Şimdi Ara

13000 civarında az yakan ekonomik bir araç. Yardım edin dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya kardeşlerim, abilerim, canlarım. Ne çıkarsa sizden çıkar.
    Maksimum 13bin lira bir param var. Tam sınırda 16 ve 17 ye çıkabilsem çok güzel arabalar var da çıkamıyorum. yaklaşık 1 haftadır internette orada burada bakıyorum. Gidip araçları görüyorum falan kafam allak bullak oldu. Önce citroen saxo 1.5d vardı kafamda ancak hem temizine rastlayamadım, hem de genel olarak 12-13 o arabaya vereceğine 16bin civarına c3 dizel bulunur diyorlar. Yani aslında çok tavsiye edilmiyor saxo 1.5d.
    ikinci alternatif suzuki swift 1.3 vardı ama onda da çok karışık yorumlar. Araç güzel ama kullanlar ki, yakın bir tanıdığım dahil, parça sıkıntısından çok şikayetçi. Ayrıca yakıt konusu tam muamma. az yakıyor diyen de var. Çok yakıyor diyen de var.
    Velhasıl ben bu iki alternatifi sildim kafamdan, tekrar başa döndüm.

    Yardımcı olun bu bütçeyle yapılabilecek en iyi tercih ne olabilir.

    Fazla bir beklentim yok. Kriterlerim şunlar;
    - En önemli kriterim yakıt sarfiyatında ekonomik olması. Performans, hız vs aramıyorum.
    - Sorunsuz bir araç olmalı. Periyodik bakımını yaptırdığım sürece sorun çıkarmamalı. Bakım dışında zırt pırt sanayiye gitmek zorunda bırakmamalı.
    - Önden arkadan darbesi, taklası vs gibi önemli bir kazası olmamalı.
    - Bekleyen bir masrafı olmamalı
    - Bir de klima istiyorum. İzmir de klimasız araç kullanılmıyor. Belediye otobüsleri bile daha rahat klimasız araçlardan.

    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • palio 1.2 8v klimalı modelleri size ideal tüplü olacak elbette
    1.4 motorluları dertli yanaşmayın pek
  • Renault Clio
  • 1.3 bine daihatsu Coure bulabilirsiniz. 1.0 klimali absli 2004 2005 model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş fiesta tavsiye ederim.yakıtı makuldür.donanım olarak ta fena sayılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • japon markalarını tek tek tarayın. o fiyata ismi pek bilinmeyen ama güzel araçlar var. daihatsu gibi. toyotada starlet var, nissana bakın. fazla el değiştirmemiş araba bakın. en sorunsuz yaşlılar japonlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palio alabilirsin
  • R19 Europa 1.6e RNE
  • Hyundai accent gls senin ilacın bana kalırsa motoru güçlü klimalı..........
    İstedigin bütün herşeyi sana verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert107 -- 7 Eylül 2014; 22:39:12 >
  • r19 accent
  • Düşük model olması ve motor hacminin küçük olması sıkıntı olmassa 1.3 corollalara bakabilirsiniz 93-98 model arası 13 bine klimalı max 200 binde 94-95 model bulabilirsiniz belki sıkı pazarlıkla
    Klima ve ön camlar otomatik başka bi özelliği yok klimada opsiyon olarak sunuldu o yıllarda hepsinde yok bi araştırın
  • tavsiyem clio 1.5 dci 150 bini devirmemiş bi araç bulun servise sokun değişeni boyası vs. arabanın eksiklerinide fiyatından düşersiniz
  • Tek kapı olur dersen 2000 2003 arası Megane Coupe alabilirsin az yakar herpsinde klima var parçası zibil gibi ucuz nasıldır bilemem ama bende araştırdığım için herhangi bir sorununu yazan ile karşılaşmadım

    Yalnız tüpte az yakar. Ş.içi benzinli diosan tahminimce 7 8 LT yaksa 35 40kr.Ama ş.dışı 25 kr yakar 100-120 arası(bu bilgiyide birebir kullanan birine sordum)
  • Opek Corsa 1.4 Gls + LPG ile Koklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ford escort clx
  • Arkadaşlar yoğunluktan giremedim siteye bir süredir. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
    güzel öneriler gelmiş. 2000 ve üzeri modellere bakıyorum. Bütçenin kapsama alanına giriyor çünkü 2000 ve üzeri modeller.
    Yanlız clio, opel, hyundai, palio (van olmayanlar) fiyatları uçmuş durumda. Zaten piyasa fiyatları olması gerekenin çok üstünde ama özellikle clio, hyudai ve paliolar için cidden hak ettiğinin üstünde istiyorlar. adam gibi bir fiyat çekseler palio 1.2 ya da hyunda dizel, clio dizeller de benimde gönlüm var gerçi. Son kullandığım araba r19 du. Arabadan şikayetinm yokdu ama öyle hastası da değildim. Bu kez değişik birşey olsun istiyorum.
    Megane Coupe hakikatten fiyatları arabaya göre çok iyiymiş. nasıl gözümden kaçtı ki bu. Gerçi sarfiyatı biraz yüksek. Söylediğine göre 30 kr gibi birşey yakar çok yüksek değil ama çok da düşük değil. Kapsama alanına aldım ama bu aracı. Kullanıcıları lpg de ne yaktığı konusunda birşey yazarsa çok makbule geçer.
    Bir de acaba kışa girene kadar bekleyip öylemi alsam diye de düşünüyorum. Biraz fiyatlar düşer bu arada belki üçbeş kuruş daha ekleyebilirim belki bütçeye. Gerçi araba da çok acil lazım ama....




  • lpgli 3.23 dusunulebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben zamanında kazalı 1.3 palio aldım dizel çok memnunum 4 yıldır kullanıyorum. o civarlarda tata 1.4tdi bulabilrsin km yüksek olmayan bul ve al. esnaf komşum aldı 350.000 km dir kullanıyor bi gün ne yolda kaldı ne masraf açtı klasik bakım haricinde bişey yapmadı. hayırlı olsun hocam alırken iyice göster motoru yürürü düzgün olsun kafan rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.