Şimdi Ara

12999 TL Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
27.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anladığım kadarıyla bu firma ile canlı yayında şuan




    12999 TL  Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-FreedosTekno Yaşamyoutube
    Arkadaşlar hoş geldiniz. . Bir sonraki canlı yayına katılmak için ücretsiz abone olup bildirimleri açmayı unutmayın dostlar. Katılan Herkese Çok Teşekkür Ederim. Beğeni atıp Abone olmayı unutmayalım. ------------------------------------- KASA : PSU : ANAKART : CPU : CPU SOĞUTUCU : RAM : SSD : GPU : ------------------------------------- TAKİPTE KAL ! #canlıyayın #live #rx6650xt
    https://www.youtube.com/watch?v=8VVmjMJ9u3M
  • Adam 40fps az alıyor yayıncı anakart dan dolayı diyor şaka gibi sjdbdjdnd

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim firmaya baştan beri bir güvenim vardı yoksa sipariş etmezdim.
    Eğer indirim yarı fiyatına filan olsaydı bunda bir dalavere var derdim ama adamlar %10 civarı indirim yapmış piyasaya nazaran biraz daha uygun.
    Bazıları sistem tablet vs. almış iptal olmuş ama adamlar paranın üstüne konmamış bankaya iptal talebinde bulunmuşlar.
    Kargom yarın elimde olur. Satın alan arkadaşlara hayırlı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fpotur kullanıcısına yanıt

    Kardeşim cümlelerimi iyi oku lütfen, buradaki kişilerin firmanın adamı olduğunu mu söyledim ben.. iyice oku sonra bana cevap yaz yanlış olmuş bilmem ne diye..


    "buradaki paylaşımlar onların ekibinden mi gerçek kişiler mi bilmiyorum, zan altında da bırakmak istemem kimseyi "


    Zaten kanunen haklı olduğumu biliyorum, tüketici hakem heyeti cimer maliye her yere şikayet edeceğim. Dün akşam görüştüğüm yetkili bana bugün gün içinde kargolanacağını, sizlerin yorumlarınız için hepsi çoluk çocuk yazmaya okumaya bile tenezzül etmiyorum gibi cümleler kurdu. ben de forumda kimseyi tanımıyorum tabletimi gönderin sizin için ben paylaşım yaparım merak etmeyin dedim. Ama bugün sms geldi siparişiniz iptal edildi diye. Bana site üzerinden mesaj atmışlar buyrun okuyun,


    "Sayın müşterimiz,

    Turgut bey siz doğru bir iletişim kurmak yerine insanları ve firmayı karalama politikası izliyorsunuz paranızı geri alıp konuyu kapatın lütfen daha yapıcı bir tutum izleseydiniz tedarik konusunda alternatif oluşturulabilirdi niyetiniz kötü olduğu için siparişinizi iptal edip paranızı iade ettik. Sözleşmemizde iptal iade hakkı saklı tutulduğu yazıyor. Kredi kartiniza iade yarın yada pazartesi düşecektir.

    Saygılarımızla,

    Mercuresoft müşteri hizmetleri"


    firma üzerinde ben karalama yapıyormuşum. Yaşadığım olayları anlatmak ne zamandan beridir karalama oldu. Bana iptal mesajı geldikten sonra foruma paylaştım ve kişisel numarasından beni aradı, o bağırıp istediğin yere şikayet et gibi konuşmalar orada gerçekleşti. Beni öncesinde aramadılar, aksine ben onalara sistem üzerindeki numaradan ulaşmaya çalıştım telefona bakmadılar bile..

    Yalan beyan yapan kendileri, ticaret hukukuna göre siparişi öylece iptal edemeyecekleri de bilindiği üzere daha da bu firma hakkında konuşmaya gerek var mı? Benim derdim paramın gelip gelmemesi değil, o gelecek zaten. cümleleri iyi okuyup yorum yap sevgili kardeşim





  • benim ekstrem kesildi, bahsedilen tutarın ilk taksiti bu aya yansıdı, indirim günlerini kaçırdım. Tüm ürünlere en az 1000tl zam geldi, üzerine iptal edildiği için beni arayıp sesini yükseltip istedeğim yere şikayet edebilrmişim gibi azarlar işittim "Sözleşmemizde iptal iade hakkı saklı tutulduğu yazıyor." bunu mesaj olarak atıp, istedikleri ürünü iptal edebileceklermiş. sence mağdur olmadım mı? ya da daha fazla mağduriyet doğurmaz mı bu durum? sen bu siteden ürün aldın mı?, satın aldığın ürünün iade edildi mi? buradakileri okuyup kafana göre yorum yazmak kolay. Empati, az biraz empati..

