Şimdi Ara

13TL zam, Gigabit paketler, altyapı çalışmaları 'Türknet'e sorduk' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Haah çok güzel tespit..Mesaja alakasız yarım yamalak gelen cevaplar kaale alınmama hissiyatı ve saç baş yoldurma durumuna getiriyor. Duy bunları duuuy sayın TürkNet.. Telefonu cevaplayan operatör den geçtik mesajlara adam akıllı cevap veren bir Allah'ın kulunu koyn bari bilgisayar başına.. El insaf el vicdan be, her şey teknik kalite hız alt yapı v.s değil biraz insan olduğumuzu hissedelim!

  • Arkadaşlar, bence buradaki en büyük sorun altyapı sorunu. Yıl 2020 olmuş hala 8 mbit hızı tam alamadığını söyleyen insanlar var. Böyle altyapı mı olur Allah aşkına?

    Tamamen altyapıya yatırım yapmayan, ya da yapmak isteyip de işlerini zorlaştıran kişilerin suçudur bu halde olmamız.
  • treach kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızaya olumsuz teyit vererek hattın ankastre kutusunda etiketlenmesini talep ettim. Ekipler bugün hattı sağlama alarak etiketleyecektir.
  • Yıldırım Demirören kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload konusunda bilgi talep etmeniz üzerine aşağıdaki bilgiyi verdim.

    "Merhaba, bizim tarafımızda 10 Mbps'e kadar kısıtlama bulunmuyor. Yerleşik operatörün dediğiniz hızları vermesi durumunda bizden 10 Mbps'e kadar upload alacaksınız. Ancak şu an için ilettiğiniz gibi bir durum yok."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, upload konusunda bilgi talep etmeniz üzerine aşağıdaki bilgiyi verdim.

    "Merhaba, bizim tarafımızda 10 Mbps'e kadar kısıtlama bulunmuyor. Yerleşik operatörün dediğiniz hızları vermesi durumunda bizden 10 Mbps'e kadar upload alacaksınız. Ancak şu an için ilettiğiniz gibi bir durum yok."
    O halde 10mb e çekmenizi rica ediyorum.Telekom bu hıza kadar sağlıyorsa bana bu hızıı vermeniz gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, arızaya olumsuz teyit vererek hattın ankastre kutusunda etiketlenmesini talep ettim. Ekipler bugün hattı sağlama alarak etiketleyecektir.
    Merhaba,

    Bu cümlenin aynısını dün de yazdınız. Kimse gelmedi, sağlama alınmadı, internet gelmedi, hiçbir gelişme yok.
    İnternetsiz 5.gündeyiz. 1 2 saatlik kopma değil ya 5 gündür internet yok, evden çalışmak için mobil internetle uğraşıyoruz.
    Biri influencer olmak üzere 2 arkadaşım da türknette, fevri bir hareketle iptallere, şikayetlere doğru götürmek mi istiyorsunuz süreci ?
    Neden yardımcı olmuyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treach -- 19 Haziran 2020; 16:0:42 >
  • treach kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşa bir şey yazmayın sürekli aynı cevapları veriyor en sonunda da size cevap vermeyi kesiyor Turknet pişmanlıktır kesinlikle almayın aldırmayın hatta toplu olarak başka servis sağlayıcıya geçmekte fayda var yoksa çok sorun yaşayacağız anlaşıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar dolandırcı uzak durun vaattıklerı hızları vermıyorlar yenı abone olacakları dıkkat etsın

  • marcoser77 kullanıcısına yanıt
    13TL zam, Gigabit paketler, altyapı çalışmaları 'Türknet'e sorduk'




    Haklısın 100 dediler 94 veriyorlar

  • Triac3 T kullanıcısına yanıt

    Bir arıza olsun müşteri hizmetleri ile boğuş bakayım görürüm o zaman seni 13TL zam, Gigabit paketler, altyapı çalışmaları 'Türknet'e sorduk' 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda bahsedilen TT fiber altyapısından hizmet verme meselesi ne zaman başlar tahmini olarak?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akid

    Bir arıza olsun müşteri hizmetleri ile boğuş bakayım görürüm o zaman seni  

    Hangi müşteri hizmetleri ? .Problem oldu mu çözümü filan unuttun.Problem çıkmadıktan sonra hangi firmayı kullandığınızın da anlamı kalmıyor.Her problem yaşadığımda ne kadar küfür ediyorum anlatamam.5 Gündür kesilen internetten sonra düşen hızın peşindeyim ttnet ekiplerine aktardık geri dönüş yapılacak deniyor.Düşen hızda öyle 3-5 mb değil 100 den 50 ye düştü.

  • nutz kullanıcısına yanıt

    Video'nun özeti olmuş.

