı boş geçtiler haha.

  • bilgisayardan pahalı, kalem + klavye + kılıf falan 2. bir bilgisayar parası. Parası olan çok güzel alet ama yakında bu cihaz karmaşası tek cihaza düşürülerek yenilecek işte o zaman bilgisayar, notebook, kamera, tablet, cep telefonu olayı bitecek.samsung bunu yaptı ama pratik değil ve inanılmaz yazılımsal eksikler mevcut.

    tek bir cihaz hem ekonomi açısından daha iyi hem tüm veri her zaman yanınızda.

  • Dijital Baskül sandım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.