Şimdi Ara

125cc mi 250cc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Motor ehliyeti alıp motor almayı düşünüyorum. Daha önce motor kullanmadım. Araştırmalarıma göre en çok 125cc kullanılıyor. Bende daha önce 125 cc motora bindim 2 kişi toplamda 190 kilo falandık sanırım yokuşta falan biraz zorlandı. Benim alacağım motorada 2 kişi bineceğiz eşimle, uzun mesafe(100-150) km arası gideceğiz. Sizce hangi motoru almak mantıklı olur toplamda 160 kilo falan olacağız.

    Ayrıca tavsiye verebileceğiniz çok pahalı olmayan uygun kaliteli motorda önerebilir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 250 cc biraz daha ağır olur, eşinizle birlikte size daha ağır gelecektir yokuşta düşürebilirsiniz (düşürürsünüz demiyorum ama böyle bir ihtimal var).Para sorun değilse mt-125 öneririm 125liklere göre torkludur ama fiyatı uygun olması gerekirse bajaj-hero tavsiye ederim ybr ve cbf'ye göre daha kuvvetli makina yapıyorlar.
  • Ben de uzun süredir araştırıyorum. Bir kaç aya elektrikli scooterdan benzinliye geçmeyi düşünüyorum. PCX 150 ile başladım, sonra NMax 125 daha mantıklı gelmeye başladı en son olarak Xmax 250'de karar kaldım. Bütçeyi biraz zorlayacak ama ben de çoğunlukla iki kişi bineceğim için 250'lik daha uygun olacak gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.