Şimdi Ara

12 cm Kasa Fanı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    1-2 haftadır kasa fanı almaya niyetliyim. Forumu da düzenli takip ediyorum ancak piyasadaki fanlar adeta tükenmiş gibi. Aşağıda paylaşacağım ürünlere alternatif veren olursa süper olur.

    Anakartımda fan için bir tane 4 pinlik slot var. Kasaya 3 fan takmayı hedefliyorum, şu an sadece kasanın kendi fanı takılı.

    - Aynı kasaya sahip bir kullanıcıdan tavsiye aldım. ( Zalman S2 ) Normal şartlarda aşağıdaki fan'dan 3 tane alırsam hiçbir sorunum kalmayacaktı. Ancak bir türlü stok gelmiyor, bu konu corona ile mi ilgilidir yoksa dönem dönem böyle stok bitiyor mu? Ne zaman gelir, fikri olan var mı?
    https://www.hepsiburada.com/arctic-p12-pwm-pst-120-mm-siyah-kasa-fani-pm-HB00000KKTD6

    - Alternatif olarak aşağıdaki fanı düşünüyordum ancak bunun da stoğu yok.
    https://www.teknobiyotik.com/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan.html

    - Bir başka alternatif aşağıdaki fan ancak 12cm sığmadığını söyleyen oldu. Ölçtüğümda sığacak gibi duruyor ancak ucundan olmazsa hiçbir işime yaramaz. Bu yüzden pek yanaşmıyorum.
    https://www.hepsiburada.com/akasa-viper-r-12cm-yuva-icin-14cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan-ak-fn073-p-bd302517

    - Birde PMW fan baktığım için çoklayıcı da alabileceğimi düşündüm ancak onun içinde stok kıtlığı var. Aşağıdaki ürün kafama yattı ama şu an piyasada satan bir yer var, onlarda fahiş fiyat çekmiş gibi.
    https://urun.n11.com/diger/silverstone-pwm-fan-hub-sistemi-siyah-P157208650?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwuJz3BRDTARIsAMg-HxUfT3Mi1_ZvgBN3saTqLvZXHYgB18wLASSgm0sx1dEtDVXDVFTV1zQaArKhEALw_wcB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_u_R_K_a_N -- 15 Haziran 2020; 18:39:35 >







  • Merhaba hocam. Arctic stoğu düzenli ayda bir falan geliyor tabii piyasada komple bitmediyse. Fiyatına göre en iyisi bence Arctic P12 ama Akasa 12 cm Viper performansı da çok üst düzey, tek sıkıntısı duyduğum kadarıyla yüksek devirlerde ciddi manada ses yapması ama performans daha önemli derseniz kesinlikle alınır. 14 cm fan yuvası girişi olan içinse zaten siz yapmışsınızdır ama hani 14lük fan takıyormuş gibi üst üste fan yuvalarını tahmini olarak tek tek ölçmeniz lazım tabi ki önce 42 cm veya daha büyük mü ona emin olmanız lazım, boyuna sorun yoksa enine bakarsınız. Çünkü sadece 12'lik yuvaya uyuyor, ebat olarak yine 14'lük. Uyuyorsa kesinlikle 14'lüğü alabilirsiniz, hava akışını muazzam düzeyde arttırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.