Şimdi Ara

12 FORMULA 1 GRAN PREMIO D'ITALIA 2013 (Monza) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vettel'e tebrikler ; 4. Şampiyonluğu aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler Vettel'e. artık seneye diyeceğim fakat bu ekiple zor.
  • Bizim gazetelerin meşhur başlığı var ya " ŞAMPİYO " ,aynen öyle bundan sonra...Red Bull takımınında bu telsiz konuşmalarıda sıktı, bence bilerek yapılan şeyler...Yok viteslerde sorun olabilir, frenlere dikkat et...Milleti heycanlandırmak için yapılan şeyler...Yağmurda yağmadı iyimi...
  • domenicali yine yarışın içine etti, alonsoyu 4 tur geç pite aldı vettel ile arasındaki fark 4.5 sn'den birden 10sn'e ye çıktı; sonrasında zaten iş işten geçmişti..
  • Bir yarış kendi elinle nasıl rakibe hediye edilir.Ferrarinin dahi kenar yönetimi bunu gösterdi bize.Pitlere gelirken Vetteli 5 saniye geriden takip ederken Webberi de 5 sn arkada tutuyordu.Pitlerden sonra önle fark 10 saniyeye çıktı.Webberle sıfıra indi.Aynı anda pit-stop yapılmış olsa Alonso galibiyeti kovalayabilirdi Vetteli baskı altında tutup.Bu kenar yönetim olduğu sürece açık farkla hızlı bir otomobil olmadıkça Alonso şampiyon olamaz.Vettel bu yarışla şampiyon diyebiliriz.
    Bir de Redbullun arıza tripleri artık sıktı.
  • Ferrari pit duvarı strateji konusunda yine aptallığını konuşturdu ona katılıyorum ama kendimizi kandırmayalım burda istediğiniz strateji ile yarışın Vettel'i geçmek mümkün değildi. Red Bull'lar uçtu adeta yarış boyunca.
    Bundan sonra sezon sonuna kadar da kimse sürpriz beklemesin bence.
  • Kalan yarışları izlemeyeceğim.Artık seneye görüşürüz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %60 yağmur olasılığı deyince beklentim bayağı artmıştı. Gerçi yağsa da pek birşey değişmeyecekti. Neyse ki podyumdaki taraftarların şovu yarışa değdi.
  • Ben demiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Vettel

    Ben demiştim.

    Tebrikler,kazanan haklıdır.Otomobil hızlı,pilot hızlı,takımın stratejileri başarılı.Söyleyecek bir şey yok.
  • Vettel'e artık "şampiyon" diyebiliriz.

    Alonso'nun pite neden o kadar geç alındığını anlamak mümkün değil. Vettel geldikten 1 tur sonra gelse fark yine 5 sn civarında olacaktı. Ferrari pit ekibi, facia kararlarına her geçen yarış bir yenisini ekliyor. Şampiyonluk şansı başka bahara kaldı.

    Webber her zamanki gibi kalkışta yavaş kaldı ve iki Ferrari'ye geçildi, Massa'yı pit stratejisiyle geçti ama Alonso'ya gücü yetmedi ve podyumu tamamlayan son pilot oldu.

    Massa ise uzun bir aradan sonra iyi bir sonuç aldı. Ama Massa'nın en büyük sorunu istikrarsızlık. Bunu aşabilse Ferrari gözünü başka pilotlara dikmezdi zaten.

    Hulkenberg de çok iyi bir sonuç aldı. Özellikle Kimi, Ferrari'ye giderse Lotus onu bir seçenek olarak görebilir.

    Hamilton, yarışın son bölümünde yarışa heyecan katanlardan biriydi. 2 puan yeterli değil ama hiç yoktan iyidir.

    Kimi'ye gelirsek önce Spa ardından Monza'da ki şansızlıklar Vettel ise arasındaki puan farkını neredeyse 100'e çıkardı. Yarışa Hamilton ile birlikte heyecan katan isimlerin başındaydı. Şu şansızlıklar olmasa 5.'liği zorlardı gibime geliyor. Umarım sezonun geri kalanında en az bir yarış galibiyeti alarak sezonu tamamlar. Lotus da her geçen gün kötüye gidiyor, daha doğru bir ifadeyle gelişim yarışında gerilerde kalıyor. Lotus'ta kalması onun için iyi olmayacaktır bence. Önümüzdeki sezon için Red Bull'u çok istedim ama Vettel'in rahatı kaçmasın diye, Ricciardo'yu getirdi Red Bull. Kimi, Lotus'taki misyonunu tamamladı bence Lotus'un da beklemeyeceği kadar büyük iş yaptı şu iki sezonda. O yüzden seneye Ferrari'nin yolunu tutsa harika olur. Alo-Kimi savaşını izlemeye doyum olmaz.