  • site instagram hesabını kapatmış dostlar bilginiz olsun.

  • akakom A kullanıcısına yanıt
  • 4giyotin 4 kullanıcısına yanıt
    engel atmışlar o zaman bana 😂 yorumlarım duruyor mu bari

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların paylaşımlarında neden 2 3 tane parça oluyor. Dükkan fotosu yok sadece 2 parça ürün. Dolandırıcı oldukları o kadar belli ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Perşembe günü kargoya veririm dedi vermedi şimdi de diyor ki cuma günü vericem kargoya cuma günü de vermezse bankaya harcama itirazı dışında ne yapayım ilk kez böyle bir durum yaşıyorum. Daha önce böyle durum yaşayanınız varsa yardımcı olursanız mağduriyet yaşamak istemiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogefather -- 2 Aralık 2022; 1:9:33 >
  • Bugün bir YouTube kanalında canlı yayında bu siteden sipariş veren birini dinledim. Adam kampanyalı sistem siparişi vermiş. Tam 11 gün sonra otobüs bagajında, evet evet yanlış duymadınız otobüs bagajında sözde müşteri mağdur olmasın diye ürün göndermişler. 😏 Bu ne profesyonellik bu ne kurumsallık? 😂 Her neyse hadi iyi yapmışlar göndermişler diyelim. Adamın siparişinde bazı parçaları farklı yollamışlar. Misal m2 ssd Kingston kc3000 olması gerekirken okuma yazması daha düşük Samsung koymuşlar. Ekran kartı msı 6700 xt olması gerekirken xfx mi ne göndermişler. Ramlar desen farklı anakart desen farklı. Kısaca adamın sipariş ettiği sitede görünenlerin dışında parça göndermek nasıl bir kafa yapısı? İşin daha ilginci satın alanda bunu kabullenmiş. Yayında ben memnunum diyor. 🤦 Yahu baştan aşağı saçmalık olan bir durum mahkemeye verse her türlü haklı çıkacak adam ama sorun yok demesi beni bir hayli düşündürdü. Danışıklı dövüş gibi geldi bana. Neyse uzun lafın kısası bu siteden uzak durun. Çevrenizde görürseniz eş dostu da uzak tutun. Zira patlaması yakındır. Bu konu içinde sorun yaşayan arkadaşlara da geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSpHoT -- 2 Aralık 2022; 1:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sapphire 6700 alasım var ama yemedi almak. Mağazadan elden alma şansımız var mı acaba? 5000TL iyi fiyat 0 kart için.

  • Ürün elime ulaştı. Yukarda arkadaşların belirttiği gibi faturası çıkmadı. Kutunun köşesinde vatan bilgisayar filan yazıyordu.
    Güzel fırsattı riske girdik faydalandık. 12999 TL  Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

    kargo firması ile mi gönderim sağladılar hocam ?

  • qwertyhellriser Q kullanıcısına yanıt
    Aras kargo ile geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

    istanbulda mısınız hocam ?

  • qwertyhellriser Q kullanıcısına yanıt
    Konya hocam, 30kasımda kargolanmış görünüyordu.
    2 günde ulaştı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

    eyvallah sağolun

  • DeSpHoT kullanıcısına yanıt

    2. el ürün satışlarım için "otobüs bagajında göndersene" diyen köylüler çıkıyor hala, sözde kurumsal firmanın bunu yapması fena güldürdü.

  • Cihazın menteşe kısmı biraz ürkütüyor beni.
    Zamanla kırılır mı vs. Bu tip menteşe eski msi bilgisayarımda vardı bir süre sonra sıkıntı çıkarmaya başlamıştı.
    2 yıla kadar garantiye güveniriz ama sonrası önemli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.