Şimdi Ara

12 saat yolculuktan sonra cimbom dopingi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pazartesi sabahı 04.50 civarında uyandım.
    Hemen elimi yüzümü yıkayıp, akşamdan hazırladığım bavulumu da alarak, Tekirdağ dan yola çıktım.
    Saat 05.30 civarında Çorlu da, iki mesai arkadaşımı da alarak devam ettik.

    06.40 civarı Lüleburgaz daki müşterimiz ile buluşup, hızlı bir kahvaltı yaptıktan sonra tekrar yola koyulduk.
    Edirne ye geldiğimizde inanılmaz güzellikte kar yağmaya başladı.
    Tabi bu bizi biraz korkutmadı değil. Çünkü daha yolun başındaydık.

    Tam saat sekiz civarında, Hamzabeyli hudut kapısına geldik. Ama o da ne,
    tam mesai saati değişimi. Uzun bekleyişler, kontroller, aramalar, pul, vergi vs. derken Bulgar tarafına girişimiz saat 9 u geçti bile. Yaklaşık yarım saatlik bir bozuk yolu geçer geçmez, ilk molamızı bir benzinlikte verdik. Depomuzu litresi 3 TL den az bir fiyata :) doldururken kahvelerimizi içtik ve tekrar yola koyulduk.
    Ama sırada Yıldız dağları vardı.

    Tahmin ettiğiniz üzere, çok dar, ağaçlık, yol kenarında adam boyunu geçen kar ve muhteşem manzara eşliğinde tam 3 saat tırmandık. Sonra Razgrad şehrinde öğlen molamızı da verdikten sonra yolun ikinci yarısına başlamaya hazırdık. Bulgaristan'ın eski, kimsesiz ve fakir görüntüsünün yanında, havanın da sisli ve puslu oluşunun verdiği kasvetle herkesin yorumları, memleket kıyaslama ve kriz analizleriydi haliyle. Sonunda Rusçuk şehrinde ki, boğazdan daha geniş olan Tuna nehrinin üzerindeki köprüden geçip, Romanya nın Giurgiu şehrine giriş yaptık.

    Buradaki gümrük daha işlevseldi. Aynı kulübenin içinde bir masada Bulgar polisi, diğerinde Romen polisi oturmuş. Sırayla pasaportları mühürleyip geçin dediler. Çok sevindik bu duruma. Hemen girişteki exchange ofisinde Rumen Levi alarak (1€=4,3 Levi) Bükreş e doğru yöneldik. Romanya Bulgaristan a nazaran daha derli toplu gözüktü gözümüze. Ne var ki yolları ve trafiği çok kötüydü. Özellikle Bükreş etrafından dolaşan 40 km lik bir çevre yolu vardı ki, tırları sollamaktan gına geldi. Bir de işin ilginci, yol 1,5 şeritten üç şeritliydi. En sağ da emniyet şeridinden hallice ama normal bir şeritten daha dar bir şerit var ki, sağdan gitsen arabanın yarısı dışarda kalıyor. Tam şeritten gitsen, yarım şerittekileri sollamak için karşıdan gelen şerite taşmak zorunda kalıyorsun. Neyse ki kazasız belasız Buzau kentine varıyoruz.

    Saat 17.30 civarı Şişecam fabrikasına yetişiyoruz ve kısa bir tur atıp, oradakilerle tanıştıktan sonra, ertesi gün buluşmak üzere saat 19.30 gibi otelimize yerleştik.
    Hemen chek-in yapıp, kısa bir şehir keşfi ve akşam yemeği yedikten sonra, herkes bitkin, perişan şekilde otelimize çekiliyoruz.
    Sıcak bir duş alıp yatmayı aklımdan geçirirken, kapıyı açmak için kullandığım kartı, lambaların yanması için yuvasına taktım ve televizyonda açıldı. Montumu çıkarıp tuvalete girmeyi çalışırken Selçuk İnan gibi bir şey duydum spikerden. O da ne, bir Rumen kanalının spor bülteni GS-Bursa maçının özet görüntüleri üzerinden, tahmin ediyorum ki, zaferimizden bahsediyor. Spiker bir kaç defa Şneyder den bahsederken hemen telefonumu alıp, bu anı ölümsüzleştirmek istedim.
    İşte o an inanın bütün yorgunluğum geçti ki, bilgisayarımı açıp, bu anımı siz renkdaşlarım paylaşmak istedim.
    Hepinize Romanya dan sevgiler, ben yatıyorum, yarın çok işim var :)
    Bu arada "cim bom" yazısı gözden kaçmadı..

     12 saat yolculuktan sonra cimbom dopingi...
     12 saat yolculuktan sonra cimbom dopingi...
     12 saat yolculuktan sonra cimbom dopingi...
     12 saat yolculuktan sonra cimbom dopingi...
     12 saat yolculuktan sonra cimbom dopingi...
     12 saat yolculuktan sonra cimbom dopingi...







  • Hikaye gözümde canlandı :)

    Bir de o ilk resimdeki alt yazıda Antalya dikkatimi çekti. Alla alla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romanya'dır Galatasaray.
  • Abi ne yazmışın o kadar başım döndü yeminle gecenin şu saati, baştan başladım bırakamadım da dedim bu dayı ne anlatıyor son cümleye kadar anlamadım. Ama o kadar okudum boş geçmiyim. Maç çok iyiydi, doksan dakika izleyin açın bi ara vaktiniz olunca moral tavan yapsın. Size de Türkiyeden kucak dolusu sevgilier, iyi geceler
  • gezmeye mi gittiniz kaç günlüğüne ne kadar tuttu publara damsız giriliyor mu borsa muhabbeti falan var mı aydınlatırsan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.