Şimdi Ara

12 yaş çocuk için mobil hat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, dışarıdayken bizi arayabilmesi için oğluma bir faturasız bir hat almak istiyorum, çok konuşma olmayacak biz ulaşalım o bize ulaşsın, mümkünse en uzun kontür yükleme aralığna sahip ekonomik bir hat tavsiyesi olan var mı?




  • BİMCell önerebilirim, sadece tek konuşma paketi yeter ise; Aylık her yöne 250 Dakika 15₺, 500 ise 17₺.

    Lakin internet ve SMS de olsun isterseniz; Dost S Paketi 4 GB, 750 Dakika ve 750 SMS 23₺

    BİMCell sıfır hatları Bim mağazaların da bulabilirsiniz, 105₺. Bazı mağazalar da daha uyguna bulabilirsiniz. Hat açılınca; BIMCELL BONUS yazıp 4551'e göndermeyi unutmayın... (İlk aya özel aylık 9 GB, 300 SMS ve 300 Dakika hediye gelecek)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketsiz konuşma olarakta hesaplısı bimcell 6 saniyesi 0,020 TL

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler paket alırsam her ay paket almazsam 3 ayda bir mi kontür yüklemem gerekli ?

  • Hat iptali talebiniz için TT Mobil Müşteri Hizmetleri’ni arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.



    Faturasız hatların geçerlilik süresini koruyabilmesi için düzenli olarak yükleme yapılması gerekmektedir. Son yükleme tarihine göre belirlenen Aktif Süre ve Pasif Süre aşağıdaki şekildedir.



    Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.



    Pasif Süre (92 gün): Pasif süre boyunca hattınız dış aramalara kapalıdır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz. Tekrar arama yapabilmek için yükleme yapmanız gerekmektedir.



    Pasif sürenin bitimine kadar hattınıza yükleme yapmamanız halinde ise, hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir. Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için, hattın kapatılmasını takip eden 24 ay içerisinde bir TT Mobil İletişim Merkezine (AİM) giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.



    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu’nun 12.04.2018 tarihli ve 2018/DK-THD/116 sayılı Kararı ile; çeşitli nedenle aboneliği feshedilen ön ödemeli abonelerimizin, hatlarının feshinden sonra 2 yıl içerisinde başvurmaları halinde hesaplarında kalan TL için kendilerine geri alma hakkı tanınmaktadır.

    İadenin gerçekleşebilmesi için talebin hat iptalini izleyen 2 yıl içerisinde iletilmesi ve talebi ileten kişinin hat sahibi olması gerekmektedir. ​​​​​​​​



    Ön ödemeli (faturasız) hattınıza asgari yükleme tutarı ve üzerinde TL, herhangi bir paketi yüklediğiniz veya tek seferde 10 TL ve üzeri TL transfer aldığınız tarihten itibaren, 184 gün boyunca arama yapabilir ve aranabilirsiniz.



    184 gün süresince belirtilen yükleme koşullarının yerine getirilmemesi durumunda “yarı aktif dönem” olarak adlandırılan bu dönem boyunca arayanlar size ulaşabilir, ancak siz hattınızda TL olsa dahi arama yapamaz, sms atamaz, data kullanımı yapamazsınız. 184 gün sonunda tekrar TL yüklenmezse hattınız pasif dönem olarak adlandırılan 92 günlük pasif sonunda iptal edilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.