Şimdi Ara

130 KG 175 CM Boy Askerlik Muafiyet Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar , 130 KG ve 175 CM boyundayım şu an askerliğim okul sebebiyle tecilli fakat bugün bir arkadaşımla konuştum kendisi 3. senesinde muafiyet aldı kilo sebebiyle fakat son muayeneye gittiğinde orada son 6 aydır çoğu kişinin tek muayenede kilo sebebiyle muafiyet aldığını duyduğunu söyledi sizce bu doğrumudur ? Gidip tecil'i bozdurmak istiyorum mauyeneye girmek için fakat gel koçum paşa paşa askerliği yap derlerse zor durumda kalırım çünkü bir dolu borcum var çalışıyorum onları ödemek adına yani borçlarımı bitirmedende askere alınmak istemiyorum.

    İki sorum var kısaca bu kilo ve boy ile muafiyet ilk muayenede alırmıyım ?

    Bahtsız bedevi misali kiloma rağmen tecili bozdurduğum gibi askere alma ihtimalleri var mı ?



  • Alınmazsın ama ilk seferden çürüğe çıkıp çıkmamak doktorun vereceği karar.genelde yüzde 95 herkes ilk sefer erteleme alıyor,eğer sorarsa gitmek istiyormusun istemiyormusun diye hayır dersin o zamam çürük verir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    :D insanın aklına tersi geliyor aslında gitmek istiyormusun diye sorduğunda hayır dersem mesela bana uyuz olup inadına göndermesi vs.. gibi bir senaryo canlanıyor aklımda.
  • IstanbulDH I kullanıcısına yanıt
    Gitmezsin birşey olmaz.
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Bugun Gumussuyu sisli etfal de dahiliye muayenem vardi , 128 kg 173 cm boy çıktı 57 kg fark var mevzuata göre. Doktora gitmek istemedigimi soylememe ragmen 1 yil erteleme verdi mevzuati soyledigimdede oyle yaziyor ama biz hastane olarak vermiyoruz dedi. Baska bir hastaneye giden adam alabiliyorken ve kanun boyleyken bu hastane neden kafasina gore takiliyor olabilir anlayamiyorum. Heyete girmedim 1 hafta bekleyip yabanci askerlik subesine gidip baska bir hastaneye talep isticem acaba gonderirler mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.