Şimdi Ara

1300 TL' ye Casper Dizüstü Bilgisayar Alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese, hayırlı forumlar;

    Ben bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Öyle çok oyun oynayan biri değilim. Haftada en fazla 4-5 saat oyun oynarım. Oynadığım oyunlar GTA 5, ETS 2, CS GO, Battlefield 3 Multiplayer. Oynadığım oyunlar bunlardır. Kaç gündür forumlarda hep Casper bilgisayar alanlar ısınmayı sorun etmişler. Casper iyi değil demişler ama alacağım kasaya sahip aynı bilgisayarları kullananlar ise 3 kişi de öneriyor tavsiye ediyor.

    Alacağım bilgisayar şu : CASPER CN TKI-4210B NOTEBOOK 1TB 8GB RAM EKRAN KARTI 3G 1.350 TL Sanalpazar.com'da 43987830

    Bugün bir bilgisayar sipariş vereceğim. Bu fiyatlara göre en iyi bilgisayar (Özellik olarak) bunu buldum.Bütçeni arttırıp şu bilgisayarı alabilirsiniz demeyin. Çünkü iyi bir bütçem olsa aşağı yukarı bende ne alacağımı bilirim. Bu fiyatlarda Asus'un İ3 , GT820M ekran kartlı modeli var acaba dediğim oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?

    Çünkü sadece nette dolaşmak istesem Casper veya daha ucuz bir model alırım. Ama ara sıra oyunda devreye girince bütçem 1300 TL civarı önerilerinizi bekliyorum.







  • özelliklerine göre muhteşem cihaz teknoloji birazda şans işi benimde almayı düşündüğüm bi model kasa metal olduğu için çok ısınır diye yorumlar olmuş ama inceleme videosunda adam ısınma yok diyo bence alınır hocam bu fiyata bu cihaz
  • Nikilauda38 N kullanıcısına yanıt
    Hocam 820m dediğiniz oyunları kaldırmaz, sıkıntı yaşarsınız. Casper de pek güvenilir bir marka değil, aldığınızda ya da bi kaç ay sonra ısınma sorunları yaşama ihtimaliniz yüksek. Ama tabii teknoloji şans işi biraz da. Fiyatına göre gayet güzel özellikleri var.
  • metal plastiğe göre daha iyi bence hocam ısınma evet kullananlar yok diyor siparişi verdim çarşamba inşallah elimde olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.