  • Sezon malesef bitti yarışı Ferrarinin o streteji hatasıyla kapatmıştım Vettel kazanmış Tebrikler ama arkadaş sizi bilmiyorumda şimdi Vettel 4. şampiyonluğunu kazanacak Prostla falan şampiyonluğu eşitlenecek sinir oluyorum bu yaşta bu hal ve hareketlerle efsane olması (şampiyonluk açısından yoksa gözümde değeri sıfır) yani ne bileyim Alo-Kimi-Ham gibi pilotlar varken bu veledin kaç senedir şampiyon olmasına ayar oluyorum sağolsun rakip takımlarda her şeyi yapıyor bu herif şampiyon olsun diye ve tabiki Adrian Newey faktörü var.Yani koskoca Ferrari-Mclarean Allahın gazozcularından daha iyi araba yapamaz mı arkadaş aklım almıyor hadi bir sene yeni bir şey yaptılarda 4 yıl sen nasıl ezilirsin bu kadar
    Son olarak (kaçıncı kez oldu bilmiyorum ama ) F1in içine ettiler be pilotajın bir değeri kalmadı artık nerde o eski uçan arabalar Montoya falan V10lar birde seneye V6 olacak bir organizasyon herhalde bu kadar kötü yönetilebilir




  • Ferrari-Kimi söylentileri ciddi anlamda devam ediyor.Montezemolo çarşamba gün Massayla görüşecekmiş.Büyük ihtimal çarşamba gün karar verilecek.Bence Ferrarinin ikinci bir yıldız pilota ihtiyacı yok.O zaten elinde var.Ferrari kesinlikle Hulkenbergi düşünmeli Massayı gönderirse.
  • Umarım Kimi Ferrari'ye gider.
    Seneye yeni motorlar ve kurallarla birlikte Ferrari gerçekten neler yapıcak belli değil. Daha doğrusu kim ne yapıcak o belli değil. Hiç bişey belli değil kısacası.
    Kimi ile Alonso'yu birbiri ile kıyaslayıp bi derecelendirme yaparız en azından.
    Hem Ferrari iyi bi araç çıkarırsa yeni kuralları güzel kullanıp ( pek beklentim yok ama ), Kimi ile Alonso belki de bi MP4/4 havası hissetirebilir biraz da olsa. Ferrari'den nefret ederim ama en azından olumlu bi senaryoda bu durumdan Kimi de faydalansın bari diyorum bi Kimi sever olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 8 Eylül 2013; 20:43:21 >
  • adamlar bir takım kural hilesiyle tasarım yapıp haksız avantaj sağlamayı iyi çözmüş... bu nedenle 4. şampiyonluğu elde ettiler ayrıca gazoz değil eneji içeceği hatta seri katil olmuş bir marka...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Umarım Kimi Ferrari'ye gider.
    Seneye yeni motorlar ve kurallarla birlikte Ferrari gerçekten neler yapıcak belli değil. Daha doğrusu kim ne yapıcak o belli değil. Hiç bişey belli değil kısacası.
    Kimi ile Alonso'yu birbiri ile kıyaslayıp bi derecelendirme yaparız en azından.
    Hem Ferrari iyi bi araç çıkarırsa yeni kuralları güzel kullanıp ( pek beklentim yok ama ), Kimi ile Alonso belki de bi MP4/4 havası hissetirebilir biraz da olsa. Ferrari'den nefret ederim ama en azından olumlu bi senaryoda bu durumdan Kimi de faydalansın bari diyorum bi Kimi sever olarak.

    Ben seneye de tablonun çok değişeceğini sanmıyorum artık.Newey olduğu sürece Redbull bir şekilde hızlı olur.Sizin söylediğinize de katılmamak elde değil orası ayrı.Gönül ister ki 2-3 otomobil birbirine yakın olsun.Hamilton,Alonso,Vettel gibi pilotların kapışmasını izleyebilelim.

    Edit:Ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alberto Ascari -- 8 Eylül 2013; 22:45:49 >




  • Alman haber kanalı RTL Kimi Raikkonen'in Ferrari ile anlaştığını iddia etmiş.

    Umarım doğrudur, Kimi'yi yeniden Ferrari'de görmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 8 Eylül 2013; 23:12:00 >
  • RTL diyorsa doğrudur F1 konusunda pek sallama haber yapmazlar.
  • Felipe Massa ne olacak Kimi'den daha iyi... onu harcıyacaklar mı?
  • sadece rtl degil bild i aums u hepsi kimi ferraride diyor.kisacası o iş bitmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.