Şimdi Ara

125 cc sonrasi motor öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yildir Honda pcx kullanıyorum. 18 bin km yol yaptim şehir içi ve dişi ama daha çok şehir içi kullanım yaptim sürekli motor degistirmem ve 28 yasindayim. 250 cc motor düşünmüyorum çünkü bir sure sonra zayif kalabilir düşüncesi ile 300 cc ve ustu bir motor düşünüyorum yine uzun yıllar kullanmak maksati ile SS olmayabilir daha çok mt tarzi düşünüyorum ama tr şartları f/p usulü uygun olan motor tercih edilecektir. Onerilerinizi bekliyorum.125 cc sonrasi arkadaslarida bilgilendirmis oluruz. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben fikrimdekileri soyliyim o zaman. KTM 390 Duke, CB 500f ve mt 07 arasında kaldim. Herkes bu motorların teknik özelliklerini biliyordur zaten saymama gerek yok ama 125 cc den sonra mt 07 güç olarak yuksek duruyor biraz korkutuyor diğer 2 si biraz daha zayif olduğu için olur seklinde duruyor ama fiyat konusunda el yakiyorlar o fiyatlara değer.mi diye insan düşünüyor tabi ama benim için kalite ve servis önemli ama ktm de degerini hak eden bir motor uretmis. Yine de bu motorlara sahip arkadaşlar varsa yorumlar ini bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizle aynı kararsızlığı yaşıyorum bende ama yakın zamanda geçmeyeceğim büyük motora, Mt07 fazla güçlü kaçacaktır diye düşünüyorum (kullanmadım) bir de vitesliye geçiş yapacağınızıda hesaba katarak bence cb 500f iyi bir seçim olabilir.
  • vitesli daha once kullanmışlığım var aşinayim yani o konuda zorluk cekecegimi sanmıyorum ama yüksek cc li motor tercih etmek istemiyorum ama f/p acısından oyle gorunuyor ama saglık daha onemli tabiki o yuzden honda 1 adım onde gibi. ktm içinde sonucda asi cocuk diyorlar o yuzden oda arka planda gibi.
  • ilk vitesli motosiklet olacağı için 250 cc veya 300 cc ye kadar bi motosiklet daha uygun olurdu diye düşünüyorum.Tabi bu göreceli ama bugünkü 250 ve 300 cc lik motosikletler de gayet iyi gidiyor.Yok illa bu 3 motorun arasından seçim yapmayı düşünüyorsan cb 500 f daha uygun bir seçim olabilir.
  • Motor kontrolü konusunda kendime güveniyorum ama iste yuksek cc uygun olur mu onun tartismasini yapiyorum öyle hiz düşkünü ya da gösteriş merakim yok bugün bir motor daha buldum ve gerçekten çok hoşuma gitti Yamaha xj6 f olan sportouring cinsi 600cc bir motor uzun yolculuklar için de ideal. Yavaş yavaş iyice alistiririm ilk 1000 km de sonra zaten acilirim diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cb 500f

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcx rahatlığından sonra bence 250cc maxiscooter size rahat yeter. çoğunlukla şehiriçi kullandığınıza göre öyle 500-600cc lere çıkmaya gerek yok. yakıtı da düşünmek lazım. gerçek anlamda insanın hayatını kolaylaştıran ulaşım aracı scooterdır.
  • yamaha x-max 400 mis gibi motor bırak Türkiye dünya gezilir
  • Şehir içi zaten pcx im olacak daha çok onu kullanacam tabi ama 2. Bir motorun olsun daha çok seyehat arada da takilmak için o yüzden kafamda da iyice oluştu tabi Yamaha xj6f olacak gibi ama az daha var bi askerlige gidip geleyim inş o zamana :) tesekkur ederim bilgiler için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.