  • 13 tl değil %30 zamlı.65 tl internet 10 tl telefon ücreti vardı şimdi 65 den 85 tl ye yükseldi internet ve kendi deyişleriyle kullanılmayan tlf.ücretii 10 tl den 3 tl ye düşmüş ve istersen iptal edebiliyormuşsun.Çok mithiş bir hizmet.Yaklaşık 2 senedir mecburen kullanıyorum 16 mbps hıza 85 tl,alternatifini bulduğum an 1 sn durmam.

  • @Satoshi Nakamoto Türknet desteğe yazdım gpon fiber hizmetini taahutsuz uygun fiyata verirlerse geçerim direkt.

  • Sinan Bey' in 24. dk da başlayan konuşması gülümsetti gerçekten :)
    " Abi bir takım adamlar altyapısı uygun 35 mbit alabilecek durumda, fakat almıyor. Bunları teker teker tespit ettik bunlara mailler gönderdik, işe sms ler gönderdik. Böyle bur durum var kardeşim yükselt diye. Sağolsun bir kısmı yükselttiler ama bir kısmı yükseltmedi"

    Tey Tey Teyyyyy Sinan Bey, ne anlatıyorsunuz siz :)

    Valla Sinan Bey hikaye anlatıyorsunuz. Hala birçok insan zorla YAPA' dan VAE' ye geçmek için çaba sarfediyor ama insanları süründürüyorsunuz. Sadece şu forumdaki konulara baksanız işin hiçte o kadar basit olmadığını görürsünüz.

    Sinan Bey' in bahsettiği SMS bizede geldi ve bunun üzerine YAPA (ADSL) olan altyapımın VAE (VDSL) altyapıya geçirilmesini istedim. Adamlara kendi sitelerinde ve diğer altyapı siterlerindeki 57 mbit gösteren altyapı sorgusunu ve gönderdikleri SMS' i gönderdim ama hala bana YAPA (ADSL) altyapım olduğunu ve max hızı aldığımı söylüyorlar. Sinan Bey' in ya bunlardan haberi yok yada denetlemedikleri MHT' lerin kendi kafasına aldığı kararla mağdur oluyoruz. Adam gibi bir denetleme sistemi yok bunların. Ben bu konu ile alakalı defalarca talep geçtim ama her defasında da aynı cevabı aldım ve aboneliğimi iptal ederek 1 hafta sonra Millenicom' a geçip 80 mbit internet aldım.

    Bu sebepten aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim ama adamların umurunda değil Müşteriyi kazanmak gibi dertleri yok, gidersen git yerine adsl kakalayacağımız bir ... buluruz nasıl olsa diyorlar :)





  • Turknette vdsl üzerinden indirme hızım çoğu zaman 80'e kadar çıkabliyordu. Ancak Turkneti değiştirmeden önce gece 22:00-01:30 arası ping değerim 150 ye kadar çıkıyordu. Bunun oynadığım oyunun serverları ile alakalı olduğunu söyledi saygı değer müşteri hizmetleri ancak her gece istisnasız bu saatler arasında yurt dışı çıkışlarımda ping oluyordu ve çözemediler çünkü altyapıları yetersiz ve olması gerekenden fazla yeni abone almışlardı. Ne mi oldu, daha fazla para verip 25 mpbs'ye kadar taahhütlü iss'ye abone oldum çünkü izleyeceğim videoyu hd izleyebiliyim ve en önemlisi kafa dağıtmak için 2 saat girdiğimiz oyunuda oynayabileyim, oynayamıyosam hiç önemi yok, 80 mpbs olmazda 20 olur ama 1-2 saatlik ortamım bozulmasın.

  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bireysel fiber hizmetimiz ile ilgili yatırımlarımız devam ediyor. Mevcut müşterilerimizin bulunduğu yere fiber altyapı geldiğinde bilgilendirme yapıyoruz. Şu an için https://turk.net/mahallenizde/ bölgelerimizde fiber hizmetimiz bulunuyor.

  • Biliyorum kendinizce bir alt yapı yapıyorsunuz ama çok kısıtlı alt yapılar bunlar...Ben alanyadan arıyorum mesela...sizin fiber alt yapılarınız istanbulda 3-4 tane bölgede o da yani çok kısıtlı...Antalya ve çevresinde bir iyileşme yapılmıyo ya da diğer illerin ilçelerinde.2020 yılında türkiyenin %98 bakır kabloyla internete ulaşmaya çalışıyor.Fiber çalışmalarınızı diğer illere izmir antalya gibi merkez illere yaymalı ve hızlandırmalısınız fiber alt yapı çalışmalarınızı.Şuan yok gibi bişi.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.