Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatma0zmen -- 16 Aralık 2023; 23:35:27 >



  • Yazın Kerimoğlu türküsü evi önünde bal satışı yapan teyzeler bir kavanoz balı açmışlar tadımlık baktık tadına çok güzel sonra kapalı 1 kavanoz aldık eve geldik açtık bal demeye bin şahit bile yetmez ertesi hafta üşünmedim Burdur Yeşilovadan bindik arabaya nasıl olsa Datça ya tatile gideceğiz muğla otogar kavşağından saptık yerkesik yoluna doğru kerimoğlu türküsü evine günlerden pazartesi birde vardık ne görelim pazartesileri kapalıymış biraz bekledik kapı önünde bi köylüye rastladık sordum buradan geçen hafta bal almıştık bu bal değil bildiğin aromalı şeker burda satış yapan teyzeler nerede balı iade edeceğim dedim köylüden aldığım cevap çok şaşırttı kardeşim burada satılan ballar bolu dan geliyor yerli muğla köyceğiz balı diye satıyorlar bir kavanoz bizim buranın balını numune olarak açıyorlar sen yersin beğenirsin ama sattıkları bolu balı yani içinde ne var ne yok belli değil dedi peki ben kiminle muhattap olacağım dedim tam konuşurken ne göreyim balcı teyze çöp bidonuna doğru elinde çöple gidiyor seslendim teyze senden geçen hafta aldım bu bal değil herşeye benziyor al balını ver paramı dedim teyze de dur bekle belki bolu balı ile muğla balı karışmış sana muğla balı getireyim evden dedi yoook benim sütten ağzım yandı sen benim paramı ver al balını dedim zor zahmet kabul etti sizin bal madem muğla balı neden bolu dan gönderiliyor yazın başıma gelen bu olaydan sonra bir daha muğla balı asla almam ve yakın çevremede aldırtmam

  • Dükkanın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geven balı var mı,10 yıl önce Mupla`dan köylüden aldığım geven balından daha iyisine rastlamadım henüz. Müthiş nefes açıyor. Muğla`nın herşeyi iyi. Yaşanacak yer. Yağlı iri zeytini de alırdım köylüsünden.

    Yalnız ürünün resmi olmadan artık ürün satışı olmaz. Balın kasede resmini çekiin,birbre kavanozdaki resmini çekin buraya koyun. İsteyene resim gönderirim olmaz.

    İlan doğru yerde mi @DENIZCISERKAN bey halleder. İyi niyetli bir üyeye benziyorsun,yardımcı olurlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Aralık 2023; 22:20:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anastomoz A kullanıcısına yanıt

    Hayırlı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsun

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Herkese teşekkürler. Şu an için sadece Çam Balımız mevcut. Ancak eşimin çalıştığı yerdeki bir arkadaşı, almış olduğu çam balının şifa gibi geldiğini ve bol bol balgam söktürdüğünü söyledi. Bir şans vermek isterseniz, seve seve yardımcı olmak isteriz.


    Eşimin baba tarafı da Aydınlı. Zeytin ve zeytin ürünleri bol. İlerleyen süreçte -umarım- benzeri ürünleri de getireceğiz.


    İlanımızda fotoğraflar mevcut, dilerseniz göz atabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mabolla-bal-hakiki-mugla-cam-bali-forum-dh-ozel-fiyat--157358705


    Sevgilerle,


    - Fatma





  • fatma0zmen kullanıcısına yanıt

    Yazın Kerimoğlu türküsü evi önünde bal satışı yapan teyzeler bir kavanoz balı açmışlar tadımlık baktık tadına çok güzel sonra kapalı 1 kavanoz aldık eve geldik açtık bal demeye bin şahit bile yetmez ertesi hafta üşünmedim Burdur Yeşilovadan bindik arabaya nasıl olsa Datça ya tatile gideceğiz muğla otogar kavşağından saptık yerkesik yoluna doğru kerimoğlu türküsü evine günlerden pazartesi birde vardık ne görelim pazartesileri kapalıymış biraz bekledik kapı önünde bi köylüye rastladık sordum buradan geçen hafta bal almıştık bu bal değil bildiğin aromalı şeker burda satış yapan teyzeler nerede balı iade edeceğim dedim köylüden aldığım cevap çok şaşırttı kardeşim burada satılan ballar bolu dan geliyor yerli muğla köyceğiz balı diye satıyorlar bir kavanoz bizim buranın balını numune olarak açıyorlar sen yersin beğenirsin ama sattıkları bolu balı yani içinde ne var ne yok belli değil dedi peki ben kiminle muhattap olacağım dedim tam konuşurken ne göreyim balcı teyze çöp bidonuna doğru elinde çöple gidiyor seslendim teyze senden geçen hafta aldım bu bal değil herşeye benziyor al balını ver paramı dedim teyze de dur bekle belki bolu balı ile muğla balı karışmış sana muğla balı getireyim evden dedi yoook benim sütten ağzım yandı sen benim paramı ver al balını dedim zor zahmet kabul etti sizin bal madem muğla balı neden bolu dan gönderiliyor yazın başıma gelen bu olaydan sonra bir daha muğla balı asla almam ve yakın çevremede aldırtmam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • git markete ne olduğu belli olan bir al geç. Ben kimseden bal almam marketten alırım sadece. Az da değil kilosuna 500 1000 TL isteyen sığırlar da var

  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eşim mesajınızı yeni gördü ve bana haber verdi, bizzat ben cevaplamak istedim. Memleketimde böyle bir durum yaşadığınız için üzgün olduğumu belirtmek isterim.

    Aslen Muğlalıyım, görev sebebiyle Bolu/Gerede'de ikamet etmekteyim. Bal ile bizzat ailem/dayım, satışla eşim ilgilenmekte.

    1 ay içerisinde - elden satış olarak - Bolu/Gerede'de 100 Kavanoz çam balı satışı yaptı. İnsanlar burada sizin de yaşamış olduğunuz durum sebebiyle bıkmış durumdaydı, ilaç gibi geldik.

    Özel mesaj yoluyla numaramı paylaşıyorum. Dilerseniz WhatsApp'ten dilerseniz de arayarak iletişime geçebilirsiniz. Balı beğenmezseniz, karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz. Yediğiniz helali hoş olur, gidiş-geliş kargo ücretini de ben karşılayacağım, buradaki herkeste şahit olmuş olur.

    Ben bir şans vermenizi rica ediyorum.

    Dilerseniz daha önceki siparişlerden gelen referansları, ilanımızdan inceleyebilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mabolla-bal-hakiki-mugla-cam-bali-forum-dh-ozel-fiyat--157358705#157413412

    *Özel mesaj gönderemiyorum(sizin kapalı galiba). Siz ulaşım sağlarsanız, numaramı paylaşayım.

    Bal gibi tatlı günler dileriz🍯



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 14 Aralık 2023; 20:1:8 >




  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üstteki mesajda verdiğim sözlerim/garantilerim sizler için de geçerlidir.

    İyi akşamlar dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 14 Aralık 2023; 19:58:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.