Şimdi Ara

1300 sıralama ile bilgisayar mühendisliği tercihi yapmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yks 2022 sınavında sayısal alanda 1336. oldum. Hedefim bilgisayar mühendisliğiydi ODTÜ ve Sabancı da büyük ihtimalle gekmeyecek. Şuan İTÜ tutuyor ancak forumda İTÜ ile ilgili pek olumlu şeyler okumadım özellikle yurtdışı imkanları yönünden. Hedefimde yurtdışına da gitmek var. ODTÜ için mezuna mı kalmalıyım yoksa İTÜye mi gitmeliyim cevaplarsanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence kesinlikle seneye de 2. olursan mezuna kalıp 1. olana kadar girmelisin.!! başarılar..!

  • Odtü ee ve itü bilgisayardan birini tercih etmenizi öneririm hocam, yine de mezuna kalıyosanız vow diyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mezuna kal

  • Forumda yazılanlardan çok kendi araştırmanıza güvenin.
    Forumda her yazılan yalan demiyorum ama her yazılan da doğru mu bir soru işareti.

    Tanıtımına katılın. Mezunlarına sorularınızı sorun. İnternet ortamından araştırmanızı yapın. Linkedin gibi sitelerde

    Mezuna kalmanızı hiç tavsiye etmem. Mis gibi sıralama. Olmadı yatay geçiş şansınız var diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

    Bilkent %50 nasıl olur hocam?

  • Emre Bıyık0606 E kullanıcısına yanıt

    Hocam bu soruyu bana değil size sormak gerek.

    Okulun az bir ücreti yok. Sabancı Koç ile karşılaştırınca daha ucuz ama sonuçta ücretli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ITU umarim gelir, cok emin olamiyorum acikcasi. Mezuna birakilacak bir siralama da degil. Ozyegin degerlendirilebilir(Hocalari cok iyi, kampusu mukemmel degil ama guzel, meslek odakli etkinlikler iyi), YaraliPanda'nin dedigi gibi LinkedIn'den suanki ogrencilere ulas, kampuse git. ITU'nun gelmesini diliyorum, cok iyi ogrencileri var bazen denk geliyorum. Suan ITU'nun sinerjisi de baya iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DennisRitchie -- 23 Temmuz 2022; 16:0:38 >
  • hocam sen benim kopyam mısın, 1264ten mezuna kaldım itü yazmayıp seneye yine itü yazdım yani İTÜDEN KAÇIŞ YOK




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 24 Temmuz 2022; 16:15:5 >
  • ÖSYM'nin sitesinden itü'ye ve istediğiniz bölüme giren çıkan insanların anonim istatistiklerine, profillerine ve cinsiyet dağılımına bakın. Meslek Lisesi ve Tekstil'de çalıştıktan sonra hem cinsim erkeklerden oluşan yerlere karşı fobim ve nefretim oluştu. Her türlü laubalilik ve evrime aykırı unsurları, ilkelliği hayatınızdan uzak tutmaya çalışın.



    Kardeş Payıyoutube
    Kanala Abone Olmak İçin: http://bit.ly/kardespayitv Genel Hikaye Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştir. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin Ali Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir. Üçüncü çocuk kız olunca görünen şeyin kara değil kaya olduğunu anlar. Halbuki çok yaklaşmıştır. En yakın kız ismini koyar, Feyyza. Tahsin her yaz Metin ve Ali’yi “okumazsan kolunda bir altın bileziğin olsun” gizli tehdidiyle su tesisatçısında çırak olarak çalıştırır. Çocuklar tesisatçılığı sever, iyi kötü de para kazanınca okumayıp hakikaten tesisatçılık yapmaya başlarlar. Yazları bir yere çırak vermediği tek çocuğu Feyyza ise okur ve şu an evin temel geçim kaynağıdır. Metin ve Ali eve zerre para getirmiyordur çünkü babalarının genetik mirası tesisatçılığın baya üzerindedir. “Dünya’ya barış ve mutluluk getirecek” diye iddia ettikleri bir icada imza atarlar. Tabi ki meslekleri itibari ile pek de umdukları tepkileri bulamazlar. Kimse ciddiye almıyordur. Zamanla icadın gerçekten çalıştığını göstermeleriyle tüm dengeler değişecektir. İcada talip olanlar, çalmaya çalışanlar, yok etmek isteyenler… Ali’nin, henüz 3 aylık evliyken aldattığı için kendisini boşayan ve kapı dışarı eden karısı Şükriye ile; Metin’in de, abisi ablasını 3 aylık evliyken aldattığı için bir türlü aşkını itiraf edemedi Şükriye’nin kız kardeşi Eda ile, çetin bir sınavı varken bir yandan hayal bile edemeyecekleri bir maceranın içerisine sürüklenirler. Yanlarında sahip oldukları tek güçleri mahallelileri vardır. ======================================= Oyuncular Ahmet Kural (Ali) Murat Cemcir (Metin) Seda Bakan (Feyyza) Şinasi Yurtsever (Hilmi) Ayşe Kökçü (Hamiyet) Ali İhsan Varol (Yiğit) Rıza Akın (Tahsin) Demir Karahan (Enver) Berfu Öngören (Şükriye) İpek Yaylacıoğlu (Eda) Sadık Gürbüz (Şerif) Ayhan Taş (Sezai) Korhan Herduran (Oğuzhan) Cemil Şahin (Kartal) Fulden Akyürek (Derya) Kadir Polatçı (Deniz) Tuncay Beyazıt (Turgut) Emrah Kaman (Emrah) Ahmet Dursun (Halil) Canan Karanlık (Mabude) Ahmet Arslan (Sinan) Tarık Bayrak (Tarık) Erdal Tosun (Recai) Seçil Buket Akıncı (Aysel) Barış Yıldız (Barış) Alper Kadayıfçı (Cem) Samet Gürsel (Onay) Ali Akdal (Hüseyin) Buket Aslan (Neşe) ======================================= Daha Fazla Bilgi için http://ntcmedya.com/yapimlar/kardespayi/ Kardeş Payı Sosyal Medya Adresleri Facebook - http://twitter.com/kardespayistar Twitter - https://www.facebook.com/kardespayi Ntc Medya Sosyal Medya Adresleri Facebook - https://www.facebook.com/NTCMedya/ Twitter - https://twitter.com/_NTCMedya Google Plus - https://plus.google.com/u/0/103525108051952303133 Ntc Medya Yapımları http://ntcmedya.com/yapimlar İletişim İçin http://ntcmedya.com/iletisim Ntc Medya Youtube Kanalına Abone Olmak İçin http://bit.ly/ntcmedyatv
    https://www.youtube.com/watch?v=hcuAuBWqnrc



    En modern 100 tane erkek veya kadın bile aynı cinsiyet veya sosyolojik bir ideoloji ile yan yana gelirse o bölgede kısır günü gibi bir mod kaçınılmaz bu yüzden kozmopolitlik iyidir bunu unutmayınn. İTÜ, böyledir demiyorum ama bu efsaneler, mitlerden dolayı uyarmak istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 25 Temmuz 2022; 0:38:49 >




  • Mezuna bırakılacak bir sıralama değil İTÜ bilgisayar gayet iyi bir bölüm.